26 / 04 / 2024

şırnak ev yenileme projesi

şırnak ev yenileme projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Artık onarılmayacak durumda olan ne kadar ev varsa tek tek yapıyoruz. Şırnak merkezde de 6 bin 500 konuta başladık, bu konutları bir kaç ay içerisinde teslim edeceğiz." dedi.

N11 dolapları yenileme kampanyası başladı! 27 Eylül 2022 fiyat listesi

N11.com 2 Ekim'e kadar çocuklara yönelik dolapları yenileme kampanyası düzenleyerek seçili ürünlerde indirime gitti. Çocuklarınızın ev ve günlük kıyafetlerin yenilemek isteyenler için bulunmaz fırsat.

TOKİ'den 1.250 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için kolları sıvayan TOKİ, 26 ilde 160 konutu, 21 ilde 180 iş yerini açık artırmayla satışa çıkardı. Bursa'da kentsel yenileme uygulaması kapsamında 167 konutun aylık taksitleri de 1.250 TL'den başlıyor...

Nef’ten ev yenileme kampanyası!

Son 4 yılın konut satışında sektör lideri olan Nef; oturduğu evi değiştirmek ya da gayrimenkul yatırımını kazanca çevirmek isteyen müşterilerinin eski evlerini alarak, yerine Nef projelerinden yeni bir ev alma inkanı sunuyor.

Nef Ev Yenileme Kampanyası başlıyor!

Nef Ev Yenileme Kampanyası başlıyor. Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres ve Nef Bahçelievler projelerinde geçerli kampanyada fiyatlar 490 bin liradan başlıyor. 

Şırnak'taki 6 bin 500 konut teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Artık onarılmayacak durumda olan ne kadar ev varsa tek tek yapıyoruz. Şırnak merkezde de 6 bin 500 konuta başladık, bu konutları bir kaç ay içerisinde teslim edeceğiz." dedi.

İnistanbul Lokal ve Gala'da son 76 daireye özel kampanya!

İŞ GYO VE Nef güvencesi taşıyan İnistanbul projesinde Lokal ve Gala etabında son 76 daireye özel ev yenileme kampanyası düzenlendi...

Konya'da şehit ailesine ev hediye edildi!

Şırnak'ın Uludere ilçesinde terör saldırısı sonucu şehit düşen Onbaşı Hüseyin Kavalbacak'ın Konya'daki ailesine ev hediye edildi.

İşte Yeni Şırnak projesi!

Şırnak Sur'da yenileme çalışmaları hızlanırken Sur'un yenilenen evleri Dicle Vadisi ve Gazi Caddesi ile göz kamaştırmaya hazırlanıyor.

Şırnak'ta terör mağdurlarına kurayla ev!

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerden temizlenen Silopi ilçesinde terör saldırıları sonucu evleri yıkılan veya kullanılamaz duruma gelen vatandaşlar için inşası tamamlanan konutların sahipleri kura ile belirlendi.

Şırnak’ta ev kirası fiyatları 3 katına çıktı!

Sokağa çıkma yasağının kısmi olarak kaldırıldığı Şırnak’a dönen vatandaşlar, ev kiralarının yüksek olmasından şikayetçi. 2 bin 700 binanın yıkıldığı kentte, kira fiyatları neredeyse 3 katına çıktı.

Şırnak'ta her gün 4 ev yıkılıyor!

Şırnak Cizre ilçesinin Cudi Mahallesi’nde yaşanan terör olayları nedeniyle iş makineleri her gün ortalama 4 evi yıkıyor. Cudi Mahallesi’nde evleri yıkılan yurttaşlar bu duruma tepki gösterdi.

Şırnak İdil'de kiralık ev bulmak imkansız!

Şırnak’ın İdil ilçesinde 16 Şubat - 31 Mart tarihleri arasında yaşanan sokağa çıkma yasağı ve yapılan operasyonların ardından ilçe merkezinde yapımı planlanan karakolların inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Şırnak Cizre'de kira fiyatları yüzde 100 arttı!

Şırnak’ın Cizre ilçesinde sokağa çıkma yasakları sırasında yaşanan çatışmalardan sonra kiralık ev kalmazken mevcut evlerdeki kira fiyatları yüzde 100 artış gösterdi. Operasyon öncesinde 250 lira olan evler şu anda 500 liraya kiracı buluyor.

şırnak ev yenileme projesi Haberi

şırnak ev yenileme projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Şırnak Olağan İl Kongresi'nde konuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, "Bugün burada bir nöbet teslimi var. Kongre yapıyoruz. Başka partilerde sandalyeler havada uçuşuyor, kavgalar çıkıyor ama bizde bir dava adamı ve sorumluluk şuuru içerisinde bir görev teslimi olarak bu iş yapılır." diyen Bakan Özhaseki, dava şuuru ve kardeşlik hukuku içerisinde kongrelerini yaptıklarını söyledi.

Özhaseki, Anadolu coğrafyasının dünyanın en eski yerleşim yerlerinden olduğunu, cennet gibi bir vatanları bulunduğunu belirterek, özellikle de son yüzyıl içerisinde bu coğrafyanın mazlumların sığınma coğrafyası olduğunu anlattı.

İçeriden envai çeşit örgütler çıktığını dile getiren Özhaseki, "İçeridekilerle baş ediyoruz. Allah'ın izniyle de dışarıdakilerle de baş ederiz. Bakın burada PKK terör örgütü yapmış olduğu çukur...