24 / 04 / 2024

Şişli tahliye

Şişli tahliye

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı 21 kişiye mezar olurken Şişli'de büyük bir faciadan dönüldü. Şişli'de kolonlarında çatlak oluşması nedeniyle 4 bina tahliye edildi.

Şişli'de boşaltılan bina iskele demiriyle desteklendi!

Şişli'de çökme tehlikesi bulunması nedeniyle tahliye edilen bina iskele demiri ile desteklendi. 

İzmir Çiğli'de zemininde çatlaklar görülen bölgede 5 ev boşaltıldı! 

İzmir'in Çiğli ilçesinde zeminde çatlaklar oluşan bir mahallede 5 ev 1 ahır tahliye edildi. 

Şişli Belediyesi, sahte imzayla otoparklarını tahliye mi ettirdi?

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin  ilçedeki 5 otoparkı 2023’e kadar işletme hakkı bulunan Monarch şirketinden devretmesini istedi. Diğer yandan şirket talebi reddedince Belediyenin sahte imzayla şirketten otoparkı boşaltmalarını talep ettiği iddia edildi. 

Şişli'de çatısında çökme meydana gelen bina mühürlendi!

Şişli Gülbağ Karanfil Sokak'ta çatısı çöken 6 katlı bina mühürlendi. Mühürlenen binada oturan vatandaşlar tahliye ediliyor.

Şişli'de balkonu çöken bina tahliye edildi!

Şişli'de 5 katlı binanın 3'üncü kattaki balkonu çöktü. Bina balkonun çökmesi sonucunda tahliye edildi.

Şişli'deki riskli 4 bina tahliye edildi!

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı 21 kişiye mezar olurken Şişli'de büyük bir faciadan dönüldü. Şişli'de kolonlarında çatlak oluşması nedeniyle 4 bina tahliye edildi.

Şişli Belediyesi'nden riskli binayla ilgili açıklama!

Şişli'de 8 katlı bir binanın giriş katındaki bakkalda bir kolonda meydana gelen çatlak sonucunda çökme tehlikesi bulunduğu için tahliye edilen bina ile ilgili Şişli Belediyesi'nden açıklama geldi.

Şişli'de riskli 4 bina tahliye edildi!

Şişli'de 8 katlı bir binanın giriş katının kolonunda çatlak meydana geldi. Çökme tehlikesi bulunan bina ve çevredeki 4 bina boşaltıldı.

Şişli Inside Hotel'e haciz şoku!

İstanbul Şişli’de bulunan 'Inside Hotel', kirasını ödemediği iddiasıyla içinde müşterilerin yer aldığı sırada tahliye edildi

Şişli'de 5 katlı bina tahliye edildi!

Şişli'de meydana gelen göçük, 5 katlı binanın giriş katına zarar verdi. Bina, zabıta ekiplerince tahliye edildi.

Şişli'deki AKUT binası tahliye edilecek!

Arama Kurtarma Derneğinin (AKUT) Şişli'deki binasının tahliyesi kararının, derneğin, yönetmeliğin ve irtifak hakkı ön izin sözleşmesinin gereklerini yerine getirmemesi dolayısıyla alındığı bildirildi.

Şişli Belediyesi'nde rant ittifakı mı var?

Erzurum’un Çat ilçesinin CHP’li belediye başkanı Arif Hikmet Kılıç’a ait olan İstanbul Şişli’deki kafeye 16 ay önce alınan yıkım ve tahliye kararına rağmen kaçak kat çıkıldı.

Çiğli Balatçık sakinleri tahliye kanalı istiyor!

Çiğli Balatçık'ta vatandaşlar, yağmur sularının gitmesi için tahliye kanalı yapılmasını istedi. Vatandaşlar yıllardır yağmur sularının evleri önünde göle dönüştüğünü ve bu yüzden de mağdur olduklarını belirtti...

Şişli tahliye Haberi

Şişli tahliye

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı 21 kişiye mezar oldu. Şişli'de ise olası bir faciadan dönüldü. Şişli'de kolonlarında çatlak oluşması nedeniyle geçen perşembe günü boşaltılan 4 binadaki eşyalar boşaltıldı.

Habertürk muhabiri Öznur Karslı'nın haberine göre, Şişli Halide Edip Adıvar Mahallesi'nde Çifte Cevizler ve Darülaceze caddelerinin kesiştiği noktada yer alan Melek Apartmanı'nın kolonunda 24 Şubat'ta çatlak meydana geldi. 

Uzunluğu yaklaşık 1.5 metreye ulaşan çatlağı fark eden otopark görevlisi, apartman sakinlerine haber verdi. Kat malikleri işli Belediyesi'ne başvuru yaptı. Belediye ekipleri, yaptıkları incelemenin ardından bina için tahliye edilmesine karar verdi. 7 Mart'ta bu üç bina da tahliye edilmeye başlandı.

Toplam 60 daire, 4 dükkan ve 1 otoparkın boşaltılmasıyla 4 binada eşyalar tahliye edildi. daha önce güvenlik şeridi çeken Şişli Belediyesi zabıta ekipleri tarafından bugün saclarla önlem...