23 / 04 / 2024

sincana hastane projesi

sincana hastane projesi

Hasan Altın'dan Sincan'a hastane sözü MHP Sincan Belediye başkan adayı esli Hasan Altın, "Sincan nüfusuna oranladığımız zaman mevcut hastaneler çok yetersiz geliyor. Sincan'a büyük bir hastane sözümüzdür." dedi.

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Zonguldak'ta yapımı devam eden hastane projesi meclis gündeminde!

Zonguldak'ta yapımı devam eden bir hastane meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Medicana Sağlık Grubu'ndan 4 yeni hastane geliyor! 

Medicana Sağlık Grubu 4 yeni hastane projesi üzerinde çalışıyor. Yakın zamanda tamamlanması planlanan hastenelerin 3'ü İstanbul'da, 1'i İzmir'de açılacak.  

Sarıyer'deki dev hastane projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, CHP ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın itirazı üzerine Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan eski Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın yapacağı spor akademisi ve spor hastanesinin plan değişikliğini iptal etti.

Kayseri Bünyan'a yeni devlet hastanesi geliyor!

Kayseri'nin Bünyan İlçesi'nde yapılması planlanan yeni devlet hastanesi için çalışmalar başladı. Şehre, 75 yataklı modern bir hastane projesi kazandırılacak.

Üsküp Filip Vtori Özel Cerrahi Hastanesi açıldı!

Almanya merkezli Anahtar Teslim Hastane Projesi firması ACENDIS’in, 2015 yılında Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çalışmalarına başladığı ve tıbbi cihaz donanımını sağladığı Filip Vtori Özel Cerrahi Hastanesi faaliyetlerine başladı.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü görücüye çıktı!

Sağlık Bakanlığı’nın özel şirket desteğiyle Bayraklı’da yapımına başladığı kampüs hastane projesi görücüye çıktı. Proje, 26 Ekim’de Çevre Şehircilik Bakanlığı’nda incelenecek ve değerlendirmeye alınacak.

2017'ye kadar 18 şehir hastanesi hizmete girecek!

Kamu-özel sektör ortaklığı ile yapılan şehir hastanelerinin sayısı artıyor. 18 hastane için ihale süreci biterken, 30 bin yataklık şehir hastanelerinin 2017 sonunda devreye girmesi bekleniyor. 10 bin yatak kapasiteli hastane projesi de planlanıyor.

Kozan Hastane kavşağı, akıllı kavşak oluyor!

Kozan’da biri bulvar olmak üzere toplam 6 yolun birleştiği ve ilçenin en işlek kavşağı olan ‘Hastane Kavşağı’ akıllı kavşağa dönüştürülüyor. Öztürk, kavşak projesi için geri sayımın başladığını söyledi.

İSMEP kamu binası, hastane ve okul yapım ihaleleri sonuçlandı!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında yeniden yapılacak kamu binaları, hastane ve okullarının yapım ve onarım ihaleleri sonuçlandı.

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Evleri Projesi!

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Evleri projesi bu yılın sonunda başlayacak. Luxist Bahçeşehir Evleri'nde 630 daire, 380 mağaza, hastane, otel ve ofis alanları olacak...

Beylikdüzü Kameroğlu projesi ne zaman satışta?

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü projesinde konut, rezidans, otel, hastane ve dükkanlar yer alıyor. Beylikdüzü E-5 üzerinde yer alan Beylikdüzü Kameroğlu projesi ne zaman satışa çıkacak?

Beylikdüzü Kameroğlu İnşaat Projesi!

Beylikdüzü Kameroğlu İnşaat Projesi E-5 üzerinde bulunuyor. İnşaat çalışmalarına Mart ayı içerisinde başlanacak projede konut, rezidans, mağaza, otel ve hastane olacak.

sincana hastane projesi Haberi

sincana hastane projesi

MHP Sincan Belediye başkan adayı esli Hasan Altın, üniversite projesi ile birlikte bir de tıp fakültesinin Sincan'a kazandırılmasını arzuladığım söyledi. MHP adayı Altın, Sincan Etimesgut Sanayicileri ve İşadamları Demeği (SİSÎAD)'ı ziyaret etti. 

Demek üyeleri ile fikir alışverişinde bulunan MHP adayı Alfan, "Sincan'da en büyük sorunlardan birisi yapılaşma ve imar sorunu. 

Sincanlılar da biliyor ki merkezde her yer doldu ve artık nefes alacak düzenli yapılaşma alanlan kalmadı. Bu anlamda Sincan'a nefes aldıracak yatırımların yapılması ve yerıi imar revizyonlan ile özellikle Saraycık Çimşit bölgesinde bu sorunun çözüme kavuşturulması gerektiğine inanıyorum. Yenikent'te yapılaşması başlamamış adaların revize imar planlanyla daha modem site tarzı yapılaşmaya açılması gerekiyor." diye...