25 / 04 / 2024

Sinpaş GYO Bursa Modern'den sağlık çalışanlarına destek!

Sinpaş GYO Bursa Modern'den sağlık çalışanlarına destek!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Bursa Modern

Sinpaş GYO Bursa Modern, sağlık çalışanları ile tıp doktorlarının emeklerini ve başarılarını onurlandırmak amacıyla her yıl düzenlenen “HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri” organizasyonuna destek vererek anlamlı bir katkı sağladı.



HASVAK Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı Bursa Şubesi tarafından düzenlenen ve geliri Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Nefroloji Bilim Dalı Diyaliz Merkezi’ne aktarılan ödül töreni, 11 Nisan Cumartesi gecesi  Sinpaş GYO  Bursa Modern’in ana sponsorluğunda Crowne Plaza Bursa Convention Center & Thermal Spa’da gerçekleşti. Sunuculuğunu Metin Uca’nın gerçekleştirdiği galada, Işın Karaca şarkıları ile geceye renk kattı. Sinpaş GYO  Bursa Modern  Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen’in katılımlarıyla gerçekleşen özel gecede altı kategoride yer alan 36 ödül sahiplerine sunuldu.


Sinpaş GYO Bursa Modern projesi hakkında

Bursa’nın Avrupa’dan ödüllü ilk ve tek konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern, 26 bin metrekarelik gölet ve kenarında yalılar, köşkler, göl ve doğa manzaralı kuleler ve rezidanslardan oluşuyor. Sinpaş GYO Bursa Modern’de dağ ve göl manzarasını birlikte görmek mümkün. Göl kenarındaki iskele meydanları, tematik kıyı ve renk bahçeleri, defne ağaçları, gül, lavanta, iris ve yaseminle bezenmiş kokulu bahçeler doğanın içinde sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor.  Kent Meydanı’na 10, IKEA, KOÇTAŞ ve ANATOLIUM AVM’ye 5 dakika mesafedeki Bursa Modern, şehrin ortasında tatil konforunda bir yaşam sunarak ailelerin tercih ettiği proje olma özelliğini yaşıyor. Bursa Modern; profesyonel ekipler tarafından işletilen SCORE Fitness&Welness Merkezi, Açık ve Kapalı Havuzu, Hamamı, Saunası, Dinlenme ve Güneşlenme Terasları ile tam donanımlı sağlık ve spor tesisinde bulunan konfora sahip.  Basketbol, voleybol, tenis kortları ve yürüyüş parkurlarının yer aldığı projede, çocuklar için de kay kay pisti, tırmanma duvarı ve mini futbol sahası bulunuyor.


Sinpaş GYO Bursa Modern erken rezervasyon fırsatı sunuyor

Bursa’nın en büyük konut projesi Bursa Modern’de, çok avantajlı erken rezervasyon kampanyası devam ediyor. 30 Nisan’da sona erecek kampanyada aylık ödemeler 1.620 TL’den başlıyor. Bursa Modern’de kampanya haricinde, yüzde 15 peşin indirimi, konut alanlara hemen taşınma fırsatı ve yatırımcılara yönelik kiracılı daire alma avantajı sunuluyor. 


Tel: 0 224 257 13 63 

www.sinpasbursamodern.com 


projeye sor



Geri Dön