19 / 04 / 2024

şile isaköy imar durumu

şile isaköy imar durumu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce askıya çıkarılan Şile İlçesi, 1/5000 ölçekli Darlık, Kabakoz, İsaköy Havzası Nazım İmar Planı değişikliğine ilişkin hazırlanan imar planı tadilatı bugün askıdan indiriliyor...

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Ticari kredi faizleri yüzde 52,19 ile 21 yılın zirvesinde!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın uyguladığı sıkı para politikaları faizleri yukarı yönlü etkilemeye devam ediyor. Ticari kredi faizleri yüzde 52,19 ile 21 yılın zirvesine ulaştı.

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Merkez Bankası rezervleri 125 milyar dolar ile 2022 yılına damga vurdu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri 2 Aralık haftasında bir önceki haftaya kıyasla 2 milyar 388 milyon dolar arttı ve 124 milyar 989 milyon dolar ile 2022 yılına damga vurdu.

Kimlik Bildirme Kanununun Uygulanması ile İlgili Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Kimlik Bildirme Kanununun Uygulanması ile İlgili Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31869 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Girne-Çatalköy imar planına destek!

Templos/Zeytinlik Koruma İnisiyatifi, Şehir Plancıları Odası’nın Cuma günkü açıklamasına destek verdi. İnisiyatif, Girne-Çatalköy imar planına aykırı bir gelişmesine izin vermeyeceklerini ifade etti.

Berat Albayrak: Pozitif bir büyüme ile bu yılı kapatacağız!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "(Kovid-19) Bu krize rağmen, yüzde 5-10 küçülme değil, inşallah pozitif bir büyüme ile bu yılı kapatacağımızı düşünüyoruz." dedi.

Yeni imar kanunu ile camilerde yükseklik serbest mi olacak?

Yeni imar kanunu önerisinde yüksekliğin serbest olabileceği alanlara camiler dahil edildi. Öneride ‘ibadethaneler ve tarımsal amaçlı silo yapılarının kendine özgü yapıları gereği yüksek yapılar olabileceği” ifadesi kullanıldı...

Çekmeköy imar planlarına akılcı çözümler gerekli!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, Çekmeköy imar planları konusunu kaleme aldı. İşte Demir'in "Çekmeköy imar planlarına akılcı çözümler gerekli" başlıklı yazısı...

Topkapı Sarayı’ndaki Emirgan Sütiş tahta sunta ile büyütüldü!

Topkapı Sarayı’ndaki, Emre Kocadağ’ın işlettiği ‘Emirgan Sütiş’ adlı restoranın bahçesi tahta sunta ile büyütüldü.

İmar barışı 11 milyon vatandaşın yüzünü güldürdü!

İmar barışı ile mülkiyet, imar, ruhsat sorunu yaşayan yaklaşık 11 milyondan fazla vatandaşın yüzü güldü. Toplanan bedel 18 milyar TL'yi geçti. Başvurular 15 Haziran’da, yapı kayıt bedeli ödemeleri de 30 Haziran’da bitiyor...

Zekeriyaköy-Uskumruköy imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Zekeriyaköy Mahallesi, F22D01C4A paftada yer alan tescil dışı alanın 3094 metrekarelik kısmındaki İdari Hizmet Alanının (Karakol) yapılaşma koşullarının düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli Zekeriyaköy-Uskumruköy imar planı askıya çıktı.

şile isaköy imar durumu Haberi

şile isaköy imar durumu


İstanbul Şile İlçesi, 1/5000 ölçekli Darlık, Kabakoz, İsaköy Havzası Nazım İmar Planı değişikliğine ilişkin 16 Ocak 2014 tarih 150, 151, 152, 154, 156, 158 ve 159 sayılı karar doğrultusunda hazırlanan 21 Kasım 2014 tasdik tarihli plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 4 Eylül 2015 tarihinde askıya çıkarıldı. İmar planı bugün askıdan inecek.



İmar planı için...