27 / 04 / 2024

sinpaş flatofis

sinpaş flatofis

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Holding, markalı konut projeleriyle birlikte ticari gayrimenkul yatırımlarıyla da büyümeye devam ediyor. Sinpaş Holding Flatofis Haliç’te Flatofis’in yatırımlarını ve Speedcity deneyimi paylaşacak.

Sinpaş Flat Ofis Kağıthane satışa çıkıyor!

Sinpaş Holdinge bağlı olan Sinpaş Yapı, İstanbul ve Ankara odaklı projeler geliştirmeye devam ediyor. Şirket, Mart ayının son haftasında İstanbul Kâğıthane'de Flat Ofis Kağıthane adlı projesini lanse edecek.

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor.

Sinpaş Finansşehir Flatofis'in değeri belli oldu!

Servet GYO tarafından Sinpaş Finansşehir Flatofis projesine ilişkin 2021 yılsonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Peki Sinpaş Finansşehir Flatofis'in değeri ne kadar oldu?

Servet GYO Kağıthane Flatofis'in yüzde 50'sini aldı!

Servet GYO Kağıthane Flatofis Projesi'nde inşa edilecek yapıların yüzde 50'sini satın almak üzere Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. ile gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi imzaladı...

Flatofis A Blok'un devralınması bildirisi yayınlandı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Flatofis A Blok'un kısmi bölünme suretiyle Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'den devralınması hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

Flatofis A Blok'un devralınması kararına revize!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Flatofis A Blok'un kısmi bölünme suretiyle Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'den devralınması hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

Servet GYO'dan Flatofis A Blok devri bildirisi!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Flatofis A Blok'un kısmi bölünme suretiyle Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'den devralınması hakkında açıklama yapıldı.

Servet GYO Flatofis A Blok'un vergisini üzerine alacak!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Flatofis A Blok'un kısmi bölünme suretiyle Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'den devralınması hakkında yönetim kurulu kararını açıkladı.

Flatofis Haliç projesi toplantıların merkezi haline geldi!

Sinpaş Holding’in Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi olarak geliştirdiği Flatofis Haliç, bünyesindeki toplantı hizmetleri ile toplantıların da merkezi oluyor.

Flatofis Kağıthane'de ofislerin metrekaresi 3.500 dolardan satılıyor!

Sinpaş Holding iştiraklerinden Servet GYO, yatay ofis trendini Flatofis’ten sonra şimdi de Kağıthane’ye taşıyor. Flatofis Kağıthane’de ofisler metrekaresi 3.500 dolardan satışa sunuldu.

Sinpaş Kağıthane Flatofis satılık!

Sinpaş Kağıthane Flatofis satılık ofislerin alanları 1.700 metrekare ile 15 bin metrekare arasında değişiyor. 15 bin metrekaresi ise kiralanabilir alan olarak ayrılan proje kiralanabilir alanını 230 metrekareye kadar çıkarmayı hedefliyor.

Sinpaş'ın 2'nci Flatofis'i Kâğıthane'de yapılacak!

Sinpaş Holding iştiraklerinden Servet GYO, A+ yatay ofisi olarak geliştirdiği Flatofis'i, Kâğıthane'de hayata geçirecek. Akıllı bina altyapısına sahip projede, sosyal alanların da olacağı söylendi.

Sinpaş ‘yatay ofis’i Kağıthane’ye taşıdı!

Sinpaş GYO, az katlı ofis binası yapımına hız verdi. İlk yatay ofisini Eyüp’te Flatofis markası ile yapan şirket, ikinci projede Kağıthane’de 230bin metrekare ofis üretecek

Sinpaş Kağıthane Flatofis!

Sinpaş Kağıthane Flatofis projesi Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi olarak geliştiriliyor. TEM ve E5’e yakın bir konumda olan projede terasları, hız ve eğlence merkezi SpeedCity, yürüyüş parkurları, restoran ve kafeler, yeşil bahçeler bulunuyor.

sinpaş flatofis Haberi

sinpaş flatofis

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Holding, markalı konut projeleriyle birlikte ticari gayrimenkul yatırımlarıyla da büyümeye devam ediyor.

26 Mart Perşembe günü Sinpaş Holding Basın Sözcüsü Sn. Mahmut Sefa Çelik’in katılımıyla Flatofis Haliç’te gerçekleştirilecek basın toplantısında, Kağıthane’deki yeni ofis projemizin yatırım detaylarını ve yenilenen Flatofis’in yatırımlarıyla beraber Speedcity deneyimi de basın mensuplarıyla paylaşılacak.

Flatofis Haliç bünyesinde yer alan ve ofis çalışanların motivasyonunu artıran hız ve eğlence merkezi Speedcity’de, dileyen basın mensupları Mahmut Sefa Çelik’le birlikte Formula simulasyon yarışmasına da...