10 / 05 / 2024

şirince maya takvimi

şirince maya takvimi

Selçuk Kaymakamlığı'nın, belediyenin ve köy muhtarlığının, köye iki gün sonra gelmesi beklenen kalabalığa ilişkin yoğun önlemler aldığı Şirince sokaklarında, meraklı birkaç turist ile yerli ve yabancı gazeteciler dışında fazla bir kalabalık görülmüyor

Şirince Köyü noel akınına uğruyor!

21 Aralık'ta kıyametin kopacağına ve Şirince'nin bundan etkilenmeyeceğine inanan bir grup Şirince Köyü'ne akın ediyor

Şirince Köyü'nde gayrimenkul fiyatları artıyor!

Maya takvimine dayanan kıyamet inanışı nedeniyle adını dünyaya duyuran İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı Şirince köyünde gayrimenkul fiyatları artıyor. Bölgede arazilerin dönümü 400 bin liradan satışa çıkıyor. 

Boğaziçi yapılaşmaya açılacak mı?

BOĞAZİÇİ'nde kıyısı bulunan 11 semt derneğinin oluşturduğu BODEP Boğaziçi Belediyeler Birliği'ne üye belediyelere ortak bir başvuruda bulunarak doğal, Boğaziçi'nin yapılaşmaya açılmasına ortak olmamaları çağrısında bulundu...

Vergi takvimi Şubat 2015!

2015 Şubat ayı vergi takvimi gereğince 6552 Sayılı Kanunun 73. Maddesi Hükmü Uyarınca Ödenmesi Gereken 1. Taksit Ödemesinin yapılması gerekiyor. İşte vergi takvimi Şubat 2015...

Park Maya Evleri iletişim bilgileri!

Park Maya Evleri toplam 88 adet daireden oluşuyor. Özgüntur İnşaat imzasıyla yükselen projedeki daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Park Maya Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Park Maya Evleri nerede?

Özgüntur İnşaat tarafından hayata geçirilen Park Maya Evleri toplam 88 adet daireden oluşuyor. 11 blok şeklinde yükselen proje 15 bin 110 metrekare alan üzerinde yükseliyor. "Park Maya Evleri nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Bayraklı'da küçük Şirince kurulacak!

Bayraklı'nın zemin yapısı, kentsel dönüşüm ve imara yönelik çalışmalara dair değerlendirmede bulunan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, imara açılan Doğançay Mahallesi'nde yeni bir 'Şirince modeli' oluşturacaklarını söyledi.

Park Maya Evleri satış ofisi!

Özgüntur İnşaat tarafından hayata geçirilen Park Maya Evleri toplam 88 adet daireden oluşuyor. Toplam 15 bin 110 metrekare alan üzerinde inşa edilen projedeki daireler 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Park Maya Evleri satış ofisi adresi haberimizde yer

Antalya Park Maya Evleri' nde fiyatlar 650 bin TL!

Özgüntur İnşaat tarafından hayata geçirilen Antalya Park Maya Evleri projesi toplam 15 bin 110 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Antalya Park Maya Evleri' nde fiyatlar 650 bin TL olarak belirlendi.

Maya Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Tasarım Mobilya Anonim Şirketi kuruldu!

Maya Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Tasarım Mobilya Anonim Şirketi, Cem Kurt Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta Kartal, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

1981 yılında Boğaz Tüp Geçişi için ilk anlaşmaya varılmış!

1981 yılında Yenikapı ile Fenerbahçe arasında, deniz dibine yapılması düşünülen Tüp Geçit için ilk anlaşmaya varılmış. Ön araştırma çalışmasını bir Amerikan firması ile birlikte bir Türk firması yapacakmış.

Kissebükü Koyu'nun yapılaşmaya açılmasına çevreciler tepki gösterdi!

Muğla'nın Bodrum ilçesi Kissebükü Koyu'nda yer alan Adalıyalı mevkisinin yapılaşmaya açılmaması için ünlü şarkıcı Zeynep Casalini'nin de aralarında bulunduğu çevreciler, bir dizi eylem yaptı.

Tarkan Şirince'den çiftlik aldı!

İstanbul’da iki evi bulunan Megastar, evlerinin yol inşaatı ve 3. köprü güzergâhında kalması nedeniyle yeni yaşam alanı arayışına girdi. Tarkan, uzun arayışlar sonunda Şirince’de tam istediği gibi bir çiftlik evi satın aldı.

Kocaeli'de kaçak hafriyat ve yapılaşmaya yer yok!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok ve yönetimini makamında ağırladı. Karaosmanoğlu, kaçak hafriyat ve yapılaşmaya yer vermediklerini söyledi..

şirince maya takvimi Haberi

şirince maya takvimi

Köye kaç kişinin geleceği net olarak kimse tarafından bilinmese de yetkililer güvenlik kameralarından, köy girişinde araçlar için geçiş noktası oluşturmaya, esnaf denetimlerine kadar bütün hazırlıklarını tamamladı.


O gün ağırlayacağı misafirler için yiyecek ve içecek stokları yapan esnaf da “kıyamet gününe özel” içecekler ve menülerle misafirlere “güzel bir kıyamet gecesi” geçirmenin hazırlıklarını yapıyor.


İDDİALARIN AKSİNE HALA YER BULMAK MÜMKÜN” 

Bu özel günü Şirince'de geçirmeyi planlayanlar için ise iddiaların aksine köydeki bazı pansiyonlarda hala boş yer bulabiliyor.


Köy sokaklarında Maliye ve jandarma ekiplerinin denetim araçlarının yanı sıra gündeme oturmuş bu küçük köyü görmek için gelen birkaç meraklı turiste, yerel, ulusal ve yabancı basının temsilcilerine rastlamak mümkün.


İNANANA RASTLAMAK MÜMKÜN DEĞİL 

Alman turist Kassie Welch, arkadaşlarıyla bölgeye bir haftalığına tatile geldiklerini belirterek, Kuşadası'nda konakladıklarını, ancak 21 Aralık'ta Şirince'de...