27 / 04 / 2024

Sinop Havalimanı açık mı

Sinop Havalimanı açık mı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin ( DHMİ ) pist bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle nedeniyle ara verilen uçuşlar, THY'nin İstanbul-Sinop tarifeli uçak seferleri ile yeniden başladı...

TOKİ Sinop Boyabat projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sinop Boyabat projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Yeni Havalimanı açılışı 1 Ocak'a mı ertelendi?

İstanbul Yeni Havalimanı büyük göçe hazırlanıyor. Açılış öncesi 9 bin kişi ve 10 uçak ile 3 entegre deneme yapılıp, havalimanı tüm bileşenleriyle test edilecek. Peki, Yeni Havalimanı açılışı 1 Ocak'a mı ertelendi?

TAV'dan 3. havalimanı ortaklık açıklaması!

TAV Havalimanları Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 3. havalimanı ortalık açıklaması yaptı...

Aşkın Nur Yengi 3. havalimanı yakınlarından arsa aldı!

1990 yılından bu yana aralıksız olarak sahneye çıkan Aşkın Nur Yengi gayrimenkul yatırımlarını sürdürüyor. Yengi 3. havalimanı yakınlarından arsa aldı.

Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde'de yer alan 24 adet mağaza, 1 adet cafe ve kreş satışa sunuluyor. Proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi ne zaman?

3. Havalimanı'nda 1800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor!

Beş aylık siyasi belirsizlik sürecinde geleceğine ilişkin çeşitli yorumlar yapılan mega proje, kesintiye uğramadan sürüyor. Proje kapsamında kurulan onlarca şantiyede bin 800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor.

3. Havalimanı'nda bin 800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor!

Beş aylık siyasi belirsizlik sürecinde geleceğine ilişkin çeşitli yorumlar yapılan mega proje, kesintiye uğramadan sürüyor. Proje kapsamında kurulan onlarca şantiyede bin 800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor.

Batı Şehir cadde dükkanları açık artırma ihalesi!

Batı Şehir projesi TEM-Basın Ekspres- Atatürk Havalimanı' nın yanında yer alıyor. Batı Şehir cadde dükkanları açık artırma ihalesi 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 10:00' da Batışehir satış ofisinde yapılması planlanıyor.

Nevşehir Havalimanı ihalesi 23 Ocak'a ertelendi!

Nevşehir'deki Kapadokya Havalimanı'nın kiralanmak suretiyle işletme hakkının devrine ilişkin ihale, 23 Ocak 2015'e ertelendi.Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından yapılan açıklamaya göre Nevşehir/Kapadokya Havalimanı açık artırma usulü ile kiralanac

Kapodakya Havalimanı ihalesi 21 Kasım'a ertelendi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Nevşehir-Kapadokya Havalimanı kiraya vermek için 21 Kasım'da ihaleye yapacak. Yapılacak ihaleyle Nevşehir-Kapadokya Havalimanı açık artırma usulü ile kiralanacak.

TOKİ'den 3. Havalimanı açıklaması!

TOKİ, basında yer alan İstanbul'un 3. Havalimanı için kamulaştırmaların bir kısmı mahkeme kararıyla durduruldu, şeklindeki haberler üzerine bir açıklama yaptı. İşte TOKİ'nin Üçüncü Havalimanı açıklaması...

Sinop Havalimanı 5 Şubat'ta yeniden uçuşa açılacak!

Vali Yavuz Selim Köşger, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Sinop Havalimanı' nda pist uzatım çalışmaları nedeniyle ara verilen uçuşların 5 Şubat' ta yeniden başlayacağını bildirdi...

Sinop'un 2 köyü Samsun'a bağlandı!

Sinop'un Dikmen ilçesi Merkez bucağı sınırlarında yer alan Karaağaç köyü Çobanlıoğlu ve Kösedağ bağlıları Samsun'un Yakakent ilçesine bağlı Merkez bucağı Gündüzlü köyüne bağlanması kararlaştırıldı...

Sinop Havalimanı açık mı Haberi

Sinop Havalimanı açık mı

Sinop Havalimanı'nda pist uzatım çalışmaları nedeniyle ara verilen uçuşlar, THY'nin İstanbul-Sinop tarifeli uçak seferleri ile başladı.


Sinop'ta pist uzatım çalışmaları nedeniyle ara verilen uçuşlar, İstanbul'dan gelen AKHİSAR uçağı ile yeniden başladı.


Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin (DHMİ) pist bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 1 Ocak 2013 tarihinden itibaren hava trafiğine kapatılan havalimanı tamamlanarak tekrar uçuşa açıldı.


Sinop Havalimanı'na İstanbul'dan ilk uçakla gelen yolcular, AK Parti Sinop İl Başkanlığı üyelerince karanfillerle karşılandı.


Sinop Hava Meydan Müdürü Ahmet Turan Cengiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1 Ocak 2013'ten itibaren trafiğe kapalı olan havalimanının hava trafiğine açıldığını söyledi.


Cengiz, "Pist uzatma çalışmaları kapsamında 1652 metre uzunluğunda olan pistimiz, 1980 metreye, 30 metre olan en de 45 metre ebatta tahsis edilmiştir. Diğer işlemler de devam etmekte. İnşallah onlar da kısa...