23 / 04 / 2024

Sivas Gölova sel hasar

Sivas Gölova sel hasar

Sivas'ta dün sağanak yağmurun ardından meydan gelen selde hasar gören Gölova'da hasar tespit çalışmaları başlatıldı.

Selçuk Geçer 15 gün sonrasını işaret etti! Dolarda fırtına değil resmen tsumani geliyor

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar ile ilgili 15 gün sonrasını işaret ederek, doların geleceği rakamı açıkladı. Peki dolar ne kadar olacak?

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacak! 

TCDD Taşımacılık AŞ, 11 Ağustos tarihinden itibaren Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacağını duyurdu. İşte o açıklama ve ayrıntılar...

Selden etkilenen iller için 50 milyon TL'lik kaynak oluşturduk!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Sel felaketinden etkilenen illerimizde acil ve temel ihtiyaçların karşılanması için 50 milyon TL'lik kaynak oluşturduk. Vatandaşlarımızın normal hayat akışına dönebilmeleri için bu kaynakları kullanacağız." diye konuştu.

Dolar 30 TL'yi görecek mi? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bomba tahmin!

Haziran ayından bu yana dolar kurunda yaşanan artış, vatandaşları meraklandırdığı ve ekonomiyi etkilediği için gündemde yer alıyor. Ekonomistler de hemen hemen benzer ön görüler yürütüyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 30 olacağı gün hakkında bazı detayları verdi. 

Ekonomist Selçuk Geçer dolarda fırtına kopacak dedi! Rakam verdi! Yarın öbür gün...

Ekonomist Selçuk Geçer, ''yarın öbür gün'' Türkiye'de ciddi kur kırılmasının olacağını belirterek dolarda fırtınanın kopacağını söyledi ve rakam verdi.

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı 20 günde 70 bin yolcu taşıdı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getirerek, 20 günde gerçekleştirilen 120 seferde 70 bin yolcunun seyahat ettiğini dile getirdi. 

Doların 10 gün sonra geleceği seviye belli oldu! Selçuk Geçer altını çizerek açıkladı! Kemerlerinizi bağlayın...

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala doların ne kadar olacağı merak konusu. Selçuk Geçer doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi altını çizerek açıkladı. Son dakika Selçuk Geçer dolar yorumu...

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Dolar düşmeyecek diyen Ekonomist Selçuk Geçer rakam verdi! Bu rakamı görenler hemen dövizciye koşacak

Dolar tahminleri ile piyasalarda adını sıkça duyduğumuz Ekonomist Selçuk Geçer ''dolar düşmeyecek'' diyerek rakam verdi. Bu rakamı görenler hemen dövizciye koşacak.

TOKİ Sivas Gürün 2023 projesinde son dakika! 206 yeni konut için tarih tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Gürün 2023 projesinde 206 yeni konut yer alacak. Söz konusu proje 28 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

Selçuk Geçer’den dolar için yeni tahmin geldi! Tek tek açıklanan bu rakamı görenlerin resmen nefesi kesildi! Hemen bakın

Selçuk Geçer’den dolar için yeni tahmin geldi. Selçuk Geçer açıklamasında dolar kurunun geleceği rakamları tek tek açıkladı. Bu rakamı görenlerin resmen nefesi kesildi... Hemen bakın...

Selçuk Geçer doları olanlar için sağ gösterip sol vurdu! Tarih verdi rakam paylaştı! Bunu yapmayın!

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar için her zaman yükselişlerin olacağına işaret ederken, bu sefer yaptığı açıklamada sağ gösterip sol vurdu. İşte Selçuk Geçer dolar tahmini.

Selçuk Geçer doları olanları uyardı! 4 gün sonra tepetaklak olacaksınız! 

Ekonomist Selçuk Geçer 22 Mart'ta yapılacak Amerika Merkez Bankası (Fed) toplantısının piyasalarda büyük hareketlilik yaşatacağını belirterek yatırımcıları uyardı.4 gün sonra tepetaklak olacaksınız!

Sivas Gölova sel hasar Haberi

Sivas Gölova sel hasar

Sivas'ta dün sağanak yağmur sele sebep oldu. 

Valilikten yapılan açıklamada, Sivas Valisi Salih Ayhan, ilçede incelemeler yaparak Gölova Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu'ndan bilgi aldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; ilçe halkına geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Ayhan, "Dün şiddetli yağış sebebiyle ilçemizde hasar oluştu. Hamdolsun can kaybı yok ancak maddi hasarın yaşandığı bölgelerimiz var. Rabb'im, daha büyük doğal afetlerden bizleri korusun. Sarılamayacak bir yaramız yok. Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü ile Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü ilçede çalışma yapacak" diye konuştu.

İlçedeki tahribatı acil olarak gidereceklerini, alt yapıyı iyileştirecek çalışma yapacaklarını belirten Ayhan, şöyle konuştu:

"Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğümüzün yapacağı çalışmalar ve ilçede selin neden olduğu zarar hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a da bilgi verdim. Süreci ilk...