25 / 04 / 2024

silivri metrosu projesi

silivri metrosu projesi

Silivri’de vatandaşlarla buluşan Başkan Kadir Topbaş, ilçeye dönemlerinde 925 milyon TL yatırım yaptıklarına dikkat çekerek, “Projelendirme çalışmalarını yaptığımız metroyla Silivri İstanbul’un merkeziyle buluşmuş olacak” dedi.

TOKİ Silivri projesiyle 257 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul Silivri projesinin ihalesi yarın saat 13.30'da gerçekleştirilecek. İşte Silivri TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Silivri projesi için geri sayım başladı! İstanbul'a 257 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Silivri projesi için geri sayım başladı. TOKİ Silivri projesinin ihalesi 21 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Silivri Mürdüm Evleri satışta! Teslimler Kasım 2023'te!

Genç Ziraat Firmasının ilk konut projesi olan Silivri Mürdüm Evleri'nde satış devam ediyor. Silivri Mürdüm Evleri konut projesinde 12 adet villa yer alıyor.

Ergün Panorama'dan İstanbul'a 356 adet yeni konut projesi resmen başlıyor!

Ergün Panorama İnşaat, İstanbul Silivri'ye 356 adet yeni konut projesi inşa etmek için harekete geçti. Söz konusu proje, 454 milyon 235 bin 705 TL'ye mal olacak.

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023!

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. İşte Pehlivanoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Silivri 2023 projesinde son dakika! Tam 257 yeni konut için beklenen tarih geldi, kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Silivri 2023 projesi için beklenen tarih geldi, kaçırmayın... İşte TOKİ Silivri 2023 detayları...

TOKİ Silivri projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! Tam 257 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Silivri projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... Tam 257 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Silivri 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Silivri 2023 projesi için beklenen tarih resmen açıklandı! TOKİ'nin İstanbul'daki bu yeni projesini kaçırmayın!

TOKİ Silivri 2023 projesi için beklenen tarih resmen açıklandı... TOKİ'nin İstanbul'daki bu yeni projesini kaçırmayın... İşte Silivri TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

10 soruda TOKİ İstanbul Silivri 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Silivri Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da 50.000 konut yapılacak. Peki, TOKİ İstanbul Silivri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun temelini attığı KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi beklenenden 5 ay önce bitirildi. Projedeki konutların anahtar teslimleri yapıldı. 

Silivri'ye Millet Bahçesi müjdesi!

Silivri'de hayata geçirilmesi planlanan Millet Bahçesi projesi için 21 Şubat 2022'de ihale süreci başlayacak.

Ekrem İmamoğlu'ndan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı 2022 yatırım programına alınmayan projesi ve finansmanı hazır olan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'na ilişkin gazetecilerin sorularını cevapladı. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap daire belirleme kuraları yarın çekiliyor!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Sosyal Konut Projesi dahilinde daire belirleme için kura tarihi belli oldu. 1.396 adet konutun kurası yarın çekilecek.

silivri metrosu projesi Haberi

silivri metrosu projesi


İftar sonrası Silivri sahilinde vatandaşlarla buluşan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, vatandaşlarla sohbet etti. Silivrililerin Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Başkan Kadir Topbaş, medeniyetler kurmuş bir milletin mensupları olarak İstanbul’u mutlu insanların yaşadığı medeni bir şehre dönüştürmek için çalıştıklarını söyledi.


Silivri İBB’ye dahil olduktan sonra ilçeye ve köylerine toplam 925 milyon TL’lik yatırım ve hizmet götürdüklerini hatırlatan Kadir Topbaş, “Altyapıdan ulaşım sistemlerine kadar yatırımlarımız devam ediyor. Hiç unutmuyorum 2005 yılında buradaki sanayi bölgesine 45 günde 18 kilometrelik mesafeden doğalgaz getirdik. Bize mali geri dönüşümünün yıllar sonra olacağını bilerek bu yatırımı yaptık. Çünkü sanayi demek, Türkiye’nin geleceği demekti. Silivrilerin istihdamı demekti. Silivri’nin merkezinde ve köylerinde de doğalgazı yaygınlaştırdık” diye konuştu.


Boğluca Deresi’nde sandallarla gezilebilecek


Boğluca Deresi’yle ilgili, “öyle bir düzenleme yapalım ki...