25 / 04 / 2024

Şişecam satışları

Şişecam satışları

Şişecam Topluluğu'nun 2014 yılı Ocak-Eylül dönemine ilişkin net satışları yüzde 19,3 artışla 5 milyar lirayı aşarken, net karı ise 425 milyon lira oldu. Topluluk, aynı dönemde yaklaşık 900 milyon liralık yatırım harcaması gerçekleştirdi.

Şişecam'ın 2013 satışları 6 milyar lira ve net karı 454 milyon liraya ulaştı!

Şişecam Topluluğu’nun 2013 yılı net satışları bir önceki yıla göre yüzde 12 artışla 5.954 milyon TL’ye, net karı ise 454 milyon TL’ye ulaştı. Topluluk, 2013 yılında toplamda yaklaşık 1,7 milyar TL yatırım harcaması gerçekleştirdi.

TOKİ'den 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildi...

TOKİ ihtiyaç sahibi olan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam ediyor. TOKİ'den yapılan açıklamada, Ankara, İstanbul, Erzurum, Adana ve toplam 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildiği kaydedildi.

İki ilde 5 iş yeri satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Bilecik ve Ordu'da yer alan 5 adet iş yeri satışa çıkarıldı. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanları...

Özelleştirme İdaresi'nin gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelir Belediyelere aktarılmıyor iddiası!

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Özelleştirme İdaresi'nin ve Milli Emlak'ın gayrimenkul satışları ile ilgili konuştu. Toktaş, gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelirlerin Belediyelere aktarılmadığını ileri sürdü. 

Arsa, tarla ve iş yeri satışları konutu solladı! İlk 10 ayda 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların rekoru kırıldı!

Türkiye genelinde arsa, tarla ve ticari gayrimenkul satışlarında senenin 10 ayında 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların ocak-ekim dönemi rekorunun kırıldığı belirtildi. İşte o rakamlar...

Avrupa Birliği’nde otomobil satışları 14 aydır artıyor!

Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği (ACEA) tarafından açıklanan rakamlara göre, Avrupa Birliği’nde (AB) toplam otomobil satışları Eylül ayında yıllık yüzde 9,2 artış gösterdi. İşte Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği tarafından açıklanan o rakamlar...

Sektörden ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisi!

Türkiye genelinde gerçekleşen konut satış istatistikleri yayımlandı. Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar konut satışlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akar, ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisinde bulundu.

Avrupa Birliği'nde yeni otomobil satışları yüzde 18,5 arttı!

Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği (ACEA) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Avrupa Birliği (AB) otomobil pazarında toplam satışlar, geçen ay yüzde 18,5 arttı ve 938 bin 950'ye ulaştı.

Gayrimenkulde işler kesat! Konut satışlarının 2023’de yüzde 30 gerilemesi bekleniyor!

Gayrimenkul satışları yılın ilk dört ayında geçen yıllara kıyasla hız kesti. Son 3 yıldır yıllık 1,5 milyon adet seviyesinde gerçekleşen konut satışları nisan ayında yüzde 35,6 gerilerken, 2023 genelinde satışların yüzde 25 ile 30 arasında düşeceği tahmin ediliyor.

Konutta işler iyi gitmiyor! Satışlar 2022'nin Şubat ayına göre yüzde 18 azaldı!

Ekonomimcom köşe yazarı Alaattin Aktaş, bugünkü köşesinde konut sektörünü kaleme aldı. Konutta işler iyi gitmiyor! Satışlar 2022'nin Şubat ayına göre yüzde 18 azaldı!

Kavanpark projesi nerede? Kavanpark satışlar başladı mı? İşte Kavanpark projesi fiyat listesi!

Mehmet Kavan Yapı tarafından müstakil ev sahibi olmak isteyen kişilerin hayallerini gerçekleştirmek için hayata geçirilen Kavanpark projesi nerede? Kavanpark satışlar başladı mı? İşte Kavanpark fiyat listesi...

Has Evler 2. Etap yıl içinde satışta! Yeni proje!  

Günkon İnşaat imzasıyla İzmir Çiğli'de yükselen Has Evler projesinin ilk etabında satışlar devam ediyor. Has Evler 2. Etap için satışlar da bu yıl içinde başlayacak. İşte Has Evler projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Konut alacaklar dikkat! Konut satışlarına yeni düzenleme getirildi! İşte detaylar!

Konut satışlarına yeni düzenleme getirildi. Ön ödemeli konutlar için azami teslim süresinde değişiklik yapıldı. İşte detaylar!

Ön Ödemeli Konut Satışları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Ön Ödemeli Konut Satışları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31913 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan bilgiye göre, Söz konusu yönetmelik 1 Ekim 2022 tarihinde yürürlüğe girecek.

Şişecam satışları Haberi

Şişecam satışları


Şişecam Topluluğu'nun 2014 yılı Ocak-Eylül dönemine ilişkin net satışları yüzde 19,3 artışla 5 milyar lirayı aşarken, net karı ise 425 milyon lira oldu. Topluluk, aynı dönemde yaklaşık 900 milyon liralık yatırım harcaması gerçekleştirdi. 


Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Şişecam Topluluğu, 2014 yılının ilk 9 aylık döneminde toplam 5 milyar lira satış geliri elde etti. 2014 yılı Ocak-Eylül dönemi finansal sonuçlarına göre, satış gelirlerini geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 19,3 oranında artıran Şişecam'ın, bu dönemdeki net kârı da 425 milyon liraya ulaştı. 


Topluluk, 2014 yılı Eylül sonu itibarıyla yurtiçi ve yurtdışındaki kuruluşlarında toplam 2,9 milyon ton cam, 1,6 milyon ton soda ve 3 milyon ton endüstriyel hammadde üretimi gerçekleştirdi. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Şişecam Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü...