23 / 04 / 2024

Silivri belediyesi kira yardımı

Silivri belediyesi kira yardımı

Silivri Belediyesi, İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda, salgın şartları sebebiyle kira alacaklarında düzenlemeye gidiyor. Bu düzenlemeler dahilinde belediye, kapanan iş yerlerinden kira almayacak.

İstanbul'da 7 adet arsa satılıyor! 1 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Pendik ve Silivri Belediyesi, 7 adet arsayı satıyor. Peki arsaların büyüklükleri ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Silivri Belediyesi'nden satılık 7 arsa! İstanbul'da imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul Silivri'de yer alan 7 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 4 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Bağcılar Belediyesi kamuya ait taşınmazları kira sözleşmesi olmadan kullananlara ceza kesti!

Sayıştay, Bağcılar Belediyesi’nin kamuya ait taşınmazlarını mevzuata aykırı şekilde kullandırdığını saptadı.  kamuya ait taşınmazları kullanan, kira sözleşmesi olmayan kişilere ceza kesildiği ancak bu kişilerin cezayı ödedikten sonra taşınmazları kullanmasına göz yumulduğu ortaya çıktı.

Silivri Belediyesi'nden satılık 6 arsa!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan altı adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Silivri Belediyesi'nden büyük fırsat: Konut imarlı 18 arsa satacak!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan 18 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsaların alanları  300,09 metrekare ile 7 bin 885 metrekare arasında değişiyor.

Silivri Belediyesi'nden büyük fırsat: İmarlı 11 arsa ve araziyi satışa çıkardı! 

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan 11 arsa ve araziyi satışa çıkardı. Satış ihalesi 31 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ, Mustafa Akış, Adem Tarık Gürleyen, Latif Ulu, Kadir Has Üniversitesi, Silivri Belediyesi ve Kadir Has Vakfı ortaklığında kuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi riskli yapılar için düğmeye bastı! Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi riskli yapılar için düğmeye bastı. Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi meclis tarafından onaylandı. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da kiralık gayrimenkul fırsatı! Dükkan, arsa ve büfeler... Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Silivri Belediyesi, İstanbul ili, Silivri ilçesinde yer alan 38 adet ticari gayrimenkulü kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Kütahya Belediyesi taşınmazların kira süresini uzattı! 

Kütahya Belediyesi'nin mülkiyetinde olan taşınmazların kira sürelerinin uzatılması mecliste büyük yankı yarattı. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Varnalı Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Silivri Belediyesi önderliğinde SİYTAŞ ve Saral İnşaat tarafından hayata geçirilen Varnalı Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. 

Sakarya Erenler Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Sakarya Erenler Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda belediyeye ait iş yerlerinden kira alınmamasına karar verdi. 

Kayseri Develi Belediyesi'nden esnafa kira müjdesi!

Kayseri Develi Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait iş yerleri için 4 ay kira desteği verileceğini açıkladı.

Silivri belediyesi kira yardımı Haberi

Silivri belediyesi kira yardımı

Silivri Belediyesi'nden iş yeri kapanan kiracılarına müjde. Silivrihürhaber'de yer alan habere göre; Silivri Belediyesi iş yeri kapanan kiracılarından kira almayacak.

Silivri Belediyesi Ocak Meclisinde gündeme 8. Madde olarak gelen “Belediyemiz mülkiyetinde veya tasarrufunda olan taşınmazlarla ilgili ödenmesi gereken bedellerin pandemi nedeniyle kapatılan veya kısıtlanan işletmelere genelge doğrultusunda işlem yapılmasının görüşülmesi” konusu oybirliği ile Hukuk Komisyonuna havale edildi.

YILMAZ: KAPATILAN İŞ YERLERİNDEN KİRA ALINMAYACAK, KISITLANANLARIN ÖDEMELERİ ÖTELENECEK

Konuyla ilgili açıklama yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Pandemi sürecinde kapatılan bir de kısıtlanan iş yerlerimiz var. İçişleri Bakanlığımızın genelgesi doğrultusunda biz Silivri Belediyesi olarak kiracılarımıza kolaylık yapmak durumundayız çünkü gerçekten zor günler yaşanıyor. Herkes evine ekmek götürme derdinde. Tamamen kapatılan iş yerlerinden (kafe-kafeterya vs) tamamen kira alınmamasını, faaliyetleri kısıtlanan yerler ile ilgili de kira...