28 / 03 / 2024

Silyon İnşaat ödül

Silyon İnşaat ödül

Silyon İnşaat, İSO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve İSO 10002:2014 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgeleri'ni almaya hak kazandı. Belgeler, düzenlenen törenle takdim edildi.

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Ay tarafından kuruldu.

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gürbüz ve Ferit Öztoprak ortaklığında kuruldu.

İGA İstanbul Havalimanı üst üste 3. kez 'yılın havalimanı' ödülünü aldı!

İGA İstanbul Havalimanı, dünya havacılık sektörünün önde gelen ödüllerinden biri olarak bilinen Air Transport Awards ödüllerinde, 2021 ve 2022 senelerinden sonra bu sene de “Yılın Havalimanı” ödülünün sahibi oldu. İşte detaylar...

Hamkar Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamkar Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Khalıl Ahmad Hamkar, Nasır Ahmad Hamkar ve Wakıl Ahmad Hamkar ortaklığında kuruldu.

Mate Trade İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mate Trade İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ines Lakılı ve Ramı Farhat ortaklığında kuruldu.

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Derya Demir tarafından kuruldu.

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Davut ve Necip Fazıl Aksoy ortaklığında kuruldu.

Arrow İnşaat Dış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arrow İnşaat Dış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi Başakşehir’de 75 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Dagher tarafından açıldı.

Artaş İnşaat'a Ekovitrin'den ödül!

Ekovitrin Medya Grubu tarafından her sene düzenlenen Uluslararası Yılın Starları Ödülleri'nde Artaş İnşaat ödül sahibi oldu.

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Anıl    Okul tarafından kuruldu.

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farrukh Munır Khan ve Zubaır Ahmed Khan ortaklığında kuruldu.

Shema Company İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Shema Company İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hozan Sayedkhalil ve Sheıkhmouss Khalıl ortaklığında kuruldu.

Saral İnternasional Mühendislik İnşaat Sondajcılık Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saral İnternasional Mühendislik İnşaat Sondajcılık Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Emrahnejad Dızajı tarafından kuruldu.

Silyon İnşaat ödül Haberi

Silyon İnşaat ödül

Silyon İnşaat kendi sektöründe İSO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve İSO 10002:2015 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistem Belgeleri’ni almayı başardı.

Kıbrıs Postası'nda yer alan habere göre, Silyon İnşaat ofisinde düzenlenen teslim törenine Silyon İnşaat Direktörü Duygu Ballı ve Kuzey Güneşi Eğitim Danışmanlık şirketi adına Başdenetçi/Danışman Latif Sakar katılım gösterdi.

İnşaat sektöründe belgelendiren ilk kuruluş olan Silyon İnşaat’ın çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan  Latif Sakar, “İSO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve İSO 10002:2014 Müşteri memnuiyeti Yönetim Sistemi Belgelerinin alınmasında emeği geçen çalışanlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Şirket Direktörü Duygu Ballı ise “Bu kalite belgeleri bilindiği üzere müşteri beklentilerini, ihtiyaçları ve mevzuat şartlarını karşılama koşulu ile müşteri memnuniyetinin artırılmasını öngören dünyaca kabul görmüş bir kalite yönetim sistemi biçimidir. Kuruluşumuza hayırlı olsun. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum”...