29 / 03 / 2024

Sistem Yalıtım İnşaat Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Sistem Yalıtım İnşaat Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Sistem Yalıtım İnşaat Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Köse tarafından 200 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Pendik, Orta Mahallesi, Cemal Gürsel Caddesi, Latife Hanım Sokak'ta kuruldu.

Binaların ısı ve su yalıtımı deprem güvenliğini etkiler! Yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı? 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Füsun Sümer, ısı ve su yalıtımının binaların deprem güvenliğini de etkileyeceğini belirtti. Peki yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı?  İşte detaylar...

Kmk Yalıtım İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kmk Yalıtım İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melahat Saka Uludağ tarafından kuruldu.

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Öge Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öge Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  750  bin TL sermaye bedeli  ile Gökhan Bilal Özen tarafından kuruldu.

Diloğlu Yalıtım İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diloğlu Yalıtım İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Dilooğlu ve Özkan Dilooğlu tarafından kuruldu.

Koronavirüsle yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), Başkanı Levent Gökçe yazlık evlerde ısı yalıtımının önemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Beyazlar Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazlar Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hilal yılmaz tarafından kuruldu.

Dyc Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dyc Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 352 bin TL sermaye bedeli ile Damla Türk O tarafından kuruldu.

İZODER: Binaların sadece yüzde 1.5'inde zorunlu su yalıtımı uygulandı!

Binalarda su yalıtımının hayati önem taşıdığını belirten İZODER Başkanı Levent Gökçe, ülke genelindeki binaların sadece yüzde 1.5'inde zorunlu su yalıtımının uygulandığını dile getirdi. 

Ocak Yalıtım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocak Yalıtım İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Ocak tarafından kuruldu.

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Aks Yalıtım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yalıtım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Akçöltekin tarafından kuruldu.

Sistem Yalıtım İnşaat Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Sistem Yalıtım İnşaat Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Sistem Yalıtım İnşaat Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Köse tarafından 200 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Pendik, Orta Mahallesi, Cemal Gürsel Caddesi, Latife Hanım Sokak'ta kuruldu.


Sistem Yalıtım İnşaat Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)İzolasyon malzemeleri;izocam,strafour, mebran  gibi malzemelerin   alım satımı, imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İzolasyon malzemelerinin imalatı için gerekli makine, alet, edevat alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. -Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak.  b)Şirket her türlü inşaat malzemelerinin; Alçı, Alçıpan, Boya, Profil,  tuğla, fayans,  asmolen,  kale bodur,...