26 / 04 / 2024

Silestone banyo koleksiyonu

Silestone banyo koleksiyonu

Silestone’un koleksiyonuyla banyolar yeniden anlam kazanıyor. Bütünsel bir konsept sunan Silestone’un banyo koleksiyonunda bulunan ürünler, estetik, renk alternatiflerine sahip ve hijyenik

Kale Banyo Miro ile modern çizgiler banyonuzda!

Kale Banyo’nun yeni koleksiyonu Miro, şık ve farklı tasarımı ile Roma döneminin güçlü hatlarını modern çizgilerle banyonuza yansıtıyor.

Finion banyoları yaşam alanına dönüştürüyor!

Villeroy&Boch’un yeni banyo koleksiyonu Finion banyoları yaşam alanına dönüştürmeye hazırlanıyor. Patrick Frey’in imzasını taşıyan Finion, 2017 iF tasarım ödülüne sahip.

IF Design ödülü, İtalyan ISVEA’nın oldu!

ISVEA Bagno 1962 Italia, Sott’Aqua banyo koleksiyonu ile tasarım dünyasının en prestijli yarışmaları arasında yer alan ve mükemmelliği temsil eden 2017 IF Design Award’da ödüle layık görüldü.

Silestone’un koleksiyonuyla banyolar yeniden anlam kazanıyor!

Silestone’un koleksiyonuyla banyolar yeniden anlam kazanıyor. Bütünsel bir konsept sunan Silestone’un banyo koleksiyonunda bulunan ürünler, estetik, renk alternatiflerine sahip ve hijyenik

Confetti, Afrodis banyo halısı koleksiyonu ile dikkat çekiyor!

Türkiye’nin banyo halısında lider markası Confetti; sıcak yaz günlerini, kırmızının sıcak tonlarıyla banyonuza taşıyor. Afrodis banyo halısı koleksiyonu, uygun fiyatları ve şık tasarımları ile dikkat çekiyor.

Kale modüler koleksiyonu Zero'yu tanıttı!

Kale, bütünsel banyo çözümlerinin ideal bir örneği olarak hayata geçirdiği Zero koleksiyonu ile yaşam konforunu artırıyor. İşlevsel ve şık tasarımın en yalın haliyle buluştuğu modüler koleksiyon Zero, kullanıcılara vazgeçilmez seçenekler sunuyor.

Penta Banyo'ya Uluslararası Cersaie Seramik Fuarı'nda yoğun ilgi!

Penta Banyo, İtalya'nın Bologna kentinde düzenlenen sektörün bu en büyük uluslararası fuarında konsept tasarımların ve inovatif ürünlerin ön planda olduğu yeni serileriyle yoğun ilgi gördü.

TEMA İstanbul Projesi'nde ORKA Banyo tercih edildi!

TEMA İstanbul Projesi'nde ORKA Banyo tercih edildi. ORKA® Banyo ayrıcalığı, modern yaşama uygun olarak tasarlanmış banyo dolapları ve üniteleri ile TEMA İSTANBUL sakinlerine ayrıcalıklı bir banyonun kapılarını açıyor.

Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda!

İtalya'nın "Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı" bu yıl ilk kez ülke dışına çıkarak 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda düzenlenecek. Sektörden 800 temsilci 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda düzenlenecek fuarda bir araya gelecek.

Ece Banyo yönetiminde yeni görevlendirmeler yapıldı!

Yapı sektörünün lider kuruluşu ECE Holding’e bağlı ECE Banyo üst yönetiminde yeni atamalar gerçekleştirildi. Levent KARACABAY, Ahmet ÇENESİZ ve Ömer TÜRKER Genel Müdür yardımcısı olarak atandılar.

Confetti Miami banyo halısı ile konfor ve şıklık bir arada!

Banyo halısında öncü Confetti, ipeksi dokunuşuyla ayaklarınızı yerden kesecek Miami koleksiyonuyla banyolarınızın havasını değiştiriyor. Confetti Miami banyo halısı ile konfor ve de şıklık bir arada.

Kütahya Porselen’in 2015 koleksiyonu ilk kez ZUCHEX’te!

Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli’nin katılımıyla Kütahya Porselen’in 2015 koleksiyonu ilk kez sunuluyor.Kütahya Porselen’in porselen modasına yön veren 2015 koleksiyonu ilk kez ZUCHEX’te...

Penta Banyo, Cersaie Seramik Fuarı’nda yerini alacak!

Her yıl olduğu gibi Dünya seramik sektörünün nabzını tutan Cersaie Fuarı bu yılda sektör temsilcilerini ve sektör profesyonellerini ağırlamak için gün sayıyor. Penta Banyo, Cersaie Seramik Fuarı’nda yerini alacak...

Silestone banyo koleksiyonu Haberi

Silestone banyo koleksiyonu

Dünyanın en büyük kuvars markası Silestone’un koleksiyonuyla banyolar yeniden anlam kazanıyor. Bütünsel bir konsept sunan Silestone’un banyo koleksiyonunda bulunan ürünler, estetik, renk alternatiflerine sahip ve hijyenik


Doğada bulunan en sağlam ve en güzel maddelerden birisi olan kuvars, şimdi de banyolarda yeni bir trend yaratıyor. Mekanlarda bütünlük sağlayan kuvars yüzeylerle, duş teknesi, lavabo, zemin gibi bir banyodaki tüm ihtiyaçları karşılayan Silestone’un bu koleksiyonu, bakteri tutmuyor, su geçirmiyor, mimari açıdan ufuk açıyor ve banyoların tüm havasını değiştiriyor. 

Zarif ve hijyenik

Silestone banyo koleksiyonunun lavabo serisinde elegance, exclusive, armony, balance, equilibrium, simplicity, simmetry ve basic olmak üzere 8 adet alternatif bulunuyor. Silestone’un duş tekneleri de lavabolar gibi estetik, kaliteli ve hijyenik. Duş teknelerinde de 7 farklı seçeneği bulunan Silestone banyo koleksiyonu, kaydırmaz, su sızdırmaz ve...