26 / 04 / 2024

sivas tesis temel atma

sivas tesis temel atma

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Eskiden 30 metre yükseklikteki bir gölet, sulaması hariç 22 yılda 45 trilyona yapılıyordu. Şimdi biz 30 metre yükseklikteki göleti, sulaması dahil 4,5 milyon liraya 18 ayda bitiriyoruz." dedi.

TOKİ Sivas 59 konut ihalesi bugün!

Sivas İli, Merkez İlçesi, Kılavuz Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Sivas Merkez Kılavuz 59 konut ihalesi yarın!

Sivas İli, Merkez İlçesi, Kılavuz Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Sivas Suşehri için acele kamulaştırma kararı!

Sivas'ta tesis edilecek Akşar Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sivas'a ikinci üniversite ve hızlı tren müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, Sivas Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Yıldırım, Sivas'a ikinci üniversite ve hızlı tren müjdesi verdi.

Sivas Aquapark'ın ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sivas Belediyesi hayata geçireceği Aquapark ihalesini iki tesis olarak gerçekleşti.

Erzurum ve Sivas'ta acele kamulaştırma kararı!

Maliye Bakanlığı, Erzurum ve Sivas'ta tesis edilecek hidroelektrik santrallerinin yapılması için taşınmazlar tapuda Hazine adına tescil edilecek ve acele kamulaştırılacak.

Sivas Vefa Konutları'nın temeli atılıyor!

Sivas Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için hayata geçirdiği Sivas Vefa Konutları'nın temeli atılıyor. Temel atma törenine Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz da katılacak.

Kangal köpeklerine özel tesis geliyor!

Sivas'ın Kangal ilçesinde, iri cüsseleriyle "Anadolu aslanı" olarak nitelendirilen Kangal köpeklerinin daha iyi koşullarda yaşatılması ve turizme katkı sağlaması amacıyla tesis kurulacak.

Sivas Oto Küçük Sanayi Sitesi dükkanları teslim edildi!

Sivas Oto Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından 4 Eylül Sanayi Sitesi’nde yapımı tamamlanan 52 dükkân için anahtar teslimi ve 100 dükkân için de temel atma töreni gerçekleştirildi.

Sivas Mevlana Tüneli ve Bağlantı Yolları'nın temeli atıldı!

Sivas'ta, Mevlana Tüneli ve Bağlantı Yolları Projesi'nin temel atma törenine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, üç ayların başlangıcının hayırlı olmasını diledi.

Çorum'a 50 milyon TL'lik 7 tesis!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Çorum'a yaptırılan ve 50 milyon liraya mal olan 7 tesis için toplu açılış ve temel atma töreni düzenlendi.

Sivas'ta toplu temel atma ve açılış töreni yapıldı!

Yılmaz, toplu temel atma ve açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olduğunu, sosyal devletin gereğinin de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile hayata geçirildiğini belirtti.

Sivas, İzmir ve Uşak'ta RES için kamulaştırma!

Sivas, İzmir ve Uşak illerinde tesis edilecek rüzgâr enerjisi santrallerinin yapımı amacıyla acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

sivas tesis temel atma Haberi

sivas tesis temel atma

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, eski ve yeni Türkiye arasındaki farka değinerek, "Eskiden 30 metre yükseklikteki bir gölet, sulaması hariç 22 yılda 45 trilyona yapılıyordu. Şimdi biz 30 metre yükseklikteki göleti, sulaması dahil 4,5 milyon liraya 18 ayda bitiriyoruz." dedi.


Eroğlu ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde, DSİ 19. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan 325 milyon lira değerindeki 37 tesisin temel atma ve açılış törenine katıldı.


Bakan Eroğlu, yaptığı konuşmada, eskiden Türkiye'de temel atıldığını ancak bunların bitmediğini belirtti.


Bir göletin 22 yılda ancak bittiğini dile getiren Eroğlu, şöyle konuştu:


"Dere ıslahı bitmiyordu. Neden? Paralar hep hortumlanıyordu. Bunu unutmayın. Geçen gün yabancı biri, 'Bu kadar yatırımı nasıl yapıyorsunuz?' diye soruyor. Ben de 'Gayet basit' dedim. 'Bir havuz...