24 / 04 / 2024

Silivri Alibey arsa satışı

Silivri Alibey arsa satışı

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alibey Mahallesi, Koyundere Mevkii'nde yer alan tarım arazisi vasıflı gayrimenkul 4 milyon 800 bin 753 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İstanbul ve Bursa'da imarlı 6 arsa satılacak! Büyükşehirde arsa arayanlara büyük fırsat!

İstanbul ve Bursa'da yer alan imarlı 6 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Söz konusu arsalar Silivri ve Osmangazi'de yer alıyor. 

2 büyükşehirdeki 30 iş yeri ile 1 adet arsa kiraya veriliyor! 

Silivri, Beylikdüzü ve Ankara Çubuk'ta yer alan 30 iş yeri ile 1 adet arsa kiraya veriliyor. İşte ihale tarihi... 

Silivri Belediyesi'nden satılık 7 arsa! İstanbul'da imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul Silivri'de yer alan 7 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 4 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Silivri'de 7 adet arsa satılıyor! Megakentte büyük fırsat! 

Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul Silivri'deki 7 adet arsayı satıyor. Peki Silivri'de satışı yapılacak arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Silivri Belediyesi'nden satılık 6 arsa!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan altı adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Silivri'de 14 arsa ile 1 adet arazi satılıyor! Yazlık yerde arsa arayanlara müjde! 

İstanbul Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Silivri ilçesi, Çanta, Gümüşyaka, Kavaklı ve Değirmenköy mahallelerinde yer alan 14 arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Silivri'deki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Silivri Belediyesi'nden büyük fırsat: Konut imarlı 18 arsa satacak!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan 18 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsaların alanları  300,09 metrekare ile 7 bin 885 metrekare arasında değişiyor.

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

Silivri Belediyesi'nden büyük fırsat: İmarlı 11 arsa ve araziyi satışa çıkardı! 

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan 11 arsa ve araziyi satışa çıkardı. Satış ihalesi 31 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Çelik Group Gayrimenkul Ve Arsa Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Group Gayrimenkul Ve Arsa Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Çelik tarafından kuruldu.

Silivri'de 12 adet arsa satılıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! Hemen bu tarihe bakın! 

Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Silivri ilçesinde yer alan 12 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbullular dikkat! Saat verildi...

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Silivri Alibey Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek. 

Silivri'de 10.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Silivri İcra Dairesi Silivri Değirmenköy'de yer alan arsayı 10 milyon 603 bin 653 TL bedelle satışa çıkardı.

Silivri Alibey arsa satışı Haberi

Silivri Alibey arsa satışı

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alibey Mahallesi, Koyundere Mevkii'nde bulunan arsa vasıflı gayrimenkul icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan arsa için 4 milyon 800 bin 753 TL isteniyor. 

Halıhazır Durumu : Silivri İlçesi, Alibey Mahallesi, Koyundere Mevkii, 84 ada, 7 parsel sayılı 10.668,34 metrekare miktarlı tarla vasıflı taşınmazın tamamı niteliğindedir. Taşınmaz Silivri, Kavaklı-Ortaköy yolu üzerinde ve bu asfalt yola cepheli konumda bulunmaktadır. Taşınmaz konum olarak D-100 karayoluna 750mt., Silivri Merkeze ve TEM’e 5km. mesafededir. Yakın çevresinde tarımsal amaçlı kullanılan parseller ve sanayi yapıları, dağınık bir şekilde konutlar bulunmaktadır. Keşif tarihi itibari ile üzerinde herhangi bir yapı veya muhdesat bulunmamaktadır.

Kıymeti : 4.800.753,00 TL
1. Satış Günü : 10/04/2018 günü 11:00 - 11:10 arası
2. Satış Günü : 09/05/2018 günü 11:00 - 11:10...