26 / 04 / 2024

Sivas Gölova örnek köy

Sivas Gölova örnek köy

Sivas Gölova Kaymakamı Erkan İsa Erat, "Köyün daha modern görünmesi, evlerin hepsinin tek renk olması projemizin bir parçasıydı. Proje yaklaşık 200 bin liraya mal oldu. Çalışmayla Sivas'taki Canköy'ümüz küçük bir Bodrum gibi oldu.''dedi.

TOKİ Sivas Gürün 2023 projesinde son dakika! 206 yeni konut için tarih tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Gürün 2023 projesinde 206 yeni konut yer alacak. Söz konusu proje 28 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

Orta gelirliye konut projesi! İşte 5 farklı kredi tutarına göre örnek ödeme tablosu

Yeni Evim kampanyası kapsamında orta gelirli vatandaşlar aylık ortalama 9 bin 720 liradan başlayan ve 55 bin 265 liraya varan taksit tutarlarıyla ev satın alabilecek. İşte tüm detaylar...

TOKİ Sivas Gürün’de 203 ucuz konut inşa edecek!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Sivas Gürün 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Sivas projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Gürün 2022 ucuz konut projesinin detayları…

Sivas Gölova'da hasar tespit çalışması başlatıldı!

Sivas'ta dün sağanak yağmurun ardından meydan gelen selde hasar gören Gölova'da hasar tespit çalışmaları başlatıldı.

Sivas Gökpınar Gölü’ne 'bungalov evler' projesi!

Sivas Valiliği, Gökpınar Gölü’nün alt kısımlarına doğal yapıya uygun olarak, yürüyüş alanları ve bungalov evler yapılacağını duyurdu. Proje hakkında konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, ''Göle zarar verecek bir uygulamaya asla müsaade etmeyiz" dedi.

Sivas Gök Medrese'nin restorasyonu tamamlandı!

Sivas'ın tarihi simgeleri arasında yer alan Gök Medrese'nin 22 yıldır süren restorasyonu tamamlandı.

Bizim Evler Güzelce örnek daire!

Büyükçekmece'de  92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce örnek daire görselleri yayınlandı. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor...

Sivas Gökmedrese Camii'nin restorasyonu mecliste!

Sivas'ta bulunan tarihi Gökmedrese Camii'nin restorasyonu TBMM'de konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Özel Sivas Gültepe Hastanesi 30 milyon TL'ye inşa edildi!

Sivas Gültepe'de inşa edilen Özel Sivas Gültepe Hastanesi'nin yapımı tamamlandı. 30 milyon TL'ye yapılan hastanenin yakın sürede hizmete açılması bekleniyor.

TOKİ Sivas Gölova 3. Etap 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Sivas Gölova 3.Etap Toplu Konut Uygulaması projesindeki 1 adet konut için başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Sivas Gölova 3. Etap 2017 başvuruları ne zaman?

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi bugün!c

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi bugün yapılacak. 

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi yarın!

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi 26 Ocak'ta!

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. . TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi 26 Ocak'ta yapılacak.

Sivas Gölova örnek köy Haberi

Sivas Gölova örnek köy

Sivas'ın Gölova İlçesi'ne bağlı Canköy, Kaymakamlık ve hayırsever iş adamı işbirliğiyle 'Örnek Köy' yapıldı.




Yolları asfaltlanıp, kaldırımlarına parke taşı döşenen köyde, tüm evler de Muğla'nın Bodrum ilçesi örnek alınarak mavi ve beyaz renklere boyandı.



Gölova Kaymakamlığı, ilçeye bağlı köylerin görüntüsü ve yaşam kalitesini yükseltmek için örnek köy projesi hazırladı. Bu kapsamda örnek köy olarak ilçe merkezine 12 kilometre uzaklıktaki 66 haneli Canköy seçildi. Altyapı ve üstyapı hizmetleri artırılan köyün yolları asfaltlanarak, kaldırımları ise parke taşı ile kaplandı. Birbirinden farklı renk tonlarına sahip köy evleri ise Pelit Pastaneleri sahibi iş adamı Selahattin Ayan'ın desteği ile boyandı. Köyün tamamı beyaz ve mavi renklerle boyanmış binalar görüntüsüne büründü.


BODRUM ÖRNEK ALINDI


Çalışma hakkında bilgi veren Gölova Kaymakamı Erkan İsa Erat, diğer köyler için de rol model...