29 / 03 / 2024

Sinpaş GYO Bursa Modern projeleri

Sinpaş GYO Bursa Modern projeleri

Geliştirdiği temalı konut projeleri ile sektöre yön veren Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Oratklığı Bursa Modern projesi, gerçekleştirdiği bir organizasyon ile Bursa Enduro Motosiklet Kulübü üyelerini ağırladı.

Sinpaş GYO, Bursa'daki gayrimenkulünü 57 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulünü Arı Finansal Kiralama'ya KDV ve vade farkı hariç 57 milyon TL'ye sattı...

Sinpaş GYO, Bursa Modern'deki 6 gayrimenkulü 28 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Modern Projesi'nde yer alan 6 adet gayrimenkulü Arı Finansal Kiralama A.Ş.'ye KDV ve vade farkı hariç 28 milyon TL'ye sattı. 

Sinpaş GYO Bursa Osmangazi arsaları değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesinde yer alan 6 adet arsanın değerlendirme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO Bursa Modern 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi 2020 değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Bursa Modern 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi ve arazilere ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO'dan 5 yeni proje!

Yeni projelerine hız kesmeden devam eden Sinpaş GYO 5 yeni projeye hazırlanıyor. Projeler İstanbul, Ankara, Muğla ve Bursa'da inşa edilecek.

Sinpaş'ın Bursa'daki arsasını Bak Yapı satın aldı!

Bak Yapı Sinpaş GYO'a ait Bursa Osmangazi'deki 41 bin 124 metrekarelik araziyi geçtiğimiz günlerde 85 milyon 609 bin liraya satın aldı.

Sinpaş Bursa'daki arsasını satıyor!

Sinpaş GYO Bursa Osmangazi'de yer alan 41 bin metrekarelik arsasının satışı için görüşmelere başladığını açıkladı.

Sinpaş GYO'dan 2017 Babalar Günü kampanyası!

Sinpaş GYO, Babalar Günü’ne özel bir indirim kampanyası hazırladı.15.000 TL indirim avantajı sunan bu kampanya, Queen Central Park Bomonti,Aydos Country, Ege Vadisi, İncek Life ve Bursa Modern projelerinde 17-18 Haziran tarihlerinde geçerli olacak.

Sinpaş GYO'dan 4 yeni proje geliyor!

Sinpaş GYO, Expo Turkey by Qatar'a İstanbul, Bursa ve Ankara projeleri ile katıldı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 4 yeni projenin müjdesini verdi.

Sinpaş GYO Expo Turkey by Katar'a katıldı!

Sinpaş GYO, bugün kapılarını açan Expo Turkey by Katar Fuarı'na katıldı. Katar ve Türkiye işbirliğinde gerçekleşen fuarda Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri tanıtılacak.

Sinpaş GYO Bursa Modern değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO Bursa Modern değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş Modern, Bursa'nın en büyük konut projesi olacak!

Sinpaş GYO’nun Bursa’da hayata geçirdiği bin 446 konutlu Modern projesi kentin en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyor. Projede 2 bin 300 metre koşu ve yürüyüş parkuru ile 26 bin metrekare gölet bulunuyor.

Sinpaş GYO Bursa Modern projeleri Haberi

Sinpaş GYO Bursa Modern projeleri

Konut çeşitliliği ile dikkatleri üzerine çeken Sinpaş GYO Bursa Modern, seminer salonunda bu kez Bursa Enduro Motosiklet Kulübü’nün ilk yardım seminerine ev sahipliği yaptı. Bursa Enduro Motosiklet Kulübü üyeleri ve Bursa Modern sakinlerine verilen mini bir kokteyl ile başlayan organizasyonda, gösteri öncesi Sinpaş GYO Bursa Modern projesini tanıtan ufak bir sunum yapıldı. Sunum sonrası Bursa Enduro Motosiklet Kulübü üyeleri Sinpaş GYO Bursa Modern satış danışmanlarından Sinpaş GYO’nun neden bu bölgeyi tercih ettiği, bölgenin gelişen özelliği, inşaat kalitesi ve projenin yatırım değeri hakkında detaylı bilgi aldılar.


Seminerin konuk konuşmacısı Dr. Nurşen Yılmaz; ‘Motosiklet sürücüleri zaman zaman istenmeyen kazalar geçirebilirler. Bu kazalardan sonra alınacak önlemler doğru ve yerinde yapılırsa, insan yaşamını tehlikeye sokabilecek bu kazaların etkileri azaltılabilir. İlkyardım, kazadan sonra olay yerine...