16 / 04 / 2024

Siltaş Marina ödeme planı

Siltaş Marina ödeme planı

Pendik’te “adalara karşı, bulutlara komşu” olan Siltaş Marina'da bayram fırsatı sunuluyor. Siltaş Marina’nın Mayıs 2020’de teslim edilmesi planlanıyor...

Siltaş Marina'da yüzde 10 indirim fırsatı!

Siltaş Yapı tarafından Pendik Marina'nın karşısında inşa edilen Siltaş Marina'da yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projeden sıfır faizle 3+1 ev alınabiliyor.

Siltaş Marina'da panoramik deniz manzaralı 2+1'ler ilgi görüyor!

Siltaş Marina, LifeX Konsepti ile yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katıyor. Projede 52 adet açık ve kapalı mutfaklı 2+1 daire yer alıyor...

Siltaş Marina ödeme planı!

Siltaş Yapı imzasıyla Pendik'te yükselen Siltaş Marina projesinde Kurban Bayramı'nda özel indirim fırsatı sunuluyor. İşte Siltaş Marina ödeme planı...

Pendik Siltaş Marina kampanya 2018!

Siltaş Marina projesi Siltaş Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Kurban Bayramı’nda yüzde 10 indirim ve 48 ay 0 faiz fırsatı sunulan projede satışlar devam ediyor. İşte Pendik Siltaş Marina kampanya 2018 detayları...

Siltaş Marina'da bayram fırsatı! 48 ay 0 faizle!

Pendik’te “adalara karşı, bulutlara komşu” olan Siltaş Marina'da bayram fırsatı sunuluyor. Siltaş Marina’nın Mayıs 2020’de teslim edilmesi planlanıyor...

Siltaş Marina'da bayram fırsatı!

İstanbul’un hızla değerlenen ilçesi Pendik’te “adalara karşı, bulutlara komşu” Siltaş Marina projesini hayata geçiren Siltaş Yapı, Kurban Bayramı’nda peşin ödemelerde yüzde 10 indirim ve 48 ay sıfır faiz fırsatı sağlıyor. 

Siltaş Yapı’dan yeni projesi için LifeX Konsepti!

40 yıldan fazla süredir gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Siltaş Yapı, ilk kez yeni projesi Siltaş Marina’da hayata geçireceği “LifeX Konsepti’’ ile bir evden öte komple bir yaşam alanı sunuyor.

Siltaş Marina'da LifeX Konsepti!

Pendik'te hayata geçirilen Siltaş Marina'da LifeX Konsepti'ni uygulanıyor. Konsept, yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katacak özellikler sunuyor.

Siltaş Marina'da bayram ve babalar günü fırsatı!

İstanbul’un hızla değerlenen ilçesi Pendik’te “adalara karşı, bulutlara komşu” Siltaş Marina projesini hayata geçiren Siltaş Yapı, Ramazan Bayramı ve Babalar Günü’nde peşinde yüzde 10 indirim ve 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor.

Siltaş Marina'da Babalar Günü’nde yüzde 10 indirim ve 60 ay 0 faiz!

Siltaş Marina projesini hayata geçiren Siltaş Yapı, Ramazan Bayramı ve Babalar Günü’nde peşinde yüzde 10 indirim ve 60 ay sıfır faiz fırsatı sağlıyor.

Siltaş Yapı’dan bir ilk LifeX Konsepti!

Siltaş Yapı, ilk kez yeni projesi Siltaş Marina’da hayata geçireceği “LifeX Konsepti’’ ile standart sosyal donatılardan farklı olarak yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katacak özellikler sunuyor. 

Siltaş Marina'da Ramazan’da yüzde 10 indirim ve 60 ay 0 faiz!

Kapanmayacak panoramik deniz manzarasına sahip olan Siltaş Marina’da Ramazan ayı boyunca peşin alımlarda yüzde 10 indirim ve vadeli alımlarda 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Siltaş Marina'nın yüzde 20'si satıldı!

Siltaş Yapı’nın Pendik Marina’nın karşısında hayata geçirdiği yeni projesi Siltaş Marina, ön satıştan bugüne sadece bir ay içinde yüzde 20 satış oranına ulaştı. 

Siltaş Marina ödeme planı Haberi

Siltaş Marina ödeme planı

Siltaş Yapı’dan Kurban Bayramı’nda yüzde 10 indirim ve 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Pendik’te “adalara karşı, bulutlara komşu” yükselen Siltaş Marina projesini hayata geçiren Siltaş Yapı, Kurban Bayramı’na özel kampanya hazırladı.

Kampanya kapsamında peşinde yüzde 10 indirim ve 48 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor. Siltaş Marina, Siltaş Yapı’nın ilk kez uygulayacağı LifeX konsepti ile yaşama ekstra keyif, konfor ve kolaylık katmaya hazırlanıyor. 

Kurban Bayramı’nda cazip fırsatlar sunulan Siltaş Marina’da peşin alımlarda yüzde 10 indirim ve vadeli alımlarda 48 ay sıfır faiz fırsatı uygulanıyor. Siltaş Marina, merkezi lokasyonu ve kapanmayacak panoramik deniz manzarası ile yoğun ilgi görüyor. Siltaş Marina’nın Mayıs 2020’de teslim edilmesi planlanıyor.

Adaların karşısında, hayatın merkezinde…

“Adalara karşı, bulutlara komşu” Siltaş Marina, toplam 8 bin metrekare üzerinde 20 katlı 2 blokta...