27 / 04 / 2024

Sinpaş GYO İncek Life

Sinpaş GYO İncek Life

Daire fiyatlarının 487 bin TL'den başladığı İncek Life Konutları'nda 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki Sinpaş GYO İncek Life nerede?

Sinpaş GYO 3 projesinde yeni kampanya başlattı!

Sinpaş GYO 3 projesinde yepyeni bir kampanya başlattı. Bursa Modern, İstanbul Sarayları ve İncek Life için geçerli kampanyada yüzde 10 oranında bir fiyat avantajı sunuluyor

İncek Life Bahçeşehir Koleji’nde kayıtlar devam ediyor!

Sinpaş GYO’nun Başkentliler için geliştirdiği ilk proje olan İncek Life’ın hemen yanı başında bulunan Bahçeşehir Koleji, kapılarını 2013 – 2014 öğretim yılında açıyor. Bahçeşehir Koleji’nden İncek Life ev sahiplerine özel %10 indirim...

İncek Life ne zaman teslim?

İncek Life projesi Sinpaş GYO tarafından Ankara İncek'de konumlandırılıyor. İncek Life ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor...

Ankara İncek Life resimleri!

Ankara İncek Life resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerin Ağustos 2014 yılında gerçekleştirileceği Sinpaş İncek Life ev fiyatları 2+1 dairelerde 439 bin 877 TL'den başlıyor...

Ankara İncek Life örnek daire!

Ankara İncek Life örnek daire resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. İncek Life Ankara satış fiyatları 439 bin 877 liradan başlıyor. İncek Life Sinpaş'ta teslimler Ağustos 2014 yılında gerçekleştiriliyor...

İncek Life Ankara'da 72 ay taksitle: 439 bin 877 TL'ye!

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen İncek Life projesinde 72 aya kadar uzayabilen taksitlerle daire sahibi olmak mümkün. Fiyatların 439 bin 877 TL'den başladığı projede banka kredisi kullanılabiliyor...

İncek Life Sinpaş 'ta 266 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Sinpaş GYO İncek Life 150 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor, İncek Life 'ın fiyatları 266 bin liradan başlıyor

Sinpaş GYO İncek Life projesinin değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş GYO, Ankara'da hayata geçirilen İncek Life projesinin değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO İncek Life'da 2+1 daireler 418 bin 200 TL!

Toplam 548 konutun yer aldığı İncek Life'da 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. Projede fiyatlar 418 bin TL'den başlıyor, 2 milyon 286 bin 738 TL'ye kadar ulaşıyor...

Erol Evgin : Mimarlık susmuş bir musikidir!

Aldığı mimarlık eğitimini müziğiyle birleştiren ve yıllardır Türkiye'nin sevdiği, güvendiği sanatçıların başında gelen Erol Evgin, tecrübelerini ve gelecek planlarını Feel Good - Sinpaş GYO dergisi ile paylaştı...

İncek Life, Sinpaş GYO'nun Ankara'daki yeni projesi!

Ankara, Sinpaş GYO ile ilk kez yeşilin ve suyun bu kadar yoğun bir arada kullanıldığı yepyeni bir konut projesine kavuşuyor...

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili, Çankaya İlçesinde bulunan İncek Life ve İncek Blue Projesi'ne ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO'dan 2017 Babalar Günü kampanyası!

Sinpaş GYO, Babalar Günü’ne özel bir indirim kampanyası hazırladı.15.000 TL indirim avantajı sunan bu kampanya, Queen Central Park Bomonti,Aydos Country, Ege Vadisi, İncek Life ve Bursa Modern projelerinde 17-18 Haziran tarihlerinde geçerli olacak.

Sinpaş GYO İncek Blue Ankara fiyat listesi!

Sinpaş GYO İncek Blue Ankara fiyat listesi peşin alımlarda 280 bin TL'den başlayarak değişiyor. Sinpaş İncek Blue Evleri Ankara projesinde peşinatsız ödem imkanı sunuluyor...

Sinpaş GYO'dan 30 Eylül'e kadar geçerli tatil kampanyası!

Sinpaş GYO, Aydos Country, EgeYakası, Bursa Modern ve İncek Life projelerinde ev sahibi olanları; aile ve arkadaşlarını da ev sahibi yapmaları durumunda hem kendileri, hem de ev sahibi yaptıkları kişiyi tatile gönderiyor.

Sinpaş GYO yatırımcılarına tatil hediye ediyor!

Sinpaş GYO'nun Aydos Country, EgeYakası, Bursa Modern ve İncek Life projelerinde ev sahibi olanlar; aile ve arkadaşlarını da ev sahibi yapmaları durumunda hem kendileri hem de ev sahibi yaptıkları kişi, çift kişilik Miami ve Bahamalar tatili kazanıyor.

Sinpaş GYO İncek Life nerede?

Daire fiyatlarının 487 bin TL'den başladığı İncek Life Konutları'nda 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki Sinpaş GYO İncek Life nerede?

Sinpaş GYO İncek Life Projesi!

Sinpaş GYO İncek Life Projesi 150 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Dairelerin 487 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede firma bünyesinde vade imkanı sağlanıyor.

Sinpaş GYO İncek projelerinde 80 ay 0 faizle! Son gün 31 Mart!

Sinpaş GYO’nun Ankara’ya değer katan ilk temalı konut projesi İncek Dünyası bünyesindeki İncek Life, İncek Blue ve İncek Green Ankaralıları yeşilin ve mavinin huzurlu dünyası ile buluşturmaya devam ediyor.

Sinpaş GYO, İncek Blue ve İncek Green'de erken rezarvasyon fırsatı sunuyor!

Sinpaş GYO’nun Ankara’ya değer katan ilk temalı konut projesi İncek Dünyası bünyesindeki İncek Life, İncek Blue ve İncek Green Ankaralıları yeşilin ve mavinin huzurlu dünyası ile buluşturmaya devam ediyor.

Sinpaş GYO Tıp Bayramı kampanyasıyla 10 bin TL indirim!

Bosphorus City, İstanbul Sarayları, Bursa Modern, EgeBoyu, EgeYakası, İncek Life, İncek Blue, İncek Green projelerinde geçerli olacak Sinpaş GYO Tıp Bayramı kampanyasıyla 10 bin TL indirim yapılacak.

Sinpaş GYO 2015 yılında 3 yeni projeye başlayacak!

Yıl içinde Ege Yakası, İncek Blue, İncek Green ve Karşıyaka Rezidans’ın ardından beşinci proje Aydos Country’nin satışına başlayan Sinpaş GYO, 914 konutun yer alacağı projede lansmana özel yüzde 10+5 indirim fırsatı sunuyor.

Sinpaş GYO 40. yıl kampanyası devam ediyor! 0 faiz 80 ay taksitle!

Sinpaş GYO'nun 40. yıl kampanyası devam ediyor. Kampanya, Sancaktepe, Bomonti Atakent bölgelerinde, Ankara'nın Çankaya, Oran, İncek ve GOP bölgelerinde, Gaziantep, Bursa ve Denizli projelerinde geçerli.

Sinpaş GYO 2014'ün son çeyreğinde 2 yeni projesini satışa çıkardı!

SİNPAŞ GYO, Sinpaş Grubu'nun 40'ıncı yaşını kutlayarak, projeler yılı ilan ettiği 2014'ün son çeyreğinde 2 yeni projesini daha satışa sundu. Sinpaş GYO, Ankara'da büyüyen İncek Dünyası'nın son halkasını İncek Green projesiyle geliştirdi.

Sinpaş GYO İncek Life Haberi

Sinpaş GYO İncek Life

"Sinpaş GYO İncek Life nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin özelliklerinden bahsedelim. 


Toplam 548 evden meydana gelen İncek Life Evleri Sinpaş GYO  imzasıyla yükseliyor. 


146 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen  İncek Life Konutları'nda 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler satışa sunuluyor. 


Hemen teslimlerin gerçekleştiği Sinpaş GYO İncek Life Konutları'nda fiyatlar 487 bin TL'den başlıyor 


İçerisinde çocuk kulübü, hamam, güvenlik bakım ve onarım, fitness alanı, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve buhar odaları, alışveriş alanları, kapalı SPA, wellness alanları ve sauna bulunan Sinpaş  Ankara  İncek Life  projesi 'nde satışlar devam ediyor. 


Sinpaş GYO İncek Life nerede?

Alacaatlı Caddesi No: 1248 Yenimahalle - İncek - Ankara


Ankara İncek Life iletişim

Tel: 444 1 440

Web: www.inceklife.com

Pınar...