19 / 04 / 2024

Sınosteel Mecc Turkey

Sınosteel Mecc Turkey

Sınosteel Mecc Turkey Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, 1 milyon 400 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, EGS Business Park'ta kuruldu.

Shop Turkey İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shop Turkey İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Vıctor Kıbet Sıongok tarafından kuruldu.

Misk Turkey Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Misk Turkey Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Salem M S Y S Alabduljader tarafından kuruldu.

Property Expo Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Property Expo Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Süngü tarafından kuruldu.

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Teksöz tarafından kuruldu.

Nafeza Turkey İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Nafeza Turkey İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile H.M.S. Abubakr Aburesha tarafından kuruldu.

Oasıs Turkey Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oasıs Turkey Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Qasım Hashım T. Al-Battat tarafından kuruldu.

CuEngine Turkey en çok satışı Çin'e yaptı!

Merkezi İngiltere’de olan ve ilk kez bir “satış platformu” olarak Türkiye'de hizmet vermeye başlayan CuEngine Turkey, faaliyete geçtiği 9 aylık sürede 14 ülkeye satış yaparken en çok satışı Çin’e yaptı. 

Süleyman Soylu, Turkey Expo by Qatar'da V Orman standını ziyaret etti!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Turkey Expo by Qatar'a katılan V Orman projesi hakkında İsra Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı A. Rahim Tavlı’dan bilgiler aldı...

Marr Contractıng Internatıonal Turkey İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marr Contractıng Internatıonal Turkey İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sımon Robert Marr tarafından kuruldu. 

Turkey Expo by Qatar için geri sayım başladı!

16 – 18 Ocak 2019 tarihinde üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Turkey Expo by Qatar Fuarı ile Türk – Katar ticari ilişkilerine yönelik önemli atılımlar yapılacak.

Goldwind Turkey Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Goldwind Turkey Enerji Anonim Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Andreas Dupuıs, Xıaohuo Ma ve Ayhan Gök ortaklığında kuruldu.

2. Expo Turkey by Qatar, 17-19 Ocak'ta!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) ana partnerliğini üstlendiği 2. Expo Turkey by Qatar, 17-19 Ocak 2018’de Katar’ın başkenti Doha’da yapılacak.

Mesken Turkey Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesken Turkey Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi A. Aziz İbrahim S I Al Mahmoud tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sınosteel Mecc Turkey Haberi

Sınosteel Mecc Turkey

Sınosteel Mecc Turkey Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, 1 milyon 400 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, EGS Business Park'ta kuruldu. 


Sınosteel Mecc Turkey Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içi, yurt dışı her türlü mühendislik hizmetlerini vermek,almak ve yurtiçi ve denizaşırı mühendislik, proje işleri için çalışma personelinin gönderilmesi.  b. Genel makine aksamlarının, nakliye ekipmanlarının, elektrik araç ve cihazlarının ve ekipmanlarının, elektronik ve komünikasyon ekipmanlarının, sayaçlarının ve araç ve gereçlerinin, mimari çelik raflarının, yedek parçalarının ve adı anılan ekipmanların aksesuarlarının  satışını yapmak. c.İnşaat malzemeleri, ahşap, kimyasal ürün (tehlikeli kimyasallar haricinde), kok, kauçuk ve ürün, metal malzeme, oto aksesuarları ve demirbaşları satışı yapmak.  d.Teknik yapı mühendisliği için ekipman ihale davet temsilciliği...