25 / 04 / 2024

Sivas yurt

Sivas yurt

Türkiye'nin tek seferde yapılacak en büyük yurt projesi Sivas'ta hayata geçiriliyor. Sivas'a 10 bin kişilik öğrenci yurdu inşa edilecek.

Sivas’a 2 bin 250 kişilik çevre dostu öğrenci yurdu geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Sivas’ın Merkez ilçesinde yer alan Yenişehir mahallesinde 2250 kişilik Öğrenci Yurdu inşa edilecek. Projede 7 adet yurt bloğu, 1 adet teknik merkez bloğu olacak.

Türkiye'nin en büyük yurt projesi KYK'ya devredildi!

Türkiye'nin tek seferde inşa edilen ve en büyük yurt projesi olan 10 bin kişi kapasitesine sahip Sivas Merkez Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürlüğü'ne devredildi.

KYK'dan Sivas'a 10 bin kişilik yurt müjdesi!

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Sivas Tanıtım Günleri’nde öğrencilerle buluşan Sivas Valisi Davut Gül, 10 bin kişilik yurt inşaatının devam ettiğini belirtti.

Sivas Merkez Öğrenci Yurdu tamamlanıyor!

Türkiye'nin tek seferde yapılan en büyük yurt projesi olduğu belirtilen 10 bin kişilik Sivas Merkez Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu açılışa hazırlanıyor.

Sivas'ta Futbol Okulu için imza atıldı!

Sivas Futbol Okulu Projesi düzenlenen törenle başladı. Futbol Okulu Projesi düzenlenen törenle başladı. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, "300 derslikli bir okul ve 100 yataklı bir yurt yapılacak." dedi. 

Sivas'ta 10 bin kişilik yurt projesi için düğmeye basıldı!

Sivas'ta inşa edilecek 10 bin kişilik "Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu" için harekete geçildi. Proje Türkiye'nin tek seferde yapılacak en büyük yurt projesi olma özelliği taşıyor.

Sivas'a 10 bin kişilik öğrenci yurdu inşa edilecek!

Türkiye'nin tek seferde yapılacak en büyük yurt projesi Sivas'ta hayata geçiriliyor. Sivas'a 10 bin kişilik öğrenci yurdu inşa edilecek.

Sivas Suşehri'ndeki arsaya külliye inşa edilmeli!

Sivas İl Özel İdaresi'nin Suşehri'nde yer alan arsası için Diyanet İşleri Başkanlığı başvuru yaptı. Başvuru da bölgede cami, yurt Kuran Kursu gibi tesislerin yapılabilmesi için tahsis edilmesi gerektiği mesajı verildi.

TOKİ Sivas Şarkışla'da 500 kişilik yurt yapım işi ihalesi bugün!

TOKİ Sivas Şarkışla 500 kişilik yurt binası ve sosyal tesis ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Sivas Şarkışla'da 500 kişilik yurt yaptırıyor!

TOKİ Sivas Şarkışla 500 kişilik yurt binası ve sosyal tesis ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 31 Mart'ta saat 14:30'da gerçekleşecek.

Sivas’ta 2 bin 250 öğrenci kapasiteli yurdun temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Sivas’ta Cumhuriyet Üniversitesi yerleşkesine yapılacak 2 bin 250 öğrenci kapasiteli yurdun temel atma törenine katıldı. Bakan Güllüce, yurt binasının "engelsiz" yapıda olduğunu söyledi

Sivas'a 2 bin 250 öğrenci kapasiteli çevre dostu yurt inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Sivas ’ın Yenişehir Mahallesi ’nde 2 bin 250 öğrenci kapasiteli çevre dostu yurt inşa edilecek.

Sivas İl Özel İdaresi'nden 3 milyon TL'ye eğitim tesis alanı!

Sivas İl Özel İdaresi; Sivas Merkez'de yer alan eğitim tesis alanını okul ya da yurt yapılması amacıyla 19 Kasım'da ihaleye çıkarıyor. Alanın bedeli 3 milyon 78 bin TL olarak belirlendi.

Sivas’ta 2 bin 250 öğrenci kapasiteli yurt inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sivas ’ ta 2 bin 250 öğrenci kapasiteli yurt inşa edecek. Atık ve yağmur sularının değerlendirileceği yurtta, güneş enerjisinden de faydalanılacak...

Sivas yurt Haberi

Sivas yurt

Sivas'ta inşa edilecek ve Türkiye'nin tek seferde yapılacak en büyük yurt projesi olcak olan 10 bin kişilik "Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu" için çalışmaların projelendirilmesinin ardından inşaat çalışmaları başlayacak. 

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, 10 bin kişilik "Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu" valilik koordinesinde Sivas İl Özel İdaresi tarafından Cumhuriyet Üniversitesi kampüsü içerisinde inşa edilecek.

169 bin 502 metrekare inşaat alanını kapsayacak olan öğrenci yurdunda 8 yurt binası, 4 sosyal tesis binası, 1 öğrenci yaşam merkezi, 1 giriş kontrol ve ziyaretçi binası ile dış sosyal donatı binaları olacak.

8 yurt binasının her biri zeminle birlikte toplam 10 kattan meydana gelecek.  4 kişi kapasiteli planlanan yurt yatak odalarında çalışma odası ve yatak bölümleri ayrı...