25 / 04 / 2024

şile lavanda hotel

şile lavanda hotel

Hande Ataizi ile Benjamin Harvey'in 8 Eylül'deki kır düğünü için Şile Lavanda Hotel'e Fransız bahçesi kuruluyor. Dekorasyon için 7 kamyon antika gelecek. Bahçe mermer heykellerle süslenecek. Ataizi, taht üstünde gelecek

Gevora Hotel 356 metrelik uzunluğu ile rekor kırdı!

356 metre uzunluğu ile dünyanın en uzun oteli bugün Dubai'de açılacak. Dubai’nin merkez caddesi Sheikh Zayed Road üzerinde inşa edilen Gevora Hotel, dünyadaki en uzun otel olma özelliğine sahip...

Yıltaş İnşaat Turizm Şirketi kuruldu!

Yıltaş İnşaat Turizm Şirketi Best Western Şile Gardens Hotel bugün Şile’de 25 milyar TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Avrasya GYO'nun Edirne Metro Hotel Apartments projesine onay!

Avrasya GYO Edirne'nin Kirişhane Mahallesi'nde Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş. ile Metro Hotel Apartments projesine başlayacak.

İnşaat sektörü ekonominin can damarı!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, inşaat sektörünün temsilcileri ile Grand Hotel’de bir araya geldi. Akdoğan "İnşaat sektörü, ekonominin can damarı. Bu alanda yaşanan veya yaşanabilecek sorunları, yasal çerçeveler içinde el birliğiyle çözmemiz gerekiyor" dedi.

Ramada Resort Kuşadası ve Ramada Hotel Suites açıldı!

Turizm sektörünün önemli firmalarından Özyer Grup, Kuşadası'nda Ramada Resort Kuşadası & Golf ile Ramada Hotel & Suites Kuşadası otellerinin resmi açılışını yaptı.

Rixos Hotels'ten Düşük Proteinli Hotel Projesi!

10 ülkede 27 oteli ile hizmet veren Rixos Hotels, 1 Haziran 2016 Ulusal Fenilketonüri (PKU) Farkındalık Günü’nde, Rixos Sungate’te uygulamaya başlayacağı ‘Düşük Proteinli Beslenme Hotel Konsepti Projesi’ni tanıttı.

1453 Bodrum Resort Hotel açıldı!

Bodrum'un denize sıfır ilk muhafazakar otel olma özelliği ile dikkat çeken 1453 Bodrum Resort Hotel & Spa, 1 Mayıs' ta kapılarını müşterilerine açtı.

Edirne Duvan Prestige Hotel açıldı!

Edirne'de Duvan Prestige Hotel açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne ile ilgili projelerini anlattı. Gürkan, Edirne'ye gelen turist sayısının 10 milyona çıkacağını söyledi.

Ferko Ilgaz Mountain Resort Hotel açılış için gün sayıyor!

750 yatak kapasitesi ile Anadolu’nun en büyük turistik tesislerinden biri olan Ferko Ilgaz Mountain Resort Hotel, bu ayın ortasından itibaren tam kapasite ile kapılarını açıyor.

NG Hotel İstanbul'da şehir oteli yapacak!

AFYON ve Sapanca’da iki otel ile hizmet veren ve İstanbul’da bir şehir oteli yatırımı için kolları sıvayan NG Hotel Grubu, faaliyetine devam eden iki otelde şirketlere yönelik farklı hizmetler sunmaya başladı.

Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı yapıldı!

'Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı', sektöre yön veren firmaların yoğun katılımı ile Marriott Hotel Asia’da gerçekleşti. Silverline , konferansta sektörün önemli isimleri ile bir araya gelerek hedeflerini paylaştı.

Lazzoni Hotel New York'ta otel açmayı planlıyor!

Lazzoni Hotel Genel Müdürü Gürhan Sayar, dünyaya açılma fikri ile ilgili 'Bizim içimizde New York'ta daha çok butik otel tarzında bir otel açma arzusu var.' dedi.

Hotel Aqua, En iyi First Choice oteli seçildi!

Muğla’nın turistlik ilçesi Marmaris’te 1992 yılından beri faaliyet gösteren Hotel Aqua, sağlamış olduğu yüksek misafir memnuniyeti sebebi ile TUI-First Choice tarafından 2015 yılının 4 yıldızlı otel kategorisinde “En iyi First Choice” oteli seçildi.

şile lavanda hotel Haberi

şile lavanda hotel

FRANSIZ BAHÇESİ'NDE KIR DÜĞÜNÜ

Hande Ataizi tahta çıkıp "Ya nasip" diyecek! Nişanlısı Benjamin Harvey ile 8 Eylül'de Şile'de Lavanda Hotel'de dünya evine girecek olan Ataizi'nin düğününün ayrıntıları belli olmaya başladı. Kır düğününün organizasyonunu İstanbul gece hayatının tanınmış ismi Doğan Çakıt nam-ı diğer Dodo üstleniyor. Dodo, güzel oyuncunun düğünü için bir Fransız Bahçesi oluşturacak. Bunun için düğün alanına 7 kamyon antika taşıyacak. 


DÜĞÜNDE BALKAN EZGİLERİ ÇALINACAK

Düğünde tüm bahçe kristal avizelerle donatıldıktan sonra mermer heykeller, 3 metrelik döküm büstler ve küpler alana yerleştirilecek. Hande Ataizi ile Benjamin Harvey 8 metrelik bir masada Rönesans devrini anımsatan tahtlarda oturacak. Bir aksilik olmazsa Ataizi düğüne 180 davetlinin arasından taht içinde taşınarak gelecek. İtalyan yemeklerinin servis edileceği gecede, 40 kişilik bir müzik ve dans grubu Balkan ezgileriyle...