28 / 03 / 2024

Sinpaş GYO Bursa Modern ulaşım

Sinpaş GYO Bursa Modern ulaşım

Sinpaş GYO Bursa Modern, sağlık çalışanları ile tıp doktorlarının emeklerini ve başarılarını onurlandırmak amacıyla her yıl düzenlenen “HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri” organizasyonuna destek vererek anlamlı bir katkı sağladı.

Sinpaş GYO Bursa Modern’den ilk yardım seminerine ev sahipliği!

Geliştirdiği temalı konut projeleri ile sektöre yön veren Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Oratklığı Bursa Modern projesi, gerçekleştirdiği bir organizasyon ile Bursa Enduro Motosiklet Kulübü üyelerini ağırladı.

Sinpaş GYO, Bursa'daki gayrimenkulünü 57 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulünü Arı Finansal Kiralama'ya KDV ve vade farkı hariç 57 milyon TL'ye sattı...

Sinpaş GYO, Bursa Modern'deki 6 gayrimenkulü 28 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Modern Projesi'nde yer alan 6 adet gayrimenkulü Arı Finansal Kiralama A.Ş.'ye KDV ve vade farkı hariç 28 milyon TL'ye sattı. 

Sinpaş GYO Bursa Osmangazi arsaları değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesinde yer alan 6 adet arsanın değerlendirme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO Bursa Modern 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi 2020 değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Bursa Modern 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi ve arazilere ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO'dan 5 yeni proje!

Yeni projelerine hız kesmeden devam eden Sinpaş GYO 5 yeni projeye hazırlanıyor. Projeler İstanbul, Ankara, Muğla ve Bursa'da inşa edilecek.

Sinpaş'ın Bursa'daki arsasını Bak Yapı satın aldı!

Bak Yapı Sinpaş GYO'a ait Bursa Osmangazi'deki 41 bin 124 metrekarelik araziyi geçtiğimiz günlerde 85 milyon 609 bin liraya satın aldı.

Sinpaş Bursa'daki arsasını satıyor!

Sinpaş GYO Bursa Osmangazi'de yer alan 41 bin metrekarelik arsasının satışı için görüşmelere başladığını açıkladı.

Sinpaş GYO'dan 2017 Babalar Günü kampanyası!

Sinpaş GYO, Babalar Günü’ne özel bir indirim kampanyası hazırladı.15.000 TL indirim avantajı sunan bu kampanya, Queen Central Park Bomonti,Aydos Country, Ege Vadisi, İncek Life ve Bursa Modern projelerinde 17-18 Haziran tarihlerinde geçerli olacak.

Sinpaş GYO'dan 4 yeni proje geliyor!

Sinpaş GYO, Expo Turkey by Qatar'a İstanbul, Bursa ve Ankara projeleri ile katıldı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 4 yeni projenin müjdesini verdi.

Sinpaş GYO Expo Turkey by Katar'a katıldı!

Sinpaş GYO, bugün kapılarını açan Expo Turkey by Katar Fuarı'na katıldı. Katar ve Türkiye işbirliğinde gerçekleşen fuarda Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri tanıtılacak.

Sinpaş GYO Bursa Modern değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO Bursa Modern değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş Modern, Bursa'nın en büyük konut projesi olacak!

Sinpaş GYO’nun Bursa’da hayata geçirdiği bin 446 konutlu Modern projesi kentin en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyor. Projede 2 bin 300 metre koşu ve yürüyüş parkuru ile 26 bin metrekare gölet bulunuyor.

Sinpaş GYO Bursa Modern ulaşım Haberi

Sinpaş GYO Bursa Modern ulaşım

HASVAK Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı Bursa Şubesi tarafından düzenlenen ve geliri Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Nefroloji Bilim Dalı Diyaliz Merkezi’ne aktarılan ödül töreni, 11 Nisan Cumartesi gecesi Sinpaş GYO Bursa Modern’in ana sponsorluğunda Crowne Plaza Bursa Convention Center & Thermal Spa’da gerçekleşti. Sunuculuğunu Metin Uca’nın gerçekleştirdiği galada, Işın Karaca şarkıları ile geceye renk kattı. Sinpaş GYO Bursa Modern Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen’in katılımlarıyla gerçekleşen özel gecede altı kategoride yer alan 36 ödül sahiplerine sunuldu.


Sinpaş GYO Bursa Modern projesi hakkında

Bursa’nın Avrupa’dan ödüllü ilk ve tek konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern, 26 bin metrekarelik gölet ve kenarında yalılar, köşkler, göl ve doğa manzaralı kuleler ve rezidanslardan oluşuyor. Sinpaş GYO Bursa Modern’de dağ ve göl manzarasını...