25 / 04 / 2024

Sinpaş Metrolife ev fiyatı

Sinpaş Metrolife ev fiyatı

Sinpaş'ın , İstanbul Anadolu yakasındaki 19. projesi olan Metrolife yüzde 30 indirimle satılıyor.

Sinpaş Metrolife Premium'da bankasız-sabit ödemeli vade fırsatı!

Metrolife Premium'da bankasız-sabit ödemeli vade fırsatı sunuluyor. Sinpaş imzası taşıyan ve 232 adet konutun yer aldığı Metro Life 4 blok şeklinde yükseliyor.

Sinpaş Metrolife Premium'da 10 ay vade ve 1.49 faiz fırsatı! Yeni proje! 

Sinpaş Metrolife Premium'da topraktan satışlar başladı. Projede teslimler 2025'te yapılacak. Peki Sinpaş Metrolife Premium'da konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sinpaş Boulevard Sefaköy'de 120 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Sinpaş GYO tarafından istanbul Sefaköy'de hayata geçirilen Sinpaş Boulevard'ta 20 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı başladı. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy konut fiyatları ne kadar? Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat listesi.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan 3 bin TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! Faiz de peşinat da yok! 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile herkes koşulsuz ev sahibi oluyor. Kişiye özel ödeme yöntemi sunulan Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'nda faiz de peşinat da yok. İşte ayrıntılar...

Bu oranlar bir daha gelmez! Ev sahibi olmak isteyenler kaçırmayın! Sinpaş’ın son kampanyasına bakmadan ev almayın!

Sinpaş ev sahibi olmak isteyenlere oldukça cazip bir kampanya sunuyor. Orta gelirli vatandaşlara yönelik başlatılan kampanya kapsamında; ‘hemen teslim’ seçeneğinin yanı sıra düşük faizli ve uzun vadeli ödeme fırsatı sunuluyor.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan 2 bin 500 TL ödeme ile ev, 1.000 TL ile araba sahibi olma imkanı!

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile ayda 2 bin 500 TL’ye ev, 1.000 TL'ye de araba sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı nedir? Yapı Tasarruf Sandığı nasıl işler? İşte Yapı Tasarruf Sandığı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile ayda 2 bin 500 TL’ye ev sahibi olma imkanı!

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile ayda 2 bin 500 TL’ye ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı nasıl işliyor? Yapı Tasarruf Sandığı nedir? İşte Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile ilgili merak edilen her şey...

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı ile faizsiz kredisiz ev sahibi olma imkanı!

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı ile faizsiz, banka kredisiz herkese ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı nasıl işliyor? 

Sinpaş Metrolife Sancaktepe Çarşı'da ticari alanlar satışa sunuldu!

Sinpaş Metrolife Sancaktepe projesinde yer alan çarşı ticari alanlarında satış ve kiralamalar başladı. 

Sinpaş GYO Metrolife projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Metrolife projesine ilişkin "Seri: III, N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca hazırlanan değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş’tan ev alma zamanı!

45 yıldır yenilikçi projeleriyle gayrimenkul sektörünün öncüsü haline gelen Sinpaş, ev sahibi yapmayı sürdürüyor. Firma 2019 yılının son çeyreğinde projelerini 0,75 vade oranıyla tüketiciye sunuyor.

Sinpaş yüzde 20 indirimle herkesi ev sahibi yapacak!

GYODER, İNDER ve KONUTDER’in liderliğindeki ‘Birlikten Güç Doğar Kampanyası’na destek olan Sinpaş,hem peşin hem de banka kredili alımlarda İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli’de bulunan projelerinden yüzde 20 indirimle ev sahibi olma fırsatı sunuyor..

Sinpaş Metrolife telefon!

Sinpaş Metrolife telefon numarası haberimizde yer alıyor. Sinpaş GYO  imzasını taşıyan Sinpaş Metrolife projesinde 554 daire ve 10 bin metrekare ticari alan bulunuyor. 

Sinpaş Metrolife ev fiyatı Haberi

Sinpaş Metrolife ev fiyatı

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Metrolife projesi Sinpaş imzasıyla yükseliyor.  Metrolife projesinde 544 konut ve 8 bin metrekarelik çarşı alanından meydana geliyor. 

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Metrolife projesinde 1+1'den 4+1'e kadar, büyüklükleri 59 ila 205 metrekare arasında değişen farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Sinpaş Metrolife yüzde 30 indirimle satılıyor.

Sinpaş Metrolife projesinde dairelerin 403 bin 800 liradan başlayıp, 1 milyon 542 bin 730 liraya kadar yükseliyor. Yapılan indirimle birlikte fiyatlar 290 bin liradan başlıyor.

Metrolife projesinde, yansıma havuzları, çim amfi ve seyir terası, ateş kuyusu, çocuk oyun alanı, açık spor alanı, fitness merkezi, bisiklet ve yürüyüş parkuru gibi çeşitli sosyal donatılar da yer alıyor.

Web: sinpasmetrolife.com