20 / 04 / 2024

Şili RecepTayyip Erdoğan

Şili RecepTayyip Erdoğan

Erdoğan, Şili-Türkiye İş Forumu'nda konuştu: "Hızla büyüyen ve uluslararası profilleri yükselen Türkiye ve Şili bu olumlu gelişmeleri ikili ilişkilerine de yansıtmalıdır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konut, kira ve otomobil fiyatlarına ilişkin duyanları hayrete düşerek açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Geleneksel Tüketici Ödülleri Töreni'ndeki konuşmasında konut ve otomobil fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, araç fiyatlarında indirimlerin başladığını ve benzer durumun konut ve kira fiyatlarında da yaşanacağını söyledi.

Emekli maaşı ve asgari ücrette son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan zammı işaret etti! 

Milyonlarca kişiyi kapsayan emekli ve asgari ücret zammında son dakika gelişmesi yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan maaşlara ilişkin açıklama yaptı. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konut ve kira fiyatlarına ilişkin şoke edecek açıklama! Resmen açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'ndan sonra millete seslendi. Erdoğan, emlak sektöründe fahiş fiyat artışlarına yol açan kişilere ağır yaptırımlar uygulanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilerin beklediği müjde geldi:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yönetiminde gerçekleşen Kabine Toplantısı sona erdi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli zammı, terörle mücadele ve İsrail-Filistin gerilimi gibi ana gündem maddelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan deprem konutları açıklaması: Yakında teslimlere başlıyoruz!

Meclis Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan inşası tamamlanan deprem konutlarının yakın zamanda teslim edileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEKNOFEST’te müjdeyi verdi! Aile ve Gençlik Bankası kuruluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TEKNOFEST'te gençlerle bir araya geldi. TEKNOFEST gençlerinin Türkiye'nin müreffeh ve parlak geleceği olduğunu söyleyen Erdoğan," Gençlerimize olan sözlerimizi bir bir tutuyoruz. Aile ve Gençlik Bankası’na ilişkin kanun teklifini TBMM’ye sunacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan zam açıklaması: SSK, Bağ-Kur emeklisi müjde, zam geliyor...

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği maaş zammına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan açıklama geldi. Peki, SSK, Bağ-Kur emekli zammı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem ve kentsel dönüşüm konusunda bombayı patlattı! Detayları peş peşe açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası katıldı. Erdoğan, "81 ili deprem bölgesi olarak görüp çalışmalarımıza devam etmeliyiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emlak ve kira piyasası hakkında açıklama: Dengeye kavuşacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Emlak ve kira piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan dengeye kavuşacak diye belirtti. Erdoğan, "Fahiş fiyat balonu söndükçe milletimiz daha çok rahatlayacaktır" dedi.

Türk müteahhitlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teminat mektubu çağrısı: Teminat mektupları doğrudan kabul görmeli!

TMB Başkanı M. Erdal Eren, Türk bankaları tarafından verilen teminat mektuplarının faaliyet gösterilen ülkelerde doğrudan kabul görmesi konusuna ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan destek talep etti. İşte ayrıntılar...

Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan asgari ücret ve memur zammı müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası ekonomiye ilişkin milyonlarca insanı ilgilendiren önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, asgari ücret konusunda komisyonun çalışmalara başladığının altını çizerken, memur maaşı konusunda ise “Süreci yakında başlatıyoruz” dedi.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere zam sözü! Emekli maaşlarına zam geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci tur seçimlerden sonra piyasaların rahatlayacağını, ekonomide büyümenin devam edeceğini belirtirken, emeklilere de zam sözü verdi. Erdoğan, emekli maaşlarının artışına ilişkin gerekli adımların atılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan asgari ücret müjdesi! Asgari ücret ne kadar olacak?

2022 yılı Temmuz ayında ilk defa ara zam alan asgari ücretli çalışanlar alım gücünün düşmesi ve enflasyon nedeniyle 2023’te de ara zam için beklenti içerisine girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konuya ilişkin açıklama geldi. Peki, Asgari ücrete ara zam oranı belli oldu mu?

Şili RecepTayyip Erdoğan Haberi

Şili RecepTayyip Erdoğan

Türkiye'nin gelişen sanayisi için doğal kaynaklara olan ihtiyacı sürekli artıyor ve aramızdaki ticari ilişkilerin de bu minvalde daha da artacağı düşüncesindeyim"

"İşbirliğimizin daha da ilerletilmesi doğrultusunda sahip olduğumuz karşılıklı siyasi irade bugün bir kez daha teyit edilmiştir"


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hızla büyüyen ve uluslararası profilleri yükselen Türkiye ve Şili bu olumlu gelişmeleri ikili ilişkilerine de yansıtmalıdır. Türkiye'nin gelişen sanayisi için doğal kaynaklara olan ihtiyacı sürekli artıyor ve aramızdaki ticari ilişkilerin de bu minvalde daha da artacağı düşüncesindeyim" dedi.


Erdoğan, Şili - Türkiye İş Forumu'nda yaptığı konuşmada, Şili Devlet Başkanı Michelle Bachelet ve Şili halkına gösterdikleri misafirperverlikten dolayı şükranlarını sunarak, iş forumunu düzenleyen SOFOFA ve DEİK yöneticilerine teşekkür etti.


"Güney Amerika'nın ilk Nobel Edebiyat Ödülü Şilili şair Gabriela Mistral'in güzel ülkesinde bulunmaktan büyük...