28 / 03 / 2024

şile toki evleri kura

şile toki evleri kura

Konut sahibi olmak isteyenler için 180 aya kadar taksitlendirme yapılan TOKİ İstanbul Şile projesi kapsamında kura çekilişi 29 Ağustos'ta (bugün) gerçekleşiyor. TOKİ Şile kura sonuçlarına haberimizin içinden ulaşabilirsiniz...

Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022?

TOKİ sosyal konut projelerine başvuru yapan kişiler, hangi ile ne kadar konut yapılacak merak ediyor. Bundan dolayı il il sorgulamalar hız kazandı. İşte Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022? sorusunun yanıtı…

Bolu Mudurnu 3. Etap TOKİ Evleri kura çekimi!

Toplamda 500 adet daireden meydana gelen Bolu Mudurnu 3. Etap projesinde kura ile daireler hak sahiplerine teslim edilecek. Peki, Bolu Mudurnu 3. Etap TOKİ Evleri kura çekimi ne zaman?

Afyonkarahisar Şuhut TOKİ Evleri kurası!

TOKİ'nin Afyonkarahisar Şuhut 2. Etap projesindeki 412 konut kura ile sahiplerini bulacak. Peki, Afyonkarahisar Şuhut TOKİ Evleri kurası ne zaman?

Kırıkkale Keskin 2. Etap TOKİ Evleri kura çekimi!

126 adet dairenin kura ile satılacağı TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap projesinde kura heyecanı başladı. Peki, Kırıkkale Keskin 2. Etap TOKİ Evleri kura çekimi ne zaman?

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru!

232 konutluk Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy alt gelir grubu projesinde yer alan 4 adet konut 6 Haziran'da açık satışa sunulacak. İşte, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru tarihi...

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi ne zaman?

Toplam 425 adet konutun satış çıkarıldığı projede 2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1'ler için kura çekilişi yapıldı. Peki Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi ne zaman?

Beydağı TOKİ Evleri başvuruları!

TOKİ Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesinde yer alan 377 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışta. İşte, Beydağı TOKİ Evleri başvuruları...

Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli!

Toplamda 724 adet konuttan meydana gelen TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 82 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli..

şile toki evleri kura Haberi

şile toki evleri kura

Yüzde 12 peşinat ödemesi yapılan TOKİ İstanbul Şile'de başvuru döneminin 14 Ağustos-21 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşti. Projede fiyatlar 65 bin 248 TL ile 87 bin 646 TL arasında değişiyor. TOKİ Şile kura sonuçları bugün açıklandı.


Başlangıç taksitinin  319 TL ile 428 TL arasında değişiklik gösterdiği TOKİ Şile'de kuralar 29 Ağustos'ta bugün saat 18:00'da Şile Belediyesi Kültür Çadırında çekilecek. Projede  180 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanıyor. 


Detaylı bilgi için tıklayın


Toki Şile kura sonucu için