26 / 04 / 2024

sinop inceburun ağaç dikimi

sinop inceburun ağaç dikimi

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, "İnceburun'da sürdürülen ağaç kesimlerinin, yapımı planlanan Sinop Nükleer Güç Santrali ile ilgisi bulunmamakta. 64 bin 578 ağaç kesilirken, 2014 yılı içerisinde bu kesilen ağaçların yerine 216 bin fidan dikildi” dedi...

O belediye bir konutu satışa çıkardı! İhale tarihi 9 Kasım!

Sinop ili, Türkeli ilçesine bağlı bir konut satışa çıkarıldı. İhale tarihi 9 Kasım olan konut, açık teklif usulüyle satılacak.

TOKİ'den müjde: Sinop'ta afetzedeler için 158 adet konut inşa edilecek!

Sinop'ta yaşanan sel felaketinden etkilenen afetzedeler için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 158 konut daha inşa edilecek.

TOKİ'den Sinop'a 317 konutluk yeni proje!

250 bin yeni konutun başvuru dönemini geçtiğimiz günlerde sona erdiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop projesinin ihale tarihini açıkladı. TOKİ Sinop projesinde 317 konut yer alacak.

Batı Karadeniz'de bin 196 konut inşasında son noktaya gelindi! Bakan Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Şu anda Kastamonu Bozkurt, Sinop Ayancık ve Bartın'da sağlıklı ve güvenli 1196 konut ve yöresel mimariye uygun köy evlerimizin inşasında artık son aşamaya geldik." ifadelerini kullandı.

TOKİ'den Sinoplulara son dakika müjdesi! O ilçede tam 177 yeni ve ucuz konut inşa edilecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ bu projeler kapsamında Sinop Durağan'da da yeni konutlar inşa edecek.

Sinop'ta 1 milyon 100 bin TL yatırımla beton santrali açıldı! Beton santrali nedir nerelerde kullanılır?

Sinop’un Durağan ilçesinde 1 milyon 100 bin TL yatırım yapılarak kuru beton santrali açıldı. Söz konusu santralde üretilen betonlar bina, yol, köprü yapımı gibi çeşitli inşaat uygulamalarında kullanılacak.

TOKİ Sinop projesi için düğmeye bastı! Sinop'a 177 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Durağan'da 177 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar....

TOKİ Sinop Durağan'da 177 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Durağan'da 177 konutluk proje inşa edecek.

TOKİ Sinop Boyabat projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sinop Boyabat projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Sinop Ayancık'ta sel sonrası yeni ev ve iş yerleri inşa ediliyor!

Sinop Ayancık'ta 11 Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen sel felaketinden etkilenen afetzedelerin yaraları sarılıyor...

TOKİ'den Sinop'a 177 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sinop Durağan'da 177 konutluk yeni proje inşa edecek.

Afet bölgelerinde 1.114 konut inşa edilecek!

Geçtiğimiz ay afet felaketinin yaşandığı , Kastamonu, Sinop ve Bartın'da konut inşaatı için çalışmalar başladı. Üç kentte toplan 1.114 konut inşa edilecek. 

Sinop Boyabat'ta 13 dönümlük orman arazisinin imara açılmasına tepki!

Sinop Boyabat Belediyesi Ağustos ayı ilk meclis toplantısında, ilçe emniyet müdürlüğü binası arkasında yer alan ve belediyeye ait 13 dönüm büyüklüğündeki ormanlık alanın imara açılması gündeme geldi.

sinop inceburun ağaç dikimi Haberi

sinop inceburun ağaç dikimi


Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, "İnceburun'da sürdürülen ağaç kesimlerinin, yapımı planlanan Sinop Nükleer Güç Santrali ile ilgisi bulunmamakta. Bölgede bir yıl içerisinde 64 bin 578 ağaç kesilirken, 2014 yılı içerisinde bu kesilen ağaçların yerine 216 bin fidan dikildi” dedi.


Geçen pazartesi günü Sinop Nükleer Karşıtı Platform (NKP) üyelerince Sinop'un İnceburun mevkisinde yapılan basın açıklamasında, 215 bin ağacın kesilerek katledildiği iddia edilmişti. Konuya ilişkin çıkan haberler üzerine Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger açıklama yaptı. Köşger açıklamasında kesimin rutin olarak yapılan endüstriyel plantasyon çalışmaları olduğunu söyledi. Vali Yavuz Selim Köşger, “Sinop Orman İşletme Müdürlüğü'nün İnceburun mevkisinde yapmış olduğu kesim çalışmaları, yapılması düşünülen Sinop Nükleer Güç Santrali ile herhangi bir ilgisi yok. Hızlı gelişen kızılçam, sahilçamı, dişbudak gibi türlerde yapılan ve Adapazarı, Zonguldak,...