18 / 04 / 2024

sincan belediyesinin çalışmaları

sincan belediyesinin çalışmaları

Sincan Belediyesi, bu yıl 17 yeni parkı daha Sincanlıların hizmetine sundu. 57 bin 975 metrekarelik alanda yapılan yeni parklarla birlikte Sincan'daki toplam park sayısı 362'ye yükseldi

Konak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Büyükşehir belediyesinin emsal artış kararını desteklediklerine de dikkat çeken Batur, "Kolları sıvadık, 6 aylık kısa sürede Gültepe planlarını bitirdik. Beştepeler planlarını yaptık" dedi.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Laodikya Antik Kenti'ndeki tiyatroda restorasyon çalışmaları başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2008'de Türkiye'de ilk kez Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yaptığı protokolle işletmesini üstlenip, kazı çalışmalarına destek verdiği Laodikya Antik Kenti'ndeki 2200 yıllık Batı Tiyatrosu'nda restorasyon çalışmaları başladı.

Manisa Prime'da çalışmalar sürüyor!

Manisa Prime'da çalışmalar devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesinin en büyük projelerinden birisi olan AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi ‘Manisa Prime’ projesinde bodrum kat kolon ve perdelerinin yapımına geçildi.

Ordu'daki cephe iyileştirme çalışmaları tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin değişim ve dönüşüm projelerinden biri olan dış cephe iyileştirme çalışmaları tüm hızla devam ediyor. 

Taksim Meydanı çalışmalarında sona gelindi!

Taksim Meydanı'yla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesinin özel firmalara hazırlattığı "Taksim Meydanı ve Yakın Çevre Düzenleme Projesi", Beyoğlu'ndan sorumlu 2 No'lu Koruma Kurulu tarafından onaylandı ve çalışmalar hızla devam ediyor. 

Konya'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkı ve destekleriyle Meram Belediyesinin kentsel dönüşüm projesi için çalışmalar devam ediyor.

Kocaeli Seyir Tepesi projesi çalışmaları sürüyor!

Dilovası Belediyesinin ilçe merkezinin kuş bakışı izlenebildiği Diliskelesi Tepesine kazandıracağı seyir tepesi projesi için çalışmalar devam ediyor.

Beykent ve Yeşilvadi kavşaklarında çalışmalar sürüyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ve Karayolları Bölge Müdürlüğünün yapımını üstlendiği Beykent ile Yeşilvadi köprülü kavşaklarının yapımında çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Ordu Akkuş'ta cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Akkuş ilçesinde hayata geçireceği kent meydanı ve cephe iyileştirme projesinde çalışmalar başladı

Düzce Akçakoca'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Düzce'nin Camikebir Mahallesi'nden sonra Akçakoca'da da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalar kapsamında Akçakoca Belediyesinin eski binası yıkıldı.

Ordu Kazancılar Caddesi'nde ikinci etap çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye ilçesi Kazancılar Caddesi’nde bulunan tarihi bakırcılar arastasında yapacağı ikinci etap sokak iyileştirme çalışmalarında ikinci etap çalışmaları başlıyor.

Manisa Bisiklet Yolu Projesi'nde çalışmalar tam gaz!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Vestel işbirliğiyle hayata geçireceği Bisiklet Yolu Projesi ile ilgili çalışmalar son sürat devam ediyor.

sincan belediyesinin çalışmaları Haberi

sincan belediyesinin çalışmaları

Sincan'daki yeşil alan miktarını artırmak ve vatandaşlara daha huzurlu ortamlar oluşturmak için çalışmalar yürüten Sincan Belediyesi, şehre 17 yeni park daha kazandırdı. En büyüğü 15 bin 136, en küçüğü ise 750 metrekare alandan oluşan yeni parklarla birlikte Sincan'daki toplam park sayısı 362'ye ulaştı.


GÜNE KEYİFLİ MOLA 

Her biri farklı konseptlerde tasarlanan parklar, vatandaşlara rahat nefes almalarını sağlayacak ferah ortamlar sunuyor. Yüzlerce park, çocuklara yönelik oyun grupları ve yetişkinlere yönelik oturma alanlarıyla vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor. Modern parklarda ayrıca güvenlik kameraları ve ücretsiz internet sistemi de hızla yaygınlaşıyor. Park ve yeşil alanların vatandaşların başta gelen istekleri arasında olduğuna dikkat çeken Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Sincan, yeşil alanları ve parklarıyla her geçen gün daha da güzelleşiyor. Vatandaşlarımızı modern ve güvenilir...