26 / 04 / 2024

Şırnak inşa planı

Şırnak inşa planı

Güvenlik güçlerinin Şırnak'ı PKK'lı teröristlerden temizlemesinin ardından yaralar sarılıyor. Bölgenin yeniden imar edilmesi için süreç başladı.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Tuzla'daki rezerv yapı alanına gümrük binası inşa edilecek! 712 bin 436 metrekarelik arazide imar planı değişti!

Depremi bekleyen İstanbul’da riskli yapıların dönüştürülmesi amacıyla daha önce rezerv yapı alanı ilan edilen Tuzla’daki dev arazide, Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve diğer hizmet birimleri için yeni hizmet binası inşa edilmesine karar verildi. İşte o imar planı değişikliği ile ilgili detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şırnak'ta 10 bin konut inşa ettik!

Şırnak'ta hayata geçirilen yatırımlarla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şırnak merkez, Cizre ve Silopi ilçesini tekrar inşa ve ihya ederek evleri başlarına yıkılan ve tutunacak hiçbir dalı kalmayan Şırnaklı kardeşlerimiz için kısa süre içerisinde 10 bin konut inşa ettik." dedi.

TOKİ Şırnak'ta 139 yeni dükkan inşa edecek!

Yeni projeler için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şırnak Merkez'de 139 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ 192 millet bahçesi inşa ediyor!

"Daha Çok Yeşil" anlayışı kapsamında Türkiye'deki her ile en az bir millet bahçesi planıyla hayata geçen millet bahçelerinin 192'si de TOKİ tarafından inşa ediliyor. 

Filistin, İsrail'in Batı Şeria'da 534 yeni konut inşa etme planını kınadı!

Filistin, İsrail'in işgal altında olan Batı Şeria'da 534 yeni konut inşa etme planını kınadı...

TOKİ Şırnak'ta yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Yeni eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şırnak Merkez'de 24 derslikli okul inşa edecek.

TOKİ Şırnak'ta yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şırnak Merkez'de 1 adet 24 derslikli okul inşa edecek.

TOKİ Şırnak'ta hizmet binası inşa edecek! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şırnak'ta hizmet binası inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Şırnak'ta 14 bin 522 konut inşa edildi!

5 yıl önce terör örgütü PKK tarafından bombalanan Şırnak devlet eliyle yeniden yaşama kavuştu. Bu süre içerisinde kentte 14 bin 522 konut inşa edildi. 

Cizre'de 3 bin 87 konut inşa edildi! 

TOKİ  Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK tarafından temizlenen bölgelerde eni konutlar, okullar, camiler, iş yerleri, spor alanları inşa etti. 

Sultangazi'de inşa edilen huzurevi özelleştirildi!

Sultangazi Belediyesi tarafından inşa edilen huzurevi planlama aşamasında özelleştirildi. Huzurevi için hazırladığı imar planına "Fonksiyonların tamamı özel teşebbüslerce yapılabilir" notu ekledi.

Filistin yönetimi, İsrail’in yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerini genişletme planını kınadı!

Filistin yönetimi, İsrail hükümetinin işgal altında olan Batı Şeria ile Doğu Kudüs’teki Yahudi yerleşim birimlerine konut inşa planını kınadı.

Şırnak inşa planı Haberi

Şırnak inşa planı

PKK'lı teröristlerden temizlenen Şırnak'ta devlet tarafından yaraların sarılması ve yeniden imar için yürütülen çalışmaları, İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan belediyenin sunduğu hizmetler taçlandıracak.


Aralarında terör örgütünün sözde yöneticileri ile dağ kadrosundan gelenlerin de bulunduğu 508 teröristin etkisiz hale getirildiği, 50 ton ağırlığında bin 845 el yapımı patlayıcının imha edildiği, el yapımı patlayıcılarla tuzaklanan 240 barikatın kaldırıldığı, 39 çukurun kapatıldığı, 14 bin 727 evde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce hasar tespit çalışmasının yapıldığı kentte, 14 Kasım 2016'da sokağa çıkma yasağının kaldırılmasının ardından yeniden imar ve altyapı yenilenmesi için başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.



Terörün izlerinin silinmesi, terör mağduru vatandaşların yaralarının sarılması için kentte bir yandan devlet çalışma yürütüyor, diğer yandan İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali...