23 / 04 / 2024

site duyurusu örneği

site duyurusu örneği

Genel kurul toplantıları dışındaki zamanlarda da site yönetimi bazı hatırlatmalar yapabiliyor. Site duyuruları site ilan panosuna asılıyor. Bu duyurular anagayrimenkul ve aidat ödemeleri ile ilgili olabiliyor. Peki, site duyurusunu kim yapar?

Site yönetimi toplantı tutanağı örneği!

Site yönetimi toplantısında alınan kararların toplantı tutanağına işlenmesi gerekiyor. Peki, site yönetimi toplantı tutanağı nasıl hazırlanır? İşte, site yönetimi toplantı tutanağı örneği!

Apartman toplantısı duyurusu örneği!

Apartman yönetiminin yılın belli dönemlerinde toplantı yapması gerekiyor. Toplantı için kat maliklere bir çağrı yapılması gerekiyor. Peki, duyuru nasıl yapılır? İşte apartman toplantısı duyurusu örneği..

Site yönetim planı örneği 2015!

Site yönetimlerinde bir plan hazırlanması gerekiyor.Bu planda uyulması gereken kurallara,yasaklara gibi hususlara değiniliyor.Hep merak edilen site yönetim planı nasıl hazırlanıyor.İşte site yönetim planı örneği 2015!

İnşaat ruhsat yenileme dilekçe örneği!

Yapıya başlama müddeti ruhsat tarihinden itibaren iki yıldır. Bu müddet zarfında yapıya başlanmadığı veya yapıya başlanıp bitirilmemesi halinde ruhsatın yenilenmesi gerekiyor. İşte inşaat ruhsat yenileme dilekçe örneği...

Apartman yönetimi toplantı tutanak örneği!

Kat malikleri olağanüstü durumlar söz konusu olmadıkça yılın belli gününde apartman yönetimi toplantısı gerçekleştiriyorlar. Apartman yönetimi toplantısında istekler ve öneriler sunuluyor. İşte, apartman yönetimi toplantı tutanak örneği!

Kira kontratı ihtarname örneği!

Kiracının kirasını ödememesi ya da geciktirmesi gibi durumlarda ev sahibi kiracısına göre haklı bulunuyor. Bu tarz durumlarda ev sahibi kiracısına kira kontratı feshi için ihtarname gönderebiliyor. İşte, kira kontratı ihtarname örneği..

Kira fesihname örneği!

Kiracının kira sözleşmesini fesh edebilmesi için ya kira sözleşmesinin sona ermesi gerekiyor ya da haklı nedenlerle olağanüstü fesih yollarından bir tanesinin gerçekleşmiş olması gerekiyor. İşte, Kira fesihname örneği!

Tapu iptal davası dilekçe örneği!

Tapu iptal davası tapu sicilindeki tescilin düzeltilmesi için açılıyor. Dava için taşınmazın bulunduğu Asliye Hukuk Mahkemesine dilekçe ile başvuru yapmak gerekiyor. Tapu iptal davası dilekçesi nasıl doldurulur? Tapu iptal davası dilekçe örneği!

İşyeri kira sözleşmesi örneği 2014!

İşyeri sahipleri, işyerini kiraya verdiği zaman kiracısı ile nasıl bir sözleşme imzalar? İşyeri kira sözleşmesinde hangi maddelere yer verilmeli? İşte işyeri kira sözleşmesi örneği 2014..

Ev sahibi tahliye tutanağı örneği!

Tahliye tutanağı ve sahibi ile kiracı arasında imzalanıyor. Ev sahibi tahliye tutanağında neler yer alıyor?Ev sahibi tahliye tutanağı nasıl doldurulur? İşte, Ev sahibi tahliye tutanağı örneği!

Kiracı tahliye tutanağı örneği!

Tahliye tutanağı ile kiracı, belirlenen bir tarihte kiraladığı konutu boşaltacağına dair anlaşma imzalamış oluyor. Kiracı ve ev sahibinin imzaladığı bu tutanak nasıl dolduruluyor? İşte, kiracı tahliye tutanağı örneği!

Evlilik sözleşmesi mal ayrılığı örneği!

Evlenen çiftler, mal ayrılığı rejimi için aralarında sözleşme imzalayabiliyor. Peki, mal ayrılığı sözleşmesi nasıl imzalanır? Sözleşmede hangi maddelere yer verilir? İşte evlilik sözleşmesi mal ayrılığı örneği...

Mal rejimi sözleşmesi örneği!

Evlenmeden önce veya sonra yapılabilen mal rejimi sözleşmesi, taraflar arasında istenildiği şekilde yapılabiliyor. İşte edinilmiş mallara katılma rejimi; Mal ayrılığı rejimi; Paylaşmalı mal ayrılığı rejimi seçenekleri ile mal rejimi sözleşmesi örneği...

site duyurusu örneği Haberi

site duyurusu örneği

Site duyurusunu kim yapar?

Kat Mülkiyet Kanunu'nda yer alan hükümlere göre site yönetiminin ve kat maliklerinin yılda en az bir kere toplanması zorunlu tutuluyor. Site yönetimi toplantılarına tüm kat maliklerinin katılması gerekiyor.  Site yönetimi toplantısında  gündem maddeleri, alınan kararlar, dilek ve istekler dile getiriliyor.


Site gündemi için belirlenen konuları karara bağlamaları gerekiyor. Kat maliklerinin toplantıya katılması için site yönetiminin toplantı çağrısında bulunması gerekiyor. 


Toplantıya katılmayacak olan kat maliki 1.derece akrabalarına veya diğer kat maliklerine yazılı vekalet vermek sureti ile kendilerini kat malikleri toplantısında kendilerini temsil ettirebiliyorlar. Ancak toplantı zamanları dışında da site yönetimi site ilan panosuna bazı duyurular asabiliyor. Bu duyurular, anagayrimenkul hakkında ya da aidat ödemeleri hakkında yapılabiliyor. Aşağıda site duyurusu örneği yer alıyor;



Site duyurusu örneği.. 


Aidat borcu olan kat maliklerine duyuru..


...............