26 / 04 / 2024

Sinop Dokuzoğlu Stadı yıkım

Sinop Dokuzoğlu Stadı yıkım

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop Dokuzoğlu Stadyumu inşaat alanında incelemelerde bulundu. Maviş, 10 bin kişilik bir stadı Sinop’a kazandırdıklarını açıkladı.

Şükrü Saraçoğlu Stadı devrediliyor mu? Son dakika açıklaması geldi!

Fenerbahçe tarafından Şükrü Saraçoğlu Stadının devrine ilişkin bir son dakika açıklaması yapıldı. Peki Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın devir işlemlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Burhan Felek Atletizm Stadı cumartesi günü açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Burhan Felek Atletizm Stadı’nın 7 gün 24 saat yaşayan bir spor kompleksi olacağını belirterek, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı törenle hizmete açılacağını açıkladı.

İstanbul Anadolu Lisesi'nin Fenerbahçe'ye devri protesto edildi!

Kadıköy'de, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın yanındaki İstanbul Anadolu Lisesi öğrenci velileri ve mezunları, okulun Fenerbahçe'ye devrini protesto etti...

Altaylı taraftarlardan Özgür Ekmekçioğlu'na stat tepkisi!

Altaylı taraftarlar, Alsancak Stadı konusunda yaptığı konuşmalar sebebiyle başkan Özgür Ekmekçioğlu'na sosyal medyadan tepki gösterdi.

Adana Stadı inşaatında son durum!

İnşaat çalışmaları devam eden Adana Stadı'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu,Adana Stadı'nın çok ileri bir seviyeye geldiğini söyledi...

Eryaman Stadı, 28 Ocak'taki Ankaragücü-Alanyaspor maçı ile açılacak!

22 bin kişilik Eryaman Stadı'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, "Gerçekten her yönüyle dört dörtlük stadı hep birlikte gezdik. İnşallah, önümüzdeki pazartesi günü Ankaragücü-Alanyaspor karşılaşmasına ev sahipliği yapacak." dedi...

Alsancak Stadı'nda sona yaklaşıldı!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay'ın kulüp başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Alsancak Stadı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ekmekçioğlu, yapımı devam eden Alsancak Stadı'nda çatının montajının devam ettiğini söyledi.

Adana Stadı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, UEFA ve FIFA standartlarına uygun, 6 katlı inşa edilen Yeni Adana Stadı'na ilişkin açıklamalar yaptı. 

Eryaman Stadı için geri sayım başladı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte yapımı devam eden Eryaman Stadını inceledi.

Ankara Eryaman Stadı'nın inşaatında son durum!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna Ankara Eryaman Stadı'nın inşaatını inceledi...

Sinop Dokuzoğlu Stadı'nın yıkımı tamamlanıyor!

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop Dokuzoğlu Stadyumu inşaat alanında incelemelerde bulundu. Maviş, 10 bin kişilik bir stadı Sinop’a kazandırdıklarını açıkladı.

Kütahya Dumlupınar Stadı Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Stadı'nın Millet Bahçesi'ne dönüştürüleceğini açıkladı. 75 bin metrekarelik alan için çalışmalar başlatıldı.

Altay Alsancak Stadı için geri sayım!

İzmir'de yapımı devam eden Altay Alsancak Stadı'nda çalışmalar hız kesmiyor. Başkan Özgür Ekmekçioğlu, altyapı ile ilgili önemli projelerden bahsetti. 

Sinop Dokuzoğlu Stadı yıkım Haberi

Sinop Dokuzoğlu Stadı yıkım

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre, gerçekleşen inceleme gezisine Milletvekili Dr. Nazım Maviş’in yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Ali Çöpcü, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Özçelik ve Sinopspor Başkanı Ayhan Özhan katıldı.

Maviş, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde yapılan toplantıda açıklamalarda bulundu. Maviş, “1974 yılında hizmete başlamış 44 yıllık bir stadın son yıkım kazmasını vurduk. Ben yıkım çalışmaları başladığında bunu şöyle bir sloganla duyurmuştum; ‘Yıkıyoruz, daha iyisini yapmak için’. Gerçekten Sinop’a yakışanı yapmak üzere Dokuzoğlu Stadı’nın yıkımı tamamlanıyor. Ben yeni stat projesinin buraya kadar gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sinop yakışanı kazanıyor. 10 bin kişilik bir stadı Sinop’a kazandırıyoruz. Bu stat gerçekten modern bir stat olacak. Bu stadın projeleri kamuoyuna paylaştırıldığında büyük...