24 / 04 / 2024

Şırnak Uludere evleri toki başvuru dönemi

Şırnak Uludere evleri toki başvuru dönemi

TOKİ Şırnak Uludere projesi kapsamında satışa sunulan 48 adet daire için başvurular 3 Haziran'da başlıyor...

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şırnak'ta 10 bin konut inşa ettik!

Şırnak'ta hayata geçirilen yatırımlarla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şırnak merkez, Cizre ve Silopi ilçesini tekrar inşa ve ihya ederek evleri başlarına yıkılan ve tutunacak hiçbir dalı kalmayan Şırnaklı kardeşlerimiz için kısa süre içerisinde 10 bin konut inşa ettik." dedi.

Şırnak'ta evleri yıkılan bin 200 aile evlerine kavuşmayı bekliyor!

Şırnak'ta 2015'te evleri yıkılan bin 200 aileye henüz arsa veya konut verilmedi. 5 yıldır evlerine kavuşmayı bekleyen ailelerden arsa bedeli istendiği iddia edildi. 

Şırnak Valiliğinden evi yanan aileye kira yardımı!

Şırnak Valiliği, 15 gün önce Maden Afet Konutlarında çıkan yangında evleri kullanılmaz duruma gelen aileye kira ve malzeme desteği yaptı.

TOKİ Uludere kura sonuçları 20 Mayıs 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Uludere kura sonuçları 20 Mayıs 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uludere kura sonuçları 20 Mayıs 2+1 ve 3+1 listesi ve Şırnak Uludere kura sonucu 2020 listesi...

TOKİ Şırnak Uludere kura sonucu 20.05.2020!

TOKİ Şırnak Uludere kura sonucu 20.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şırnak Uludere kura sonucu 20.05.2020 ve TOKİ Uludere kura sonuçları 2020 listesi...

TOKİ Şırnak Uludere 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şırnak Uludere projesinde yer alan 100 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

Şırnak Uludere'de yüksek katlı binalar inşa ediliyor! 

Şırnak'ın uludere ilçesi yeniden inşa ediliyor. İlçede yüksek katlı binaların inşasına başlandı... 

Şırnak'ta 583 terör mağduru aile yeni evine kavuştu!

Şırnak'ta terör mağduru 583 aileye noter huzurunda yapılan kura çekilişi sonrası evleri teslim edildi. Cengiz Eren açıklamasında; "Bugüne kadar 2 bin 824 konutun hak sahiplerine teslim edildi." dedi...

Devlet Şırnak'ı yeniden inşa ediyor!

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan ile Belediye Başkanı Mehmet Yarka, PKK'lı teröristlerin 3 yıl önceki saldırıları nedeniyle evleri yıkılan ya da kullanılmayacak duruma gelen vatandaşlar için Bakanlık tarafından inşa edilen konutlarda incelemeler yaptı...

Şırnak'ta terör mağdurlarının konut inşaatı tam gaz!

3 yıl önce Şırnak'ta teröristlerin saldırıları sonucu evleri yıkılan vatandaşları için inşa edilen 5 bin 716 konuttan 3 bin 746'sı tamamlandı. Ayrıca, 304 konutun anahtarı sahiplerine teslim edildi. 

Şırnak'ta terör mağdurlarının evleri teslim edilmeye başlandı!

Şırnak'ta Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yapılan 5 bin 716 konuttan bin 423'ünün inşaatı tamamlandı. İlde terör saldırısı yüzünden evleri yıkılan veya kullanılmayacak halde olan kişilerin konutları teslim edilmeye başlandı.

Şırnak Silopi'de terör mağdurlarının evleri 30 Ağustos'ta teslim!

Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK'lı teröristlerin 2 yıl önce evlerini yıktığı vatandaşlar için inşa edilen 522 konut için sona gelindi. Konutlar, 2-3 katlı villa tipi şeklinde tasarlandı.

Şırnak Uludere evleri toki başvuru dönemi Haberi

Şırnak Uludere evleri toki başvuru dönemi

TOKİ Şırnak Uludere projesi kapsamında yer alan 48 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Şırnak Uludere TOKİ'de başvuru dönemi 3-28 Haziran tarihleri arasında gerçekleşiyor.


TOKİ Şırnak Uludere Evleri'nde yer alan dairelerin alanlar 130,88 metrekare 3+1 olarak tasarlandı. Fiyatların 92 bin 081 TL ile 113 bin 232 TL arasında değiştiği projede yüzde 10 peşinat veriliyor. TOKİ Şırnak Uludere Konutları'nda 180 ay vade yapılan konutlar için en düşük başlangıç taksiti 460,41 TL, en yüksek 566,16 TL olarak belirlendi.


Detaylı bilgi için