25 / 04 / 2024

toki sinop durağan projesi 2022

toki sinop durağan projesi 2022

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ bu projeler kapsamında Sinop Durağan'da da yeni konutlar inşa edecek.

2023 emlak sektörü durağan geçti, arsa ve arazilere talep zirve yaptı!

2023 yılı emlak sektörü açısından çok durağan bir yıl olurken, arsa ve arazilere talep zirve yaptı.

İki şehirdeki 10 adet arsa 157 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Sinop Durağan'da ve İzmir Menemen'de toplam 10 adet arsa satılıyor. Peki söz konusu arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman?

TOKİ Edirne Keşan projesiyle 156 yeni konut geliyor! İhalesi 28 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne projesinin ihalesi 28 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Keşan'da yükselecek olan TOKİ Edirne projesinde 156 adet konut yer alacak.

O ildeki 6 adet arsa ile 1 adet arazi satılıyor! 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sinop Durağan Belediyesi, Sinop ili, Durağan ilçesi, Yeşilyurt ve Buzluk mahallelerinde yer alan 6 adet arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Sinop Durağan'da yer alan arazi ve arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ, Sinop projesi için düğmeye bastı! Tek bir ilçeye 88 yeni konut geliyor!

TOKİ Sinop 2023 projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin resmi internet sitesindeki detaylara göre, tek bir ilçeye 88 yeni konut geliyor... Bu tarihi kaçırmayın...

TOKİ Sinop projesinde son dakika! 88 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

TOKİ Sinop projesinde son dakika... 88 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı... Hemen bu detaylara bakın...

TOKİ Sinop projesi için tarih resmen belli oldu! 88 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Sinop projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 88 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Sinop projesi için beklenen tarih geldi! 88 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sinop 2023 projesi için beklenen tarih geldi... 88 yeni konutu kaçırmayın...

Milli Emlak o ildeki 12 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor! Arsa alacaklara fırsat! 

Sinop Durağan Milli Emlak Şefliği, Sinop ili, Durağan ilçesinde yer alan 9 arazi ile 3 arsayı 8 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Sinop İlk Evim 2022 kuraları çekildi! 

Sinop'ta, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinin kura çekilişi yapıldı. 

TOKİ Elazığ Karakoçan'da 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Elazığ projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Elazığ Karakoçan projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Elazığ Karakoçan TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Elazığ Karakoçan 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Edirne Keşan’da 240 taksitle ucuz konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları tamamen netleşti. TOKİ’nin Keşan projesinde kaç konut yapılacak? Sosyal konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Keşan 2022 sosyal konut projesi...

toki sinop durağan projesi 2022 Haberi

toki sinop durağan projesi 2022

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler kapsamında Sinop Durağan'da da yeni konutlar hayata geçirecek. Sinop TOKİ projesinde 177 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi de yer alacak.

İhale tarihinin açıklandığı TOKİ Sinop Durağan projesinde konut ve ticaret merkezinin yanı sıra altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. 

Sinopluların yüzünü güldüren TOKİ Durağan 2022 projesi Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler yalnızca elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

Yine Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak olan TOKİ...