27 / 04 / 2024

sinpaş 2015 hedefleri

sinpaş 2015 hedefleri

2014 yılının ılımlı bir seyirle başlayıp hareketli bir şekilde devam ettiğine dikkat çeken Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 2014 ağustos ayında yükselişe geçen konut sektörünün ekim ayında zirve yaptığım hatırlattı.

Sinpaş 7 milyar TL ciroya ulaştı!

Yolculuğuna Başkent'ten başlayan Sinpaş, 40. yılında yeni hedeflerini ve projelerini açıkladı. Düzenlenen basın toplantısına Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer ve holdingin yöneticileri katıldı.

Dünyadaki kriz Türkiye'ye yansımazsa konut satışları artar!

Lüks konut üreticisi Sinpaş Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, başta Ukrayna ve Suriye olmak üzere çevre ülkelerde bizi içine çeken problemler olduğunu hatırlatarak, “Geçen yıl 2 gergin seçim atlattık." dedi..

Sinpaş GYO Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. kamu aydınlatma Platformu'nda 2015 yılına ait Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporu'nu yayınladı.

Sinpaş GYO 2015 yılı kar payı dağıtım tablosunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada Sinpaş GYO 2015 yılı kar payı dağıtım tablosunu yayınladı.

Sinpaş GYO bu yıl 1 milyar TL ciro hedefliyor!

Sinpaş GYO, halka arzdan bu yana 10 binden fazla aileyi ev sahibi yaparak, 4,2 milyar TL ciroya ulaştı. 2015’te 650 milyon TL’den fazla ciro elde eden Sinpaş GYO, büyüme ivmesini 2016’da artırmayı hedefliyor.

Kağıthane'de 2015'te 949 yapı ruhsatı verildi!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç birim ziyaretlerine İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile devam etti. 2015 Yılının genel değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda 2016 hedefleri de masaya yatırıldı.

Sinpaş GYO basın toplantısı 12 Şubat'ta!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer’in katılımıyla hem 2015 yılını değerlendirmek hem de 2016 planlarını paylaşmak üzere 12 Şubat tarihinde basın toplantısı düzenlenecek.

Sinpaş, Bakü Recexpo Fuarı'na katılacak!

Sinpaş, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Sinpaş’ın birbirinden özgün ve yaşam kalitesi yüksek projeleri bu kez 17-19 Aralık 2015 tarihlerinde Bakü kentinde düzenlenecek "Recexpo Fuarı”nda tanıtılacak.

Emlak Konut GYO'nun 2015 ciro hedefi 6,76 milyar lira!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, ekim sonu itibarıyla satışlardan yaklaşık 5,27 milyar lira ciro elde ettiklerini belirterek, 2015 hedefleri olan 6,76 milyar lira ciroyu yakalayacaklarını ve bunu kesinlikle aşacaklarını söyledi.

Sinpaş Yapı Marina'nın peşinatı 5 bin lira!

2015 baharında Ankara Çankaya'da Marina Ankara adlı projesini hayata geçiren Sinpaş Yapı, lansmana özel ödeme planıyla peşinatı 5 bin liraya çekti.

Sinpaş Aydos Country'de tatil kampanyası!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede toplam 900 adet daire yer alıyor. Sinpaş Aydos Country'de tatil kampanyası kapsamında 30 Eylül 2015 tarihine kadar Miami ve Bahamalar tatili kazanıyor.

Sinpaş GYO yeni bir kampanya hazırlıyor!

Sinpaş GYO arkadaşlarını, yakınlarını veya akrabalarını 30 Eylül 2015 tarihine kadar ev sahibi yapmaları durumunda hem kendileri hem de ev sahibi yaptıkları kişi, 2 kişilik Miami ve Bahamalar tatili kazanıyor.

Sinpaş, Queen Bomonti'yi tanıttı!

Sinpaş GYO, Cityscape Global 2015 fuarında, Queen Bomonti projesini ilk kez gösterdi. Rezidans projesi olan Queen Bomonti, Sinpaş'ın 210 metrekarelik standında, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Sinpaş Yapı Altınoran Projesi ile Dubai Cityscape 2015 Fuarı’nda!

Sinpaş Yapı, Dünya’nın en büyük gayrimenkul fuarları arasında yer alan Dubai Cityscape 2015 Fuarı’na Türkiye’nin temalı en büyük yaşam projesi, Altınoran’la katılıyor.

Sinpaş GYO Queen Bomonti ile Dubai Cityscape 2015 Fuarı’nda!

Sinpaş GYO, Dubai Cityscape 2015 Fuarı’na İstanbul’u taçlandıracak Queen Bomonti projesi ile katılıyor. Proje Arap Yarımadası’nın önde gelen yatırımcılarının ziyaret edeceği fuarda ilk kez görücüye çıkıyor.

sinpaş 2015 hedefleri Haberi

sinpaş 2015 hedefleri

2014 yılının ılımlı bir seyirle başlayıp hareketli bir şekilde devam ettiğine dikkat çeken Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 2014 ağustos ayında yükselişe geçen konut sektörünün ekim ayında zirve yaptığım hatırlattı. Sinpaş GYO'nun da 2014 yılım proje ve verimlilik yılı ilan ettiğini belirten Gacemer "Hedeflerimizi açıklarken geçen yılın üzerine çıkacağımızı söyledik. Bugün itibariyle 1.300'ün üzerinde satış gerçekleştirdik. Aralık ayında bu ivmeyi sürdürerek yılı kapatacağız. Üçüncü çeyrek verilerini geçen yılın aynı dönemine kıyasladığımızda geçtiğimiz yılın satış adetlerinin yüzde 85 üzerindeyiz. Bu yıl bizim için verimlilik yılı, lansmanlar yılı. 40. yaşımızı kutladığımız 2014 yılında toplamda 1.850 konutluk 5 projeyi lanse ederek yeni sahipleriyle buluşturduk. Bunlar İstanbul Atakent'te Ege Yakası ve Karşıyaka Rezidans, Ankara'da Incek Blue ve Incek Green, İstanbul Sancaktepe'de Aydos...