23 / 04 / 2024

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere zam sözü! Emekli maaşlarına zam geliyor!

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere zam sözü! Emekli maaşlarına zam geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci tur seçimlerden sonra piyasaların rahatlayacağını, ekonomide büyümenin devam edeceğini belirtirken, emeklilere de zam sözü verdi. Erdoğan, emekli maaşlarının artışına ilişkin gerekli adımların atılacağını söyledi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde katıldığı televizyon programında emekli maaşlarına zam sözü verdi. En düşük emekli maaşını 7 bin 500 liraya çıkardıklarını söyleyen Erdoğan, bu rakamı artırmaya yönelik çalışmaların yapıldığını açıkladı.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere zam sözü! Emekli maaşlarına zam geliyor!

ATV ve A Haber'de yayımlanan "Gündem Özel" ortak canlı yayınında Banu El ve Okan Müderrisoğlu'nun gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarının artırılmasına ilişkin çalışmaların yapıldığını söyledi.

MEMURLARA ZAM SÖZÜ

Programda maaş düzenlemeleri ile ilgili bir soru üzerine AKP hükümeti olarak yaptıkları icraatleri anlatan Erdoğan, en düşük emekli maaşını 7 bin 500 liraya çıkarttıklarını hatırlatarak bu rakamı daha da arttırmanın çalışmalarını da yaptıklarını açıkladı.

Erdoğan, en düşük memur maaşının temmuz ayında 22 bin liraya çıkarılacağını ve buna ilişkin memurlara söz verdiklerini dile getirdi. Konuya ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in de gerekli çalışmaları ve açıklamaları yaptığını belirten Erdoğan, EYT'lilerin de tüm haklarını verdiklerini, vermeye devam edeceklerini ifade ederken, EYT’lilerin ilk maaşlarını da aldıklarını sözlerine ekledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön