29 / 03 / 2024

Sinpaş GYO yeni konut projeleri 2017

Sinpaş GYO yeni konut projeleri 2017

Bugüne kadar 20 bin konut ürettiklerini söyleyen Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer "Suudi Arabistan konut piyasasıyla yakından ilgileniyoruz" dedi. Sinpaş GYO, 5 yıl içinde 1 milyon 500 bin konutu piyasaya sürmeyi hedefliyor.

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO 5 yeni projesini lansmana çıkarıyor!

İnşaat sektörünün başarılı oyuncularından Sinpaş GYO 2021 yılında 5 yeni konut projesi için lansmana çıkmaya hazırlanıyor. 

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazları Kızılbük GYO'ya devrediliyor!

Sinpaş GYO'nun Muğla İli, Marmaris İlçesi'ndeki taşınmazlarının yeni kurulacak Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye devredilmesine karar verildi ve bu amaçla Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurusu onaylandı.

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazları Kızılbük GYO'ya devredilecek!

Sinpaş GYO'nun Marmaris ilçesindeki taşınmazları yeni kurulacak Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye devredilecek. 

Sinpaş GYO Yalı Vadi'nin inşaatı başladı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'daki "Yalı Vadi" isimli yeni konut projesinin ilk etabı için yüklenici sözleşmesi yapıldı ve inşaat çalışmalarına başlandı. 

Sinpaş GYO, Küçükçekmece'de yeni projesine başlıyor!

Sinpaş GYO, İstanbul Küçükçekmece Safra Mahallesi'nde yeni projesine başlıyor. 399 adet bağımsız bölümden oluşacak proje için ruhsat başvurusu yaptı. 

Sinpaş GYO Marmaris'teki taşınmazları için GYO kuracak!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu toplantısında paylarının tamamı şirkete ait olan yeni bir gayrimenkul yatırım ortaklığı kurulmasına karar verildi. 

Sinpaş GYO yeni gayrimenkul yatırım ortaklığı kuracak!

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazların, kısmi bölünmesi suretiyle, paylarının tamamı şirkete ait olan yeni bir gayrimenkul yatırım ortaklığı kurulacak.

Sinpaş GYO Gökorman'ın lansmanı 22 Eylül'de!

Sinpaş GYO'nun yeni projesi Gökorman basına tanıtılacak. Basın lansmanı 22 Eylül'de Çırağan Palace'ta gerçekleşecek.

Sinpaş GYO'dan 5 yeni proje!

Yeni projelerine hız kesmeden devam eden Sinpaş GYO 5 yeni projeye hazırlanıyor. Projeler İstanbul, Ankara, Muğla ve Bursa'da inşa edilecek.

Sinpaş GYO'dan Beykoz'a yeni proje!

Sinpaş GYO Beykoz'da yeni konut projesi geliştirecek. Henüz ne zaman satışa çıkacağı belli olmayan proje 98 bin 966 metrekare büyüklüğe sahip olacak.

Sinpaş GYO'dan 4 yeni proje geliyor!

Sinpaş GYO, Expo Turkey by Qatar'a İstanbul, Bursa ve Ankara projeleri ile katıldı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 4 yeni projenin müjdesini verdi.

Sinpaş GYO'dan Avangarden projesi hakkında basın bildirisi!

Sinpaş GYO tarafından bugün yayınlanan basın bildirisinde yeni proje ve Avangarden projesi hakkında açıklamalara yer verildi.

Sinpaş GYO yeni konut projeleri 2017 Haberi

Sinpaş GYO yeni konut projeleri 2017

Sinpaş, 43 yıllık bir gayrimenkul şirketi, ilk aşamada yazlık evler ve siteler yapma hedefiyle kuruldu, ismi de sahil, inşaat ve pazarlama unvanlarının kısaltmasından geliyor.

Bugüne kadar 20 bin konut ürettiklerini söyleyen Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Türkiye'de markalı konut pazarının yüzde 3'üne sahip olduklarını belirtiyor.

Capital Dergisi'nin ekinde yer alan habere göre; gayrimenkul sektöründe pek çok ilke de imza attıklarını belirten Gacemer, "Sahillerdeki evlerde tatil yapanların dingin ve mutlu iklimini, kentlerde yaptığımız evlere bir konsept olarak aktardık. Türkiye’de ilk defa Sinpaş olarak sadece evi değil, evin dışında peyzajı da önemsedik” diyor.

Yine Türkiye'de ilk defa sular, göller ve havuzlar Sinpaş'ın yaptığı sitelerin sembolü haline geldi. Sektöre getirdikleri ilklerin kaldıraç etkisi yarattığını ve diğer şirketler tarafından da benimsendiğini belirten Gacemer, önümüzdeki dönemde...