28 / 03 / 2024

Şişli Kaptanpaşa Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı mı

Şişli Kaptanpaşa Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı mı

Şişli Belediye bünyesinde Kaptanpaşa Mahallesi’nde Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı. Kaptan Paşa Mahallesi’nde yer alan Kadın Sosyal Yaşam Merkezi tamamen kadınları hizmetinde olacak.

Şişli'de 30 katlı rezidans tartışma yarattı! Rezidanslara verilen imar izni iptal edilsin!

Şişli Kaptanpaşa Mahallesi'ndeki 3 parselin rezerv alan ilan edilerek, 27 ve 30 katlı rezidanslar yapılacağı iddiası tartışma yarattı. 

Halk GYO'dan 350 milyon TL'lik dev satış! Şişli Dikilitaş'taki binanın tapu devri tamam! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Şişli'deki Dikilitaş binasının satışını gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Şişli Kaptanpaşa Mahallesi imar uygulaması askıda!

Şişli İlçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, 1800 ada, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 43, 44, 45, 46, 100 parseller, 2079 ada, 582 parsel, 2155 ada, 77, 78, 80 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması askıda...

Roshan İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roshan İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Aınuddın Ashraf tarafından kuruldu.

Şişli Kaptanpaşa Mahallesi parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Şişli İlçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, 1800 ada, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 43, 44, 45, 46, 100 parseller, 2079 ada, 582 parsel, 2155 ada, 52, 77, 78, 80 81 parsel sayılı taşınmazları içeren Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

A101'de Nike kadın spor ayakkabısı satışta! İşte A101 Nike kadın ayakkabıları fiyat listesi!

A101 Nike kadın spor ayakkabıları uygun fiyatıyla internet sitesinden satışa sundu. Peki A101'de Nike markalı spor ayakkabılar kaç TL? İşte Nike markalı kadın spor ayakkabısı fiyat bilgisi...

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

Transvaro Elektron Aletleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Transvaro Elektron Aletleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertürk Görman tarafından açıldı.

Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli Şubesi 44 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Acar tarafından açıldı.

Ogarite Turizm Hizmetleri Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ogarite Turizm Hizmetleri Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Salamah tarafından açıldı.

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için görüşmeler başladı. 

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi 1 milyon TL yatırım bedeli ile Tayfun Kandemir tarafından açıldı.

İsrail, Batı Şeria'da 1355 konut için ihale açılacağını açıkladı!

İsrail İskan Bakanı Zeev Elki yaptığı açıklamada, Batı Şeria ile Doğu Kudüs’te toplamda 1355 yeni konutun hayata geçirilmesi amacıyla ihale açılacağını duyurdu.

Şişli Kaptanpaşa Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı mı Haberi

Şişli Kaptanpaşa Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı mı


Şişli Belediye bünyesinde Kaptanpaşa Mahallesi’nde Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı. Kadın çalışmaları, kadın örgütlenmesi, kadın emeğinin değerlendirilmesi ve kadınları bilinçlendirilmesi gibi konulara önem veren Şişli Belediyesi bu alanda yeni bir hizmeti daha hayata geçerdi. Kaptan Paşa Mahallesi’nde yer alan Kadın Sosyal Yaşam Merkezi tamamen kadınları hizmetinde olacak.


Merkezde sivil toplum örgütleri, kadın örgütleri gibi kurumlar çile işbirliği halinde eğitimler düzenlenecek. Teknoloji okur yazarlığı, hukuk okur yazarlığı gibi eğitimlerin yanı sıra, bütçeyi yönetmek, kadın sağlığı, çocuk sağlığı, çocuk bakımı gibi konularda da eğitimler ve bilgilendirme toplantıları düzenlenecek. Merkez de belediyenin uzmanları tarafından belirli gün ve saatlerde hobi eğitimleri de verilecek. 



Şişli...