29 / 03 / 2024

Silivri KİPTAŞ başvuruları

Silivri KİPTAŞ başvuruları

Dar ve orta gelirli ailelerin uygun peşinat ve taksit bedelleriyle ev sahibi olacağı KİPTAŞ Silivri 4. Etap başvuruları 2 gün sonra sona eriyor.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap tüm detayları!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap tüm detayları haberimizde yer alıyor. Orta ve dar gelirli ailelere yönelik satışların yapılacağı 3. Etapta 1.508 sosyal konut bulunuyor. 

Deprem dayanıklılık testi başvuruları günde 300'den haftada 10'a düştü!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen deprem felaketinden sonra büyük bir artış gösteren deprem dayanıklılık testi başvurularında büyük düşüş yaşandı. 

Vatandaşlık maaşı başvuruları başladı mı? Vatandaşlık maaşı başvuru ekranı 2023! Son dakika! 

"Vatandaşlık maaşı başvuru ekranı açıldı mı?" sorusunun yanıtı sık sık araştırılmaya başlandı. Peki vatandaşlık maaşı başvuruları başladı mı? Ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

Vatandaşlık maaşı başvuruları başladı mı? Dar gelirli ailelere yeni destek müjdesi! 2023 vatandaşlık maaşı ne kadar?

Vatandaşlık maaşı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki vatandaşlık maaşı başvuruları başladı mı? İşte ayrıntılar...

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Varlık Barışı başvuruları için son hafta! Sakın kaçırmayın!

Yurt dışında bulunan para, altın, döviz, menkul kıymet ve diğer sermaye piyasası araçlarını vergi incelemesine tabi tutulmadan Türkiye'de değerlendirmek üzere başlatılan "Varlık Barışı" uygulamasına başvurular 30 Haziran tarihinde sona eriyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı başvuruları Pazartesi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Karaman Merkez Kırbağı projesinde yer alan konutlar için başvurular 14 Mart'ta başlıyor. 

KİPTAŞ Aydınlık Evler başvuruları bugün sona eriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Aydınlık Evler başvurular bugün sona eriyor...

KİPTAŞ Aydınlık Evler başvuruları yarın sona eriyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Aydınlık Evler Projesi için ön başvuru süreci 13 Aralık'ta başladı. Dev proje için ön başvurularda son tarih 28 Aralık olarak açıklandı.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler başvuruları 2 gün sonra sona eriyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Aydınlık Evler Projesi için ön başvuru süreci devam ediyor. Dev proje için son ön başvuru tarihi 28 Aralık. 

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler başvuruları başladı!

KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilecek Aydınlık Evler projesinin temeli bugün atıldı. Dev projede başvurular bugün itibarıyla başladı.

KİPTAŞ Arkatlı Evler başvuruları 11 Aralık'ta başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Pendik Arkatlı Evler için başvurular 11 Aralık tarihinde başlıyor.

Bağcılar'da bina dayanıklılık testi için başvurular arttı!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Bağcılar'da olası İstanbul depremi nedeniyle binalar için dayanıklılık testi başvurularında artış yaşandı.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Dar ve orta gelirli ailelerin düşük peşinat ve taksit ödemeleriyle ev sahibi olacağı KİPTAŞ Silivri 4. Etap başvuruları bugün sona eriyor...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap başvuruları yarın sona eriyor!

Dar gelirli ailelerin düşük peşinat ve taksit bedelleriyle konut sahibi olacağı KİPTAŞ Silivri 4. Etap başvuruları yarın sona eriyor.

Silivri KİPTAŞ başvuruları Haberi

Silivri KİPTAŞ başvuruları

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, KİPTAŞ Silivri 3. Etap Kura Çekiliş Töreni’nde, açıkladığı  KİPTAŞ Silivri 4. Etap için başvurular 21 Haziran tarihinde sona eriyor.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesi için başvuru dönemi 1 Haziran 2020 tarihinde başladı. Başvuruların 2 gün sonra sona ereceği proje Türkiye’deki asgari ücret sınırını dikkate alınarak tasarlandı.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesi kapsamındaki konutlara en asgari seviyede gelire sahip olan vatandaşlar da sahip olabilecek.

Yeni nesil belediyeciliğin örnek projeleri arasında gösterilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesi kapsamındaki konutlara 120 ay vadeyle sahip olunabiliyor. 

7 katlı 32 blok şeklinde yükselen KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesi kapsamındaki konutlar için sabit taksit imkanı sunuluyor.

Temeli geçtiğimiz günlerde atılan projede 474 adet 2 oda 1 salon açık mutfak, 702 adet 2 oda...