23 / 04 / 2024

TOKİ'den Sinoplulara son dakika müjdesi! O ilçede tam 177 yeni ve ucuz konut inşa edilecek!

TOKİ'den Sinoplulara son dakika müjdesi! O ilçede tam 177 yeni ve ucuz konut inşa edilecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ bu projeler kapsamında Sinop Durağan'da da yeni konutlar inşa edecek.



2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler kapsamında Sinop Durağan'da da yeni konutlar hayata geçirecek. Sinop TOKİ projesinde 177 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi de yer alacak.

İhale tarihinin açıklandığı TOKİ Sinop Durağan projesinde konut ve ticaret merkezinin yanı sıra altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. 

TOKİ den Sinoplulara son dakika müjdesi! O ilçede tam 177 yeni ve ucuz konut inşa edilecek!

Sinopluların yüzünü güldüren TOKİ Durağan 2022 projesi Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler yalnızca elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

Yine Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak olan TOKİ Sinop projesinin yer tesliminden itibaren 500 (BeşYüz) takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde...


Geri Dön