19 / 04 / 2024

Şişecam Düzcam ürünleri

Şişecam Düzcam ürünleri

Şişecam Düzcam, Yunanistan'da gerçekleşen Share Atina 2019'da Avrupalı mimarlar ve mühendislerle buluştu.

Şişecam Düzcam, İnşaatta Kalite Zirvesi'nde ürünlerini tanıttı!

Şişecam Düzcam, Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından ‘Değişen Dünya Gelişen Malzeme’ temasıyla düzenlenen, ‘7. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’ne gümüş sponsor oldu.

Jenerik İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Ve Turizm Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jenerik İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Ve Turizm Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Albayrak tarafından kuruldu.

Yiru Çelik Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiru Çelik Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Doğan tarafından kuruldu.

Türkiye'de ürünleri kapış kapış satılıyordu. Dünyaca ünlü firma iflasın eşiğine geldi. Her an iflas bayrağını çekebilir

Türkiye'de ürünleri kapış kapış giden bir firma, iflasın eşiğine kadar geldi. Firma her an iflas bayrağını çekebilir.

Migros’un ‘Ayın Ürünleri’ belli oldu: yüzde 50’ye varan indirim! Migros 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros marketler zinciri her ay belirlediği seçili ürünlere ek Ekim ayı için ‘Ayın Ürünleri’ kampanyasını yeniledi. Ekim ayı için yeni ürünler indirimli fiyatlarıyla sizler bekliyor. İşte Migros Ayın Ürünleri..

Dünyanın gözü bu fuarda… Vestel de yeni ürünlerini tanıttı! İşte dikkat çeken ürünleri…

2-6 Eylül arası Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen IFA Tüketici Elektroniği ve Beyaz Eşya fuarında Vestel de yerini aldı. Vestel, fuarda yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu. 

Sevilen marka LC Waikiki’nin Okul İçin Kırtasiye Ürünleri 3 Eylül 2022 fiyat listesi..

Türkiye’nin sevilen markası LC Waikiki, öğrenciler için okula dönüş ürünlerini piyasaya sürdü. Birçok sevilen çizgi film karakterini sırt çantalarına, beslenme çantalarına ve kalemliklere işleyen LC Waikiki, bu sezon da çok sevildi. İşte 3 Eylül 2022 fiyat listesi…

Nemrut İnşaat Otomotiv İş Makinaları Maden Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Nemrut İnşaat Otomotiv İş Makinaları Maden Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te İrfan Sav tarafından kuruldu.

Günerler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günerler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün ümraniye'de Gökhan Günay tarafından kuruldu.

BİM’den en ucuz temizlik ürünleri! İşte BİM Temizlik ürünleri fiyat listesi…

BİM Market 31 Mayıs aktüel ürünlerini yayınladı. Bim’in yayınladığı katalogda özellikle temizlik ve gıda ürünleri göze çarpıyor. Sizler için hazırladığımız bu yazıda öne çıkan temizlik ürünlerini paylaşacağız. Kataloğa göz attığımızda deterjandan temizlik bezine kadar temizliğe dair birçok ürünün sa

Tarım Kredi Kooperatifi'nden dev indirim! Ayçiçek yağı, et ürünleri, meyve ve sebze... 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif market, haftanın fırsat ürünlerinin kataloğunu yayımladı! Ayçiçek yağı, et ürünleri, meyve, sebze ve daha pek çok üründe indirim yaptı! Peki, bu hafta hangi ürünler indirime girdi, fiyatları kaç TL oldu? İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Turktrade İnşaat Orman Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Turktrade İnşaat Orman Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Emre Dağlar tarafından kuruldu.

Saçları koruyan teknoloji! İşte Dyson saç bakım ürünleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Dyson, ürettiği inovatif ve teknoloji harikası ürünleri ile beklentileri en üst seviyeye çıkarmaya devam ediyor. Saç kurutma, düzleştirici ve şekillendirici ürünleri ile kullanıcıların favorisi olan Dyson’ın modellerini ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Siemens ankastre set alımına 1.500 TL indirim fırsatı! İşte Siemens ankastre ürünleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Siemens ankastre setlerde dev kampanya! Ankastre set alımına 1.500 TL indirim fırsatı sunan Siemens ürünleri ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Şişecam Düzcam ürünleri Haberi

Şişecam Düzcam ürünleri

Şişecam Düzcam, Yunanistan'da düzenlenen Share Atina 2019'a katılıp, Avrupalı mimarlar ve mühendislerle bir araya geldi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; şirket tarafından yapılan açıklama kapsamında Şişecam Düzcam, 12 ülkeden yaklaşık 3 bin Avrupalı mimarın katılımıyla düzenlenen Share Uluslararası Mimarlık ve Mühendislik Forumu’nun son etkinliği olan Share Atina 2019'a katılım gösterdi.

Şişecam Düzcam, 30 yıldan fazla zamandır, düzcam, ayna, lamine cam, temperlenebilir kaplamalı cam başta olmak üzere geniş ürün gamı ile Yunanistan pazarında cam sektörüne hizmet veren ve ülkede yüzde 50'nin üzerinde pazar payı bulunuyor.

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Avrupa'nın önde gelen mimarları inovatif projelerini ve mimari yaklaşımlarıyla ilgili paylaşımda bulundu.

Konferansta, Şişecam Düzcam'ın sürdürülebilirlik yaklaşımı, pazara sunulan yeni kaplamalı ürünleri ve referans projelerini kapsayan New Technologies in Facade Design sunumu; mimar, cephe danışmanı, cephe firmaları ve...