20 / 04 / 2024

Sinem Öztürk yatırımları

Sinem Öztürk yatırımları

Kiralık Aşk dizisindeki ‘entrikacı Yasemin’ karakteriyle ekrana gelen genç oyuncu Sinem Öztürk, kariyer planının, yıllar sonra çocuklarına izletebileceği filmlerde rol almak üzerine kurulu olduğunu söyledi. Öztürk kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor.

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2 milyar dolara dayandı!

Türk vatandaşlarının yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları rakamlarında, 2023'te büyük bir yükseliş oldu. 2022 yılının toplamında 701 milyon dolar olan yatırım miktarı, 2023'ün ilk 11 ayında 1 milyar 918 milyon dolara yükseldi. İşte son dakika rakamları...

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile İbrahim Çeçen, Mehmet Salih Çeçen, Yalçın Öztürk, Orhan Hallik ve Abdullah Keleş ortaklığında kuruldu.

Azra Gayrimenkul Yatırımları Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Azra Gayrimenkul Yatırımları Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Sezen Ön tarafından kuruldu.

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Öztürk ve Cem Ergüven ortaklığında kuruldu.

Kod Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Kod Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Seyit Doğan ve Rıdvan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Enerji Tarlası Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Enerji Tarlası Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kainat Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Türk iş adamları yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı!

Yabancıların doğrudan yatırımı azalırken, Türk sermaye göçü artmaya devam ediyor. İlk yedi ayda doğrudan yabancı yatırımlar yüzde 17 azalarak 3,2 milyar dolar olurken, doğrudan yatırıma giden Türk sermayesi ise yüzde 7 artarak 3,1 milyar dolara çıktı.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Virtue Gayrimenkul Ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Virtue Gayrimenkul Ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Onur tarafından kuruldu.

Deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımlarına tam 4 milyar TL'lik ek bütçe ayrıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğüne, Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımları için 4 milyar Türk lirası ödenek tahsis edildi...

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Sme Gayrimenkul Yatırımları Ve Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sme Gayrimenkul Yatırımları Ve Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de Serkan Hüseyin Şefik tarafından kuruldu.

Sinem Öztürk yatırımları Haberi

Sinem Öztürk yatırımları

Kiralık Aşk dizisindeki ‘entrikacı Yasemin’ karakteriyle ekrana gelen genç oyuncu Sinem Öztürk, kariyer planının, yıllar sonra çocuklarına izletebileceği filmlerde rol almak üzerine kurulu olduğunu söyledi. Öztürk kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor.


RİSKLİ BİR İŞ YAPIYORUZ


Dizi oyuncularının çok yüksek ücretler aldığı konuşuluyor.


Oyuncusuna göre değişiyor ama tabii ki diğer sektörlere göre gayet iyi paraların kazanıldığı bir sektör. Sonuçta riskli bir iş olduğu için daha fazla kazanıyorsun. Sömürülen oyuncular da yok değil. Yeteneği olmayan bir oyuncu, kendisinden çok daha yetenekli bir oyuncudan 10 kat daha fazla para kazanabiliyor. Parlamak, şans, torpil… Her şey var içinde. Düz bir çizgi yok.


PARAMI GAYRİMENKULE YATIRIYORUM


Yatırımını neye yapıyorsun?


Gayrimenkule yatırım yapıyorum. Bunun dışında bankada bir fona yatırmayı tercih ediyorum. Çünkü boşta kaldığım zaman kendimi alışverişe veriyorum. Fonu tercih etmemin sebebi...