27 / 04 / 2024

sivas mesire

sivas mesire

SİVAS Belediyesi, 30 dönümlük Maliye Ormanı olarak adlandırılan bölgeye, yanı başındaki 35 dönümlük ağaçsız alan da eklenerek yeni bir mesire alanı yapımına başlandı.

Sivas'a yeni mesire alanı müjdesi!

Sivas halkının ihtiyaçlarım yakından bilen Belediye Başkam Sami Aydın, ilimizde bulunan mesire alanlarının tam anlamıyla ihtiyacı karşılamaması nedeniyle ek mesire alanları oluşturuyor.

Sivas'taki hobbit evlerine Rusya ve Ukrayna'dan yoğun ilgi!

Sivas'taki Paşabahçe Mesire Alanı'nda inşa edilen hobbit evleri yerli yabancı turistlerin yoğun ilgisiyle karşı karşıya. Özellikle Hobbit evlere Rusya ve Ukrayna'dan yoğun talep var. 

Hobbit Köyü Sivas'ta hizmete açıldı!

Sivas Belediyesi'nce kent merkezine 7 kilometre mesafedeki Paşabahçe Mesire Alanı'na hayata geçirilen ve dünya genelinde izlenme rekorları kıran 'Yüzüklerin Efendisi' ve 'Hobbit' serisi filmlerindeki 'Hobbit' karakterlerinin evlerine benzeyen 'Hobbit Köyü' misafirlerini ağırlamaya başladı.

Sivas’taki 17 Hobbit evi hizmete giriyor!

Sivas Belediyesi tarafından “Yüzüklerin Efendisi” filmindeki “Hobbit evleri”nden esinlenerek Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı’na inşa edilen yeni yamaç evleri bu ay sonunda hizmete açılıyor.

Sivas'taki Hobbit evlerinin sayısı 24'e yükseldi!

Sivas Belediyesi tarafından kent merkezine yedi kilometre uzaklıkta yer alan Paşabahçe Mesire Alanı'na inşa edilen ve dünya genelinde izlenme rekorları kıran 'Yüzüklerin Efendisi' filmindeki 'Hobbit' evlerine benzeyen yamaç evlerinin 6 olan sayısı yeni yapılan evlerle 24'e yükseldi. 

Sivas'a 17 Hobbit Evi daha geliyor!

Sivas Belediyesince, Paşabahçe Mesire Alanı'nda yaptırılan "Hobbit Evleri" olarak da adlandırılan yamaç evlerinin sayısı, yoğun ilgi nedeniyle artırılacak.

Sivas Çamlık Mesire Alanı yıl içinde hizmete girecek!

Sivas Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Karşıyaka'yı cazibe merkezi yapacak olan Çamlık Mesire Alanı ve Sosyal Tesisleri yıl içinde hizmete girecek.

Sivas'a yeni mesire alanı yapılıyor!

SİVAS Belediyesi, 30 dönümlük Maliye Ormanı olarak adlandırılan bölgeye, yanı başındaki 35 dönümlük ağaçsız alan da eklenerek yeni bir mesire alanı yapımına başlandı.

Sivas Hobbit Yamaç Evleri yoğun ilgi görüyor!

Sivas Belediyesi, dünya çapında gişe rekoru kıran 'Yüzüklerin Efendisi' ve 'Hobbit' serisi filmlerdeki 'Hobbit' karakterlerinin yaşadığı evlerden esinlenerek Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanına yamaç evleri yaptı.

Sivas'ta Hobbit yamaç evleri inşa edilecek!

Sivas'ta Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı’nda 100 adet Hobbit Yamaç Evi inşa edilerek Hobbit Köyü oluşturulacak.. Şehir merkezine 5 km mesafede olacak olan evler Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit filmlerinden esinlenildi.

Sivas'a 100 Hobbit Evi yapılacak!

Sivas Belediyesi, gişe rekorları kıran 'Yüzüklerin Efendisi' ve 'Hobbit' film serilerindeki 'Hobbit' karakterlerinin yaşadığı evlerden esinlenerek Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı'na yamaç evleri yaptı.

Sivas'a Hobbit köyü inşa ediliyor!

Sivas Belediyesi, ’Hobbit’ serisi filmlerindeki ’Hobbit’ karakterlerinin yaşadığı evlerden esinlenerek Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı’na yamaç evleri yaptı.

Sivas'a yeni mesire alanı müjdesi!

Sivas halkının ihtiyaçlarım yakından bilen Belediye Başkam Sami Aydın, ilimizde bulunan mesire alanlarının tam anlamıyla ihtiyacı karşılamaması nedeniyle ek mesire alanları oluşturuyor.

Sivas'ta satılık gayrimenkul 2 milyon 319 bin TL!

Sivas İli Merkez ilçesinde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 2 milyon 319 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı açık artırma usulüyle 14 Kasım 2013 tarihinde gerçekleşecek...

sivas mesire Haberi

sivas mesire

SİVAS Belediyesi, yeni bir mesire alanının yapımına başladı. Belediyeden yapılan göre, Maliye ile yapılan protokol neticesinde Sivas Belediyesine geçen 30 dönümlük Maliye Ormanı olarak adlandırılan bölgeye, yanı başındaki 35 dönümlük ağaçsız alan da eklenerek yeni bir mesire alanı yapımına başlandı. Organize Sanayi Bölgesi yolu Kılavuz TOKI karşısında yer alan bölgeye yeni bir mesire alanı oluşturmak için çalışmalarına başlayan Sivas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yıl içerisinde alanı pikniğe açmak için çalışmalarını hızlandırdı. Projesi hazırlanan ve çalışmalarına başlanan mesire alanı, Kılavuz, Huzur, Şeyhşamil ve Ahmet Turan Gazi Mahalleri ile bölge halkı için Paşabahçe'nin alternatifi olacak. 


Haber...