26 / 04 / 2024

Sinpaş GYO Bursa Modern’den ilk yardım seminerine ev sahipliği!

Sinpaş GYO Bursa Modern’den ilk yardım seminerine ev sahipliği!

Geliştirdiği temalı konut projeleri ile sektöre yön veren Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Oratklığı Bursa Modern projesi, gerçekleştirdiği bir organizasyon ile Bursa Enduro Motosiklet Kulübü üyelerini ağırladı.



Konut çeşitliliği ile dikkatleri üzerine çeken Sinpaş GYO Bursa Modern, seminer salonunda bu kez Bursa Enduro Motosiklet Kulübü’nün ilk yardım seminerine ev sahipliği yaptı. Bursa Enduro Motosiklet Kulübü üyeleri ve Bursa Modern sakinlerine verilen mini bir kokteyl ile başlayan organizasyonda, gösteri öncesi Sinpaş GYO Bursa Modern projesini tanıtan ufak bir sunum yapıldı. Sunum sonrası Bursa Enduro Motosiklet Kulübü üyeleri Sinpaş GYO Bursa Modern satış danışmanlarından Sinpaş GYO’nun neden bu bölgeyi tercih ettiği, bölgenin gelişen özelliği, inşaat kalitesi ve projenin yatırım değeri hakkında detaylı bilgi aldılar.


Seminerin konuk konuşmacısı Dr. Nurşen Yılmaz; ‘Motosiklet sürücüleri zaman zaman istenmeyen kazalar geçirebilirler. Bu kazalardan sonra alınacak önlemler doğru ve yerinde yapılırsa, insan yaşamını tehlikeye sokabilecek bu kazaların etkileri azaltılabilir. İlkyardım, kazadan sonra olay yerine acil sağlık görevlisi/ekibi gelene kadar geçen sürede yapılan girişimlerdir. Kazalardan sonra görülen ölümlerin %5 ‘i ilk 5 dakika içerisinde olur. Geri kalanı da 30 dakika, 1, 2 saat ve 2-3 gün sonra ortaya çıkar. Dolayısıyla bilinçli ilkyardım ve bunu takip eden, doğru organize edilmiş Acil Tıp Sistemi sayesinde kazalardan sonra görülen ölüm ve yaralanmalar yarı yarıya azaltılabilir’ diyerek Bursa Enduro Motosiklet Kulübü Üyeleri ve Bursa Modern sakinlerini kaza durumunda ilk yardım konularında bilgilendirdi.



Geri Dön