19 / 04 / 2024

Şişecam yeni havalimanı

Şişecam yeni havalimanı

Şişecam Düzcam'ın ürünleri, mega projeler arasında yer alan İstanbul Yeni Havalimanı Projesi için tercih edildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni ihale yapıldı!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yapılacak olan ikinci pist gündemden düşmüyor. Sabiha Gökçen'in 2'nci pisti için yeni bir ihale yapıldı...

Azerbaycan Zengilan'da yeni havalimanının temeli atıldı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan Zengilan'da yeni havalimanının temelini attı. 

Tokat'ta yeni havalimanı inşaatının yüzde 85'i bitti!

Tokat'a inşa edilen yeni havalimanın yüzde 85'i tamamlandı. Alanda devam eden çalışmalar havadan görüntülendi. 

Kazakistan Başbakanı Askar Mamin yeni havalimanı inşaatını inceledi!

Kazakistan Başbakanı Askar Mamin, Türkistan kentine yaptığı iş ziyareti kapsamında yılda 3 milyon yolcu kapasiteli yeni havalimanı inşaatını inceledi...

Tokat Yeni Havalimanı'nın yüzde 35'i tamamlandı!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, inşaatı süren yeni havalimanının inşaat alanını ziyaret etti. Proje Direktörü Erdoğan Karabacak, inşaatın yüzde 35'inin tamamlandığını söyledi.

Binali Yıldırım: Cumhuriyet'in şanına yakışan yeni havalimanı hayırlı olsun!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreninde konuşma yaptı. Yıldırım, "Kuruluşunun 95. yılında Cumhuriyet'in şanına yakışan bu eser, ülkemiz, milletimiz ve bölgemiz için hayırlı, uğurlu olsun." dedi...

Bilal Ekşi'den İstanbul Yeni Havalimanı açıklaması!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, açılışına dakikalar kala İstanbul Yeni Havalimanı'nın İstanbul'u global bir aktarma merkezi haline getireceğini söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı açılışına saatler kaldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda devlet başkanının katılımıyla bugün hizmete açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına dakikalar kaldı. Dünya liderleri açılış törenine katılmak için İstanbul'da gelmeye başladı...

7 maddede İstanbul Yeni Havalimanı!

Türkiye'nin en pahalı projesi olan yeni havalimanı bugün açılıyor. Şu ana kadar alanın ismi dışında projeyle ilgili kafalarda bir soru işareti yok. İşte iş cinayetleri, tartışmalı yer seçimi ve devasa pistleriyle İstanbul Yeni Havalimanı hakkında bilmeniz gereken 7 Madde....

İstanbul Yeni Havalimanı'na NG Kütahya Seramik imzası!

Tasarımı ve geliştirdiği projeleriyle uluslararası arenda ödüller alan İstanbul Yeni Havalimanı projesinde yerli üretim tercih edildi. NG Kütahya Seramik, İstanbul Yeni Havalimanı’nı seramikleriyle donattı. 

TİM'den İstanbul Yeni Havalimanı için tanıtım kampanyası!

TİM İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışını ve ihracata etkilerini dünyaya duyurmak amacıyla uluslararası kampanya başlattı. 

Yeni Havalimanı markalara fuar etkisi yaratacak!

İstanbul Yeni Havalimanı, Türk ürünleri ve markalarının tanıtılması için en önemli platformlardan biri olacak. Markalar, terminal mağazası ile fuar etkisini yaşayacak ve ürünlerini dünyaya tanıtma fırsatı bulacaklar. 

Yeni Havalimanı'nın temizliği UFS Tesis Yönetimi’ne emanet!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın temizlik hizmetini United Group şirketi olan UFS Tesis Yönetimi yapacak. Şirket, tüm süreçlerde gelişmiş teknolojileri kullanacak.

Şişecam yeni havalimanı Haberi

Şişecam yeni havalimanı

 Şişecam Düzcam'ın ürünleri, mega projeler arasında yer alan İstanbul Yeni Havalimanı Projesi için tercih edildi.


Şirketten yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da yapılan Yeni Havalimanının 200 bin metrekareyi aşan cephe ve çatı ışıklığında tercih edilen ürünleri ile projede yer alacak.


2018 yılının ilk çeyreğinde 1. fazı tamamlandığında yıllık 90 milyon, tüm fazları tamamlandığında ise yıllık 200 milyon yolcuya hizmet sunacak projede, etkin enerji tasarrufu, gürültü kontrolü, estetik, emniyet ve güvenlik ihtiyaçlarına çözümler sunan farklı performanslardaki Şişecam Düzcam'ın ürünleri tercih edildi.


Şişecam Düzcam'ın İstanbul Yeni Havalimanı projesi için geliştirdiği üstün nitelikli yeni ürünü "Temperlenebilir Solar Low-E Cam" projenin cephe camlarında kullanılacak.


İstanbul Yeni Havalimanı projesinin cephelerinde tercih edilen üstün nitelikli yeni Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E Cam ürünü ile oluşturulan Isıcam kombinasyonuyla yüzde 51 ışık geçirgenliği sağlanarak...