25 / 04 / 2024

sinop belediyesi 2015 projeleri

sinop belediyesi 2015 projeleri

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop’u modern bir şehir yapmak için yola çıktıklarını belirterek, uluslararası ölçüleri ve çağdaş şehirleşme dinamiklerini göz önünde bulundurarak projeleri ürettiklerini ifade etti.

Sinop Belediyesi imarlı 3 arsa satacak! İhalesi 13 Eylül'de!

Sinop Belediye Başkanlığı, Sinop Merkez Ada Mahallesi'nde yer alan üç adet arsayı satış çıkardı. Arsaların satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Sinop'ta imar planı iptal edildi! Tüm inşaatlar durdu!

Sinop Belediyesi'nce hazırlanan ve mecliste kabul edilip, onaylanan, kentin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planları iptal edildi. Bölgede tüm inşaatlar durduruldu.

Sinop'ta imar planları iptal edildi! 

Samsun Bölge İdare Mahkemesi, Sinop Belediyesi tarafından hazırlanan ve mecliste kabul edilerek onaylanan, kentin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planları'nı iptal kararı aldı. 

Sinop'un caddeleri yenileniyor!

Sinop Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından birçok cadde ve sokak asfaltlanmaya başladı. Bu kapsamda Manolya, Çiğdem ve Badem Sokaklar ile Korucuk 50. Sokak sıcak asfaltla kaplandı.

Söke'de parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor!

Söke Belediyesi 2015 yılında 203 bin metrekare yola parke taşı döşemesi gerçekleştirdi. 2016'nın ilk 6 ayında ise 179 bin metrekare parke taşı döşeyen Söke Belediyesi, bir yılda yapacağı hizmeti 6 aya sığdırdı.

Antalya Kepez Macera Ormanı hizmete açıldı!

Kepez Belediyesi, 2015 yılının son günlerinde açılan Dokuma Kent Parkı'nın ardından, bu kez de Antalya Kepez Macera Ormanı'nı hizmete soktu.

Kars Belediyesi'nin 2015 faaliyet raporu onaylandı!

Kars Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantısında Kars Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu oylandı. Gündemin ilk maddesinde 2015 yılı faaliyet raporu ele alındı.

Adalar Belediyesi 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Adalar Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantıları gerçekleştirildi. Toplantıda 2015 yılı Faaliyet Raporunun okunarak oylanmasına karar verildi. Faaliyet Raporu oy çokluğu ile geçti.

Sinop Belediyesi yeni mezbahane tesisini kiraya veriyor!

Sinop Belediye Başkanlığı, Merkez İlçesi, Mertoğlu Köyü'nde inşa edilen mezbahane tesisinin işletmesini kiraya veriyor. 15 yıllığına kiraya verilecek mezbahanenin bedeli 2 milyon 214 bin TL olarak belirlendi.

Bağcılar Belediyesi 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Bağcılar Belediyesi Meclis Toplantısı, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın, belediyenin 2015 Yılı Faaliyet Raporu ile ilgili yaptığı sunumla başladı. Toplantıda Bağcılar Belediyesi 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi.

Arnavutköy'de imar ve iskan sorunu çözülmeli!

Arnavutköy Belediyesi 2015 yılı Faaliyet Raporu'nu eleştiren MHP'li üye Muharrem Yaman Belediye Başkanı Baltacı'yı 15 yıl boyunca ilçeye hiçbir şey kazandırmamakla suçladı.

Maltepe Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

Maltepe Belediye Meclisi, Meclis Birinci Başkanvekili Ziya Hayırlıoğlu Başkanlığı’nda toplandı. Toplantıya katılan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 2015 yılı faaliyet raporu hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

sinop belediyesi 2015 projeleri Haberi

sinop belediyesi 2015 projeleri

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop’u modern bir şehir yapmak için yola çıktıklarını belirterek, uluslararası ölçüleri ve çağdaş şehirleşme dinamiklerini göz önünde bulundurarak projeleri ürettiklerini ifade etti. Ergül, kısa sürede yapılacak yatırımlarla birlikte turist sayısında da artış beklediklerini vurguladı.


TÜİK’in yaptığı “Yaşam Memnuniyet Araştırma-sı”nda Türkiye’nin en mutlu şehri seçilen Sinop’ta  ilklerin hayata geçtiğini belirten Belediye Başkanı Baki Ergül, “Sinop artık hak ettiği çağdaş, ileriye dönük ve modern şehircilik anlayışına büyük adımlar atmıştır.” dedi. Özellikle daha temiz ve çağdaş bir Sinop için yapılan çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini kaydeden Ergül, Sinop’un içme suyundan derin deniz deşarjına, imar planlarından asfalt çalışmalarına, yeni kapalı pazar yerimizden kültür etkinliklerine kadar her projelerinin büyük emekler sonucunda ortaya çıktığına dikkat çekti. “Son yıllarda üzerinde titizlikle...