26 / 04 / 2024

Sincan Belediyesi bu yıl 17 park hizmete sundu!

Sincan Belediyesi bu yıl 17 park hizmete sundu!

Sincan Belediyesi, bu yıl 17 yeni parkı daha Sincanlıların hizmetine sundu. 57 bin 975 metrekarelik alanda yapılan yeni parklarla birlikte Sincan'daki toplam park sayısı 362'ye yükseldi



Sincan'daki yeşil alan miktarını artırmak ve vatandaşlara daha huzurlu ortamlar oluşturmak için çalışmalar yürüten Sincan Belediyesi, şehre 17 yeni park daha kazandırdı. En büyüğü 15 bin 136, en küçüğü ise 750 metrekare alandan oluşan yeni parklarla birlikte Sincan'daki toplam park sayısı 362'ye ulaştı.


GÜNE KEYİFLİ MOLA 

Her biri farklı konseptlerde tasarlanan parklar, vatandaşlara rahat nefes almalarını sağlayacak ferah ortamlar sunuyor. Yüzlerce park, çocuklara yönelik oyun grupları ve yetişkinlere yönelik oturma alanlarıyla vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor. Modern parklarda ayrıca güvenlik kameraları ve ücretsiz internet sistemi de hızla yaygınlaşıyor. Park ve yeşil alanların vatandaşların başta gelen istekleri arasında olduğuna dikkat çeken Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Sincan, yeşil alanları ve parklarıyla her geçen gün daha da güzelleşiyor. Vatandaşlarımızı modern ve güvenilir parklarımızda, teknolojinin tüm imkanlarıyla buluşturmaya gayret ediyoruz. İlçemizde gerçekleştirdiğimiz çoğu projemizde vatandaşlarımızın da taleplerini değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımızın hizmetlerimize ilgisi de bizi ayrıca memnun ediyor" diye konuştu.



Sabah Ankara


Geri Dön