27 / 04 / 2024

Şile kongre merkezi

Şile kongre merkezi

Son 10 yılda geçirdiği değişimle yıldızlaşan Şile, kongre ve sağlık turizminde öne çıkacak adımlar atıyor. Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Şile yakın gelecekte İstanbul'un turizm, kongre ve sağlık merkezi haline gelecek...

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi 1 milyon TL yatırım bedeli ile Tayfun Kandemir tarafından açıldı.

Gat Kongre Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gat Kongre Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Dayan tarafından kuruldu.

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu fuar merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 MCS-Mühendis İnşaat'tan Tashkent Hilton ile Kongre Salonu projesi!

MCS-Mühendis İnşaat Yönetim imzasını taşıyan Tashkent City, Taşkent'in merkezinde 80 hektarlık alana konumlandırılmış bir mega kentsel dönüşüm projesidir. Projenin en önemli öğesi “Plot 5” adıyla anılan “Hilton Otel ve Kongre Merkezi” projesinin üzerinde yer aldığı parseldir...

BRC Kongre ve Etkinlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

BRC Kongre ve Etkinlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi ile Eskişehir Kitap Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışta konuşan Varank, "Bu merkez 50 yıllık bir özlem. Elbette bu merkeze kavuşuyor olmamız bir tesadüf değil'' dedi.

Türkiye’de iş ve kongre turizmi hızla büyüyor!

Best Western Hotels ile Resorts Premium Sakarya Genel Müdürü Yüce, son yıllarda Türkiye’de iş ve kongre turizminin hızlı bir büyüme yakaladığını söyledi.

Forum Kongre Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forum Kongre Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Duygu Ergülen imzasıyla kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Marakeş Kongre Merkezi ile ödül aldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık, başarılarını uluslararası ödüllerle tescillemeye devam ediyor. Avrupa’nın en prestijli mesleki değerlendirmelerden biri olan The Plan Award 2016’da Tabanlıoğlu Mimarlık “Marakeş Kongre Merkezi” ile ödül aldı.

Antalya Kongre Merkezi EXPO 2016'ya hazır!

EXPO 2016 ile Antalya’ya kazandırılan Antalya Kongre Merkezi, 5 bin kişi kapasiteli ana salonuyla şu anda Türkiye’nin en büyüğü. Merkezin kapasitesi ek alan ve binalarda 9 bin 500 kişiye yükseltilecek.

Salt Cam, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yerini aldı!

Mersin'de faaliyet yürüten sektörün öncü isimlerinden olan Salt Cam, cam üreticileri ve ihracatçıları ile sektörün yerli ve yabancı profesyonellerini ağırlayan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yerini aldı.

EXPO 2016 Antalya'daki kongre merkezinde sona gelindi!

Türkiye'nin en büyük kongre merkezinde sona gelindi. EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Kazım Aydın, “Türkiye'nin en büyük oditoryumuna sahip 5 bin 3 kişilik kongre merkezi ile turizmin çeşitlenmesi sağlanacak” dedi.

Karaman’da Fuar Ve Kongre Merkezi hızla yükseliyor!

Karaman’da yapımına başlanan Fuar ve Kongre Merkezi’nin inşaatı hızla yükseliyor. Çalışmalarına yaklaşık 6 ay önce başlanan proje, yapısı ve fonksiyonları ile Karaman’a büyük prestij kazandıracak.

Şile kongre merkezi Haberi

Şile kongre merkezi

Son 10 yılda geçirdiği değişimle yıldızlaşan Şile, kongre ve sağlık turizminde öne çıkacak adımlar atıyor. Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, "Şile yakın gelecekte İstanbul'un turizm, kongre ve sağlık merkezi haline gelecek. Önümüzdeki günlerde, 700 yataklı bir kongre oteli inşaatı başlayacak. Dünyanın en büyük Diyabet Eğitim Merkezi'nin inşaatı tamamlanmak üzere. Bir üniversite kampus kurmak istiyor. Ayrıca 'uluslararası bir huzur evi' açılabilmesi için görüşmelerde sona gelindi" dedi. 


Sabah...