19 / 04 / 2024

Şile Otoban Yol Kavşak Projesi

Şile Otoban Yol Kavşak Projesi

Çekmeköy - Sancaktepe İlçeleri, Taşdelen Mahallesi, Sırrı Çelik Bulvarı Civarı Şile Otoban Yol Kavşak Projesine ilişkin imar planı askıya çıktı..

Sancaktepe Akpınar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Akpınar Mahallesi, 8931 ada, 2 parselin bir kısmı ile kadastral yol niteliğinde olan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ceka Elektrik Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Ceka Elektrik Dönüşüm Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Yol tarafından kuruldu.

Hyundai IONIQ 6 tek şarj ile 614 kilometre yol giderek zirveye oynuyor!

Hyundai’nin yeni elektrikli aracı IONIQ 6, tek şarj ile 614 km yol giderek BEV araçlarda adeta zirveye oynuyor.

Araba fiyatlarında yol haritası resmen çizildi! İşte araba fiyatları ile son gelişmeler

Araba fiyatları ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Otomotivciler, 20 yıllık yol haritasını anlattı. İşte detaylar!

EYT düzenlemesinde yeni reçete resmen ortaya çıktı! EYT yasası ne zaman çıkacak? EYT'de son durum Mayıs 2022!

Merakla beklenen Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili yol haritası belli oldu. Peki EYT yasası ne zaman çıkacak? EYT'de son durum ne? İşte milyonlarca kişi tarafından merak edilen o soruların yanıtları...

Audi A3 Sedan ile kendinize yol arkadaşı edinin! Audi A3 sedan fiyatı ne kadar? Audi A3 Sedan 5 Mayıs 2022 fiyat listesi

Gencinden yaşlısına her kesime hitap eden Audi otomobil markası fiyatları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Audi A3 Sedan otomobil markasının fiyat listesi binlerce kişi tarafından merak ediliyor. Peki Audi A3 sedan fiyatı ne kadar? İşte Audi A3 sedan 5 Mayıs 2022 fiyat lisesi...

Yol 2021 İnşaat Elektronik Madencilik Plastik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yol 2021 İnşaat Elektronik Madencilik Plastik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyfullah Yol tarafından kuruldu.

5 vakıf üniversitesine 1 milyon 700 bin metrekare arazi tahsisi yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eski yol arkadaşı Ahmet Davutoğlu arasındaki İstanbul Şehir Üniversitesi tartışması kulislerde konuşuluyor. Diğer bir yandan yapılan arazi tahsisi gözlerin son yıllarda açılan diğer vakıf üniversitelerine çevrilmesini neden oldu.

İzmir'de yanan ormanlık alan imara açılmayacak! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Tunç Soyer, İzmir'de yanan ormanlık alanın imara açılmayacağını söyledi. Ormanİzmir adlı toplantıdaya katılanlar ile kentin geleceği ile ilgili yol haritası çıkarıldı. 

Şile Resort Otel'e yol geliyor!

Şile Resort Otel için sahile yol yapılacak. Yol planını içeren plan değişikliği teklifi İBB Meclisi'nde kabul edildi...

Çekmeköy-Sancaktepe imar planı değişikliği askıda!

Çekmeköy - Sancaktepe İlçeleri, Taşdelen Mahallesi, Sırrı Çelik Bulvarı Civarı Şile Otoban Yol Kavşak Projesine ilişkin imar planı değişikliği askıya çıktı..

Şile Otoban Yol Kavşak Projesine ilişkin imar tadilatı askıda!

Çekmeköy - Sancaktepe İlçeleri, Taşdelen Mahallesi, Sırrı Çelik Bulvarı Civarı Şile Otoban Yol Kavşak Projesine ilişkin imar planı askıya çıktı..

Ağaoğlu'nun Çekmeköy'deki arazisinde terk alanı tartışması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’na ait Çekmeköy’deki Mehmet Akif Mahallesi ile Şile Otobanı arasında kalan arazide terk alanı tartışması başladı. Ağaoğlu’nun; dini tesis, okul alanı ve sosyal alanların terkinin iptali için Büyükşehir Belediyesi’ne müracaat ettiği ortaya çıktı.

Şile Otoban Yol Kavşak Projesi Haberi

Şile Otoban Yol Kavşak Projesi

Çekmeköy - Sancaktepe İlçeleri, Taşdelen Mahallesi, Sırrı Çelik Bulvarı Civarı Şile Otoban Yol Kavşak Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17 Ekim 2017 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarılan imar planı tadilatı 11 Nisan'da askıdan inecek.


İmar planı için...